• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dahiliye bölümünde gebelik testi

Srks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
311
226
33
Haftaya dahiliyeye randevum var genel testleri yaptırıcam gitmişken gebelik içinde kan vermek istesem olur mu yaparlar mı acaba? Adetime 5 gün kalmış olucak gittiğimde..

Haftaya dahiliyeye randevum var genel testleri yaptırıcam gitmişken gebelik içinde kan vermek istesem olur mu yaparlar mı acaba? Adetime 5 gün kalmış olucak gittiğimde..
Yapıolar yaparlar sen soyle isterler tam kan orda cıkar

Genel testleri derken neler mesela? Bende vitaminlerime falan baktirmak istiyorumda dahiliyeyemi gitsemki?

Genel testleri derken neler mesela? Bende vitaminlerime falan baktirmak istiyorumda dahiliyeyemi gitsemki?
Ben demir eksikliği için ilaç kullanıyorum bu gittiğimde bebek istediğimi ve bununla alakalı test yapmak istediğimi söyliycem. Bundan 1 yıl önce düşük yapmıştım ve doktorum düşük sonrası beni dahiliye gönderip değerlerime baktırmıştı o yüzden şimdi tekrar gitmek istiyorum

Genel olarak her şeye bakmıştı o zaman b vitamini diğer vitaminler demir vs her şeyi bakmıştı bir sorun görmemişti şimdi tekrar baktırmak istiyorum sizde mutlaka görünün

Genel olarak her şeye bakmıştı o zaman b vitamini diğer vitaminler demir vs her şeyi bakmıştı bir sorun görmemişti şimdi tekrar baktırmak istiyorum sizde mutlaka görünün
Evet yeni bi gebelik öncesi gitmek istiyorum.tesekkur ederim

Back