- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaktırıcam allah nasip ederse müstakbel kocacımın avucuna az bişey..bizde erkeğe de yakılır kına...hatta kız kardeşimin kınasında avucunu açmamıştı damadımız espri olsun die:))
:):) süpermiş yaa bizde yakılmıor o yuzdn konusunu açarmıyım blmıorm
yok onuda dedim...istemiyor hemen yikansana kina klmasada o ani yasamak istemiyorum diyor...erkek kina yaktirirmi hic diye tepki veriyor
valla anlam veremiyorum. hayatında bir defa yaşayacağı güzel bir duygu. neden böyle düşünüyor anlayamadım.
o kabul etmesede biraz erkeklik gururu var diyorum ben. Ailesi hic ilgilenmiyor ne dügünle ne evle felan hic arayip sormazlar, tek göbek atmaya gelicekler. Benim ailemde aksine onu ogullari gibi kabul etti ve onun yapamadigi seyleri bizimkiler tamamliyor. Nisanlimda bence herseyde sizin dediginiz gibi olmasin demek istiyor, yanlis bence ama kafasi okadar oygunki okadar seye kosturuyorki, kimsesiz bir cocuk gibi, ondan birsey diyemiyorum. Biraz acikladim sevaptir olurmu güzel felan dedim ama yok erkekte ben hic kina görmedim memlekette yaptirmam diyor. Neyse dedigim gibi sordum ona bizemi inat gidiyorsun diye yok ne alaka felan dedi ama benim icimdeki ses öyle diyor :) hayirlisi
Biz de Egeliyiz çevremde katıldığım ve gördüğüm kadarıyla kına gecelerimiz kadınlı erkekli karışık olur,
damada da kına yakılır serçe parmağına.
Ben kına hiç sevmiyorum ama kınam olunca yakarız sonra çaktırmadan yıkarız çok tutmadan
Artı serçe parmakta kınayı ben hiç sevmiyorum o yüzden avucuna minnacık yakma konusunda ricada bulunabilirim o da yıkar çok tutmaz
Bende damadima sorayim bakayim avuc icini kabul eder mi.
Benimde daha hosuma gider avuc ici aslinda :)
Dedigin gibi yakilip tam tutmadan yikanirsa bellide olmaz pek.
Eder herhalde ya,benim sevdiceğim de kabul eder gibi geliyor pek takıntısı yoktur böyle konularda..
Avcumuza yakalım sonra yıkayalım çaktırmadan kaçıp denilirse kabul ederler ne olcak ki,o merasimde küçücük detaya da takılmasınlar değil mi
o kabul etmesede biraz erkeklik gururu var diyorum ben. Ailesi hic ilgilenmiyor ne dügünle ne evle felan hic arayip sormazlar, tek göbek atmaya gelicekler. Benim ailemde aksine onu ogullari gibi kabul etti ve onun yapamadigi seyleri bizimkiler tamamliyor. Nisanlimda bence herseyde sizin dediginiz gibi olmasin demek istiyor, yanlis bence ama kafasi okadar oygunki okadar seye kosturuyorki, kimsesiz bir cocuk gibi, ondan birsey diyemiyorum. Biraz acikladim sevaptir olurmu güzel felan dedim ama yok erkekte ben hic kina görmedim memlekette yaptirmam diyor. Neyse dedigim gibi sordum ona bizemi inat gidiyorsun diye yok ne alaka felan dedi ama benim icimdeki ses öyle diyor :) hayirlisi