- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Evet kızlar nişanlım askerde bende ufaktan ceyiz alışverişime başladım. Sizce nasıllar;

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim onu karaca dan aldım 349 tl ye almıştımGule gule kullanin hepsi cok şık :)
Granit tencere setini nerden ve ne kadara aldiniz acaba?
Cok guzel gule gule kullaninTeşekkür ederim onu karaca dan aldım 349 tl ye almıştım
Amin teşekkür ederim. 25 yaşındayım nişanlım uzun dönem gitti 5,5 ayımız kaldı.Çok güzellerrabbim aşkla kullanmayı nasip etsin. Kaç yaşındasınız ve kısa dönem asker mi nişanlınız :) merak ettim
![]()
Amin teşekkür ederim. 25 yaşındayım nişanlım uzun dönem gitti 5,5 ayımız kaldı.![]()
karaca home dan almıştım fiyatı 750 tlılk resım olan yatak ortunuz markası ney. nekadar fıyatı aldın
Bence asiri cok , uc tane zaten yeterdi size, cok misafir gelir dersen 5 ama nereye sigacak bence oda cok. 10 kisi yatiyami gelecek 10 yastik dolduracaksiniz eveaklıma bir şey takıldı kayınvalidem 10 yorgan 10 yastık vereceğim diyor bende de 3 yorgan var sizce de çok değil mi
Yani o kadar olması bencede ya kırmadan anlatmam lazımBence asiri cok , uc tane zaten yeterdi size, cok misafir gelir dersen 5 ama nereye sigacak bence oda cok. 10 kisi yatiyami gelecek 10 yastik dolduracaksiniz eve
ah bir şeylerle oyalanmamız lazım yapacak birşey bulmalıyız ki vakit geçirelim. Ne zaman gittiBenim nişanlımda askerde özlemekten hiç bir şey bakasım gelmiyor![]()
Az kalmış son iki ay az daha sabır69 günü kaldı aslında![]()