Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haftaya dahiliyeye randevum var genel testleri yaptırıcam gitmişken gebelik içinde kan vermek istesem olur mu yaparlar mı acaba? Adetime 5 gün kalmış olucak gittiğimde..
Haftaya dahiliyeye randevum var genel testleri yaptırıcam gitmişken gebelik içinde kan vermek istesem olur mu yaparlar mı acaba? Adetime 5 gün kalmış olucak gittiğimde..
Ben demir eksikliği için ilaç kullanıyorum bu gittiğimde bebek istediğimi ve bununla alakalı test yapmak istediğimi söyliycem. Bundan 1 yıl önce düşük yapmıştım ve doktorum düşük sonrası beni dahiliye gönderip değerlerime baktırmıştı o yüzden şimdi tekrar gitmek istiyorum
Genel olarak her şeye bakmıştı o zaman b vitamini diğer vitaminler demir vs her şeyi bakmıştı bir sorun görmemişti şimdi tekrar baktırmak istiyorum sizde mutlaka görünün
Genel olarak her şeye bakmıştı o zaman b vitamini diğer vitaminler demir vs her şeyi bakmıştı bir sorun görmemişti şimdi tekrar baktırmak istiyorum sizde mutlaka görünün