- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ben genel olarak dakik bir insanim biriyle bulasacaksam sözlestiysem mutlaka o saatte orada olurum planli programli ilerlerim yani gerekirse gec kalmamak icin is güc yapmam saati beklerim ama o saatte mutlaka orada olurum.Esim de benim tam tersim tamam yetisiriz ederiz modunda yumurta kapiya gelince harekete gecen biri, sorumsuz diyemem ama gamsız.Hani cocugun okul taksitini kirayi ya da yapilacak seyleri geciktirmez ama bir yere gitme kalkip harekete gecme konusunda bazen gamsiz olur.Bugün cocugu okuldan esim alacaktı dedi ki sorsana ögretmene 15 dk erken alsam olur mu bir toplantiya yetisecegim neyse ögretmenini aradim sordum tamam alabilirsiniz dedi.Esime tam 5 te orada olursun o zaman dedim, saat 16 55 iken söyledim hayatim 5 dk icinde cikarsin diye tamam dedi o ara reels izliyor bir kere daha söyledim tamam dedi ama kalkmiyor bir türlü telefonu caldi arkadasi aradi lak lak ediyor derken saat 10 gece evden cikti hayir madem 10 dk erken almak istiyorsun neden oyalaniyorsun dedim iste 5 10 dk dan ne olurmus bu kadar dakikalara takilmasaymisiz ögretmen benim kadar dert etmezmis bana ne oluyormus.O arada ögretmeni aradi Leylos hanim su saatte alacagiz dediniz ama almadiniz ayni saatte cikacaksa bosuna sogukta beklemeyelim cocuk üsüdü diye bana iyice cinnet geldi yalanci cikardi beni mahcup oldum.Eve geldiklerinde sesimi yükselttim ben senin kadar ciddiye almiyorum hayati takma bu kadar her seyi kafana dedi alayci bir tavirla toplantiya gitti ben simdi ne yapayim her anlamda iyi bir eş iyi bir baba ama dakik olmamasi tolerans gösterilecek bir sey mi gercekten hayati ciddiye almak mi dakik olmak takintili olmak mi oluyor ?