• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Dalgalı,kalın telli ve gür saçlar:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

TALYA06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
23
1
86
47
Ankara
merhaba arkadaşlar,kafamda 3 kişilik saç taşımaktayım maalesef.
şimdi saçlarımı kısacık kestirmek istiyorum.Daha önce kestirmiştim yakışıyorda.
Sizlerden gelicek yeni kısa kesim modelleri varsa paylaşabilrmisiniz

bencede kestirme.
bnmde saçlarım gür ve kalın telli geçen sene kısa kestirmiştim.jöle sürüp baksam bile hiç güzel olmuordu.şekil veremezsin.tavsiye etmem

işte kabarmıyacak kadar kısa kestiriyorum,ozaman kabarma olmuyor.
hamileyken uzun saçlarımdan çok bunalmıştım ve kısacıııkkk kestirdim çokta rahat ettim.sonra uzatmaya karar verdim,şimdi arkası bombeli yanları uzun küt ama resmen kafamda bir ağırlık var,sabahları işe gelirkende zor oluyo dalgalı kullanıyorum çünkü,epey uğraştırıyo.
oyüzden tatile çıkmadan tekrar kestireyim diyorum.Değişik bi model bulamazsam ilk kestirdiğim gibi kestiricem yine acaba dedim sizinde koyabileceğiniz güzel kesim modelleri varmı.
cevabın için teşekkürler

canım bence kestir derim. benim de saçlarım seninki gibi aynı. bundan 3 yıl önce falan çok kısaydı hep jöle kullanıyordum ama modeli çok güzeldi. 4 yıl falan hep kısa kaldı sonra uzattım. şimdi belimde. bazen şeytan dürtüyo kestirsem mi diye, çok gür çünkü ve kabarıyor. resmen her tel bağımsızlığnı ilan ediyo yani :roflol:

kendimi frenliyorum azıck daha uzun dursun...ama sen istersen kestir valla rahatlarsınn...yerimseniben

Bence ilceltirseniz daha rahat edersiniz.

Kestirirseniz de çok kısa kestirmeyin bu sefer kabarır ve şekil vermekte zorlanırsınız.

benım arkadaşta aynı dertten muzdarip bizde aralardan belli olmayacak sekılde kestik(ara makas) hem azaldı hem kabarmıyor fönüde kolay cekıyor dua edıp duruyor kızcagız bana kestirmeden bie deneyin bence

benimde aynı senin gibi saçlarım. bana kuaförüm asimetrik kesim yapmıştı omzuma kadar çok güssel oldu fön çekmeden bile kullanabildim. bi dene istersen öyle çok garip durmuyor havalı duruyor yada bunu istemezsen katlı kestir çok katlı olmadan oda güssel oluyor. herhalde sen kestirdin konuyu açalı çok olmuş çünkü ama benim gibi kalın, dalgalı ve gür saçlı arkadaşlara bu kesimleri tavsiye edebilirim pişman olmazsınız:)))

ben bi kez aramakas attırdım 2 kezde incelttirdim :)) saçlarım acayip dalgalı gür kalıntelli çok sıktı.. şimdi kolayca fön çekiliyor kolayca düzleştiriliyor :)) sende dene bence :)

canım bence kestir derim. benim de saçlarım seninki gibi aynı. bundan 3 yıl önce falan çok kısaydı hep jöle kullanıyordum ama modeli çok güzeldi. 4 yıl falan hep kısa kaldı sonra uzattım. şimdi belimde. bazen şeytan dürtüyo kestirsem mi diye, çok gür çünkü ve kabarıyor. resmen her tel bağımsızlığnı ilan ediyo yani :roflol:

kendimi frenliyorum azıck daha uzun dursun...ama sen istersen kestir valla rahatlarsınn...yerimseniben

haha çok güldüm benim saçımda böyle bütün teller ayrı ayrı başka yere bakıyo kaydirigubbakcemile3

bende kestirme derim benneyaptımki

eger kestırmedıysen kestırme sakın...bendede 3 kişilik saç var...kesılınce netarafa ayırcanı..nasıl zaptetcegını sasırıyorsun...ama derım delikafadulden

yaa benm saçlarımda çok kırık kısa kestirmem gerekiyo ama cesaret edemiyorum çünkü saçlarım çok inat düzleşmiyolar bile kısa kestirincede kendinden geçerler şekle girmezler diye korkuyorum :/:59:

gür ve kıvırcık saçlar kısa olunca dahada zor oluyor kullanmak ve görüntüsüde güzel olmuyor bence yiğenimden biliyorum........uzayınca sür biryantin çık:)))

kızlar saçlarınızı incelttirmek nerden nası oluyor o neyi kastediyosunuz ? ben kuaförüme sormuştum önceden o da ara makas atmıştı,saç teli inceltilemezki fln demişti:S

benimde saçlarım eskiden çok kalın telliydi toka bulamazdım hiç. ama bir kaç defa kuaförüm usturayla kesmişti saçlarımı hiç makas kullanmadan, gerçekten inceldi. onu deneyebilirsin başlarda uçları çok kırık uzuyor fakat 5 6 ay katlanabilir düzeyde oluyor. umarım yardımcı olmuşumdur.

benim saçlarımda öyle..kalın telli çok gür ve dalgalı..3 yıl önce neredeyse belime kadardı..ama hiç salamadım desem yeridir... sinizütte yanıma kar kaldı çünkü asla tam olarak kurutamadım o saçları..sonra bi gün tepem attı ve kuaföre gittim ve asimetrik kısa bir kesim yaptırdım çok güzel oldu çok rahat ve kullanışlı..doğru kesim yapıldımı kısa saç bence en güzeli..

Benim saçlarımda dalgalı, kabarık, oldukça gür ve kalın telli. saçlarım katlıydı, katsız saça bayıldığımdan omuz hizamda kestirdim, mutlaka fön falan çektirmek zorundasın.öyle saçını salıp ta gezemeyeceksin, 1 hafta bekle, saçın yağlanınca söner ; anca öyle gezersin :ssz:
Kısa kestireceğinden briyantin jöle falanda, saçın kısalığından köklere kadar gidebilir. kestirme bence saçını:50:

merhabalar :)

2 sene önce saçlarım sizin saçlarınız gibi fazlasıyla gür, sık, kalın telli, kabarık ve ölümüne kıvırcıktı...
daha sonra oturduğum yerde yeni açılan kuaföre saçlarımdan dolayı çektiğim sıkıntıyı anlattığımda saçlarımın alt tarafının pamuklaştığını ve çok sağlıksız göründüğünü söylemişti. saçlarımın pamuksu kısmını kestirdim. belimdeki saç omuzlarımda son buldu :) daha sonra arkadan öne doğru yani kısadan uzuna doğru gelen bir modelle harika değişiklik oldu. ara makasla gürlük azaldı. normal insanlar gibiyim modelimden şaşmam azıcık köpükle bütün günümü güzelce dertsiz bir şekilde geçirebiliyorum :)

eğer şikayetciysen bu modeli yaptır ve ara makas attır memnun kalacağından eminim :69::69:

Son düzenleme:
Back