• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Damada kina yaktiracakmisiniz?

bende kına yakcağını zannetmıorm bzde sadce gelnler yakar kınayı bzde kına gecesinde erkeğe kına yakılmaz

ben yaktırıcam allah nasip ederse müstakbel kocacımın avucuna az bişey..bizde erkeğe de yakılır kına...hatta kız kardeşimin kınasında avucunu açmamıştı damadımız espri olsun die:))

ben yaktırıcam allah nasip ederse müstakbel kocacımın avucuna az bişey..bizde erkeğe de yakılır kına...hatta kız kardeşimin kınasında avucunu açmamıştı damadımız espri olsun die:))

:):) süpermiş yaa :D bizde yakılmıor o yuzdn konusunu açarmıyım blmıorm

:):) süpermiş yaa :D bizde yakılmıor o yuzdn konusunu açarmıyım blmıorm

Bizde eskiden bileğe kadar, ayağa da ayak bileğine kadar yakılırmış.ama ben yazları sıcakta çok tiksinirim kınadan.bi de çocuktum, ellerimde kına vardı yine bi yaz günüydü.su içtim avcumla.çok midem bulanmıştı.ben yakıyosam o da yakıcak :61:

yazamadim ya sana bi türlü :(
100 mesaj olmadan yazamazsin dedi, taam tamamladim derken yanlislikla bos gönderdim :) ve sidmdie 10 dakka bekle diyor :)

Hihi karaperi olsun bende simdi fark ettim :)

superisi bizde de gelin acmaz avucunu kayinvalideye inad bi hediye versin diye :))

yok onuda dedim...istemiyor hemen yikansana kina klmasada o ani yasamak istemiyorum diyor...erkek kina yaktirirmi hic diye tepki veriyor :(

valla anlam veremiyorum. hayatında bir defa yaşayacağı güzel bir duygu. neden böyle düşünüyor anlayamadım.

valla anlam veremiyorum. hayatında bir defa yaşayacağı güzel bir duygu. neden böyle düşünüyor anlayamadım.

o kabul etmesede biraz erkeklik gururu var diyorum ben. Ailesi hic ilgilenmiyor ne dügünle ne evle felan hic arayip sormazlar, tek göbek atmaya gelicekler. Benim ailemde aksine onu ogullari gibi kabul etti ve onun yapamadigi seyleri bizimkiler tamamliyor. Nisanlimda bence herseyde sizin dediginiz gibi olmasin demek istiyor, yanlis bence ama kafasi okadar oygunki okadar seye kosturuyorki, kimsesiz bir cocuk gibi, ondan birsey diyemiyorum. Biraz acikladim sevaptir olurmu güzel felan dedim ama yok erkekte ben hic kina görmedim memlekette yaptirmam diyor. Neyse dedigim gibi sordum ona bizemi inat gidiyorsun diye yok ne alaka felan dedi ama benim icimdeki ses öyle diyor :) hayirlisi

o kabul etmesede biraz erkeklik gururu var diyorum ben. Ailesi hic ilgilenmiyor ne dügünle ne evle felan hic arayip sormazlar, tek göbek atmaya gelicekler. Benim ailemde aksine onu ogullari gibi kabul etti ve onun yapamadigi seyleri bizimkiler tamamliyor. Nisanlimda bence herseyde sizin dediginiz gibi olmasin demek istiyor, yanlis bence ama kafasi okadar oygunki okadar seye kosturuyorki, kimsesiz bir cocuk gibi, ondan birsey diyemiyorum. Biraz acikladim sevaptir olurmu güzel felan dedim ama yok erkekte ben hic kina görmedim memlekette yaptirmam diyor. Neyse dedigim gibi sordum ona bizemi inat gidiyorsun diye yok ne alaka felan dedi ama benim icimdeki ses öyle diyor :) hayirlisi

Canim olsun, hani adettendir yakanlar var ama yaktirmayanlar da var benim kuzenimin gecen sene dügünü oldu ne gelin ne damat yaktirmadilar düsün gelin bile yaktirmadi sadece rol icabi eldiven taktilar filan :))

Biz de Egeliyiz çevremde katıldığım ve gördüğüm kadarıyla kına gecelerimiz kadınlı erkekli karışık olur,
damada da kına yakılır serçe parmağına.
Ben kına hiç sevmiyorum ama kınam olunca yakarız sonra çaktırmadan yıkarız çok tutmadan:1:
Artı serçe parmakta kınayı ben hiç sevmiyorum o yüzden avucuna minnacık yakma konusunda ricada bulunabilirim o da yıkar çok tutmaz:1:

Biz de Egeliyiz çevremde katıldığım ve gördüğüm kadarıyla kına gecelerimiz kadınlı erkekli karışık olur,
damada da kına yakılır serçe parmağına.
Ben kına hiç sevmiyorum ama kınam olunca yakarız sonra çaktırmadan yıkarız çok tutmadan:1:
Artı serçe parmakta kınayı ben hiç sevmiyorum o yüzden avucuna minnacık yakma konusunda ricada bulunabilirim o da yıkar çok tutmaz:1:

Bende damadima sorayim bakayim avuc icini kabul eder mi.
Benimde daha hosuma gider avuc ici aslinda :)
Dedigin gibi yakilip tam tutmadan yikanirsa bellide olmaz pek.

Bende damadima sorayim bakayim avuc icini kabul eder mi.
Benimde daha hosuma gider avuc ici aslinda :)
Dedigin gibi yakilip tam tutmadan yikanirsa bellide olmaz pek.

Eder herhalde ya,benim sevdiceğim de kabul eder gibi geliyor pek takıntısı yoktur böyle konularda..
Avcumuza yakalım sonra yıkayalım çaktırmadan kaçıp denilirse kabul ederler ne olcak ki,o merasimde küçücük detaya da takılmasınlar değil mi:1:

Eder herhalde ya,benim sevdiceğim de kabul eder gibi geliyor pek takıntısı yoktur böyle konularda..
Avcumuza yakalım sonra yıkayalım çaktırmadan kaçıp denilirse kabul ederler ne olcak ki,o merasimde küçücük detaya da takılmasınlar değil mi:1:

Dimi yani o kadari da olsun artik :))

valla bizde aynı durumdayız. Allah'tan başka kimsemiz yok, aileler el oldu. Bizde evde karnımızı doyurduğumuzu kar sayıyoruz açıkçası. Gerisi hep nişanlımla bana bakıyor.
Neyse kına olayını ozaman sen kendin yaşayacaksın canım , yapacak bişey yok. Salonda falansa kadın erkek karışık yapın sadece sana yakılsın kına. herkes seni görmüş olur. kimseninde damada niye yakılmadı diye düşüneceğini sanmıyorum o arada..damadı düşünmek aklına gelmez heralde.

bizim kınalarda kadın erkek karışık olur.. ne bizim ne de nişanlımın adetinde yok damada kına yakılması.. ama ben istiyorum iklimizinde avuc ıcınde olsun zaten hep istiyordum ama burada duydumki damada da yakılıyormus.. cevremızdeki herkes tuhaf karsıladı damada olur mu diye ama biz istedikten sonra kime ne dimi:))

Erkeğe avuç içi kına bana abartı eliyor.Serçe parmağa kına yakılması daha hoş bence.Benim nişanlımında parmağına koydurucam kınayı.

Back