Damacana

Maalesef hiç huyum değil bu saydıklarınız :p Benim görevim tam tersi yok yere trip atanları bulup lafımı söylemek :KK70:
İşin şakası o tabii ki... Yoksa herkes güzel geçinsin, mutlu olsun ailesiyle, kaynanasıyla vs. :)

Tabi ki izleyici olmak daha eğlenceli oluyor, kendi hayatımızda kötü şeyler olursa "ne kadar renkli, aksiyonlu hayatım var" diyemiyoruz çünkü. Başkasında olunca keyifli oluyor valla sıkıldıkça dizi izler gibi...
Birbirinizi yollluuuunnn kizz.

Ama tabi kimse kötü olmasin. :) Herkes mutlu olsun şaka yapıyorum ben de :D

İnsanlar ne kadar kötü oldu ya. Bide dalga geçer gibi boş şişeyi getirmiş. Keşke yakınlarda kamera olsaydı da rezil etseydiniz herkese.

Tabi ki izleyici olmak daha eğlenceli oluyor, kendi hayatımızda kötü şeyler olursa "ne kadar renkli, aksiyonlu hayatım var" diyemiyoruz çünkü. Başkasında olunca keyifli oluyor valla sıkıldıkça dizi izler gibi...
Birbirinizi yollluuuunnn kizz.

Ama tabi kimse kötü olmasin. :) Herkes mutlu olsun şaka yapıyorum ben de :KK70:
Aynen öyle bana göre başkası da olsa üzülüyorum ya kadınlarımızı üzen nişanlı sevgililer yahut görümce elti gidip arkadaşımız adına saçını başını yoluveresim geliyor kötü lafları işiten kk üyeleri için :KK70: hatta kocası aldatan kadınların kocalarının valizlerini hazırlayıp kapıdan fırlatmaya yardım ediveresim geliyor

Back
X