- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
bunlar olmaz çok sıradansitemimi size değil de hanımlar nerde eski konular yaaa
Entrika, kaynana gelin savaşları, görümce elti didişmeleri... Kan istiyorumentrika istiyorum Dedikodu istiyorum
Son zamanlarda sitede hep bebişim yemek yemiyor, evde kaldım, kocam eve geç geldi falan entrikasız olaylar dönüyor olmaz böyle
Sen yaz da havamızı bulalım madem
Napalım hayatım şimdi senin için kaynanamızla dövüşüp dedikodu çıkaralım mı , ne dersinbunlar olmaz çok sıradansitemimi size değil de hanımlar nerde eski konular yaaa
Entrika, kaynana gelin savaşları, görümce elti didişmeleri... Kan istiyorumentrika istiyorum Dedikodu istiyorum
Son zamanlarda sitede hep bebişim yemek yemiyor, evde kaldım, kocam eve geç geldi falan entrikasız olaylar dönüyor olmaz böyle
Sitenin en olaysız, hayatı en aktivitesizi ben olabilirimo yüzden istiyorum ya zaten :)
Zinciri sen kır o halbunlar olmaz çok sıradansitemimi size değil de hanımlar nerde eski konular yaaa
Olay istiyorsan çıkartmak çok basit.Git ailenle atış durduk yere, nebileyim sevgilin varsa durduk yere biseyleri büyüt triplen, çalışıyorsanız laf taşıyıp ortalığı filan karıştırın.
Sevgilin yoksa da git hemen bir tane edin mutlaka ve arkasından entrika filan çevir.
Bu nasıl bir mutluluk sebebi, hayata renk katmaktır bilemem tabi
Anket vardı hangisi daha kötü diye orda yazanların bir çoğunun konusu vardırbunlar olmaz çok sıradansitemimi size değil de hanımlar nerde eski konular yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?