bir facebook vakası daha..
canım etlinle mi evleneceksin?
eğer anlaşamayacak giyseniz ve rahatsız oluyorsan evlendikten sonra uzak durursun olur biter..eltiler hayatımızda çok önem teşkil eden kişiler değiler.
Zaten olmazda ama neden böyle yapıyor ki onu anlamıyorum:S Ya ilk başta erkek arkadaşımın kız kardeşini doldurmuş yok bana bunu yaptı yok böyle bir insan falan diye oda o yüzden benden ilk zamanlar da nefret ediyormuş beni tanıdıktan sonra anladı şimdi arkadaş gibiyiz nasıl böyle düşünmüşüm senin hakkında dedi. Yani çevremdeki herkesi benden uzaklaştırmaya nefret ettirmeye çalışıyor.
Öncelikle erkek arkadaşınla aranızın düzelmesine sevindiğimi söylemek isterim..
Hatırladığım kadarıyla bir ara aranız bozuktu...
Şu anda önemli olan erkek arkadaşınla ilişkiniz..
Eltiniz olacak insanın sözlerini sıkıntı yapmayın kendinize..
Böyle durup dururken problem çıkarmaya çalıştığına göre sanırım biraz kıskanmış sizi
O başlamış.
Siz devam ettirmeyin de bir farkınız olsun.
Böyle bıdı bıdı demiş,yapmış,mış mış mış...
Yoo ben devam ettirmiyorum ettirmem de gereksiz. Haklı olduğum yerde haksız duruma düşmek istemem.
facebook çıktı mertlik bozuldu arkadaş:26:3 yıldır çıktığım erkek arkadaşımın ailesini çok iyi tanırım sürekli onlara giderim beni kızlar gibi seviyorlar zaten neyse konuya gelirsek. Erkek arkadaşımın erkek kardeşi evli ve karısı o kadar sinsi o kadar fesat bir kadın ki.... Hayatımda böyle bir insan görmedim yaa. bizim ortak arkadaşımız vardı onlarla , o insanlarda ayrıldılar ve bu eltim olacak insanla o kadının arası bozuldu ama ben hala görüşmeye devam ediyorum. Bunlar facebookta birbirlerine sürekli göndermeler yapıyorlar laf atıyorlar ben hiç karışmadım kendimi geri çektim onların arasındaki mesele, banane sonra o eltim olacak insan arkamdan yok benzemezkimsesana bana yapılan göndermeleri beğeniyor yorum yapıyor o insanla bir oluyor demiş hatta ben daha erkek arkadaşımla yeni çıkmaya başladığım zamanda facebookta bir yazı yazmışım çok kötü sözler ona yazmışım güya ona göndermeler yapmışım onu görünce aslında benden ilk başından beri nefret ediyormuş gördüğü her yerde boğamızı sıkası geliyormuş... yetmemiş kocasınıda doldurmuş beni aradı sen neden böyle şeyler yapıyorsn sen bizim aileye gireceksin o insanlar olmayacak biz olacaz yanında eşim çok üzüldü falan ben şoktayım tabi ne alaka ya dedim ben asla öyle birşey demedim yapmadım ben o kadar basit biri değilim face de kimseye laf atmam uğraşmam öyle hem senin eşinle ne alıp veremediğim var ki ben böyle birşey yapayım dedim hayatımda hiç söylemediğim şeyler söylemiş gibi anlatmış salak yaa varmı böyle birşey sonra face de ona yazdım ne alaka dedim yanı ne zaman ben gidip gönderilerini beğenmişim yorum yapmışım senin hakkında bakıyorum ama öyle birşey göremedim dedim hala yaptın diye savunuyor sonra neyse anlaştığımızı sandım ama hala gidip arkamdan yine yapmadığım söylemediğim şeyleri yapmışım gibi anlatıyor millete yetmiyor insanlarda ona inanıyor kimseye bir kötülüğü olmadı erkek arkadaşımın ailesine çevresine saygımı eksik etmedim ama bu insanın benimle ne alıp veremediği var hala anlamış değilim. Daha aralarına girmeden böyle yapan insan ben evlendikten sonra neler yapar düşünmek bile istemiyorum...
Bence Facebook unu bir süre kapat kafan rahat olur hem. Bakalım kapatınca neresinden bir şeyler uyduracak
O zaman uzaksanız onunla irtibatı kesiceksin merhaba nasılsından öteye gitme. Erkek arkadaşına da durumu iyice anlat.. Belli ki çok kıskanç biri ve artık bu kıskançlığı dışarı vurmuş kendini susturamıyorSen ona en büyük kötülüğü dediği şeylere hiç cevap vermemekle yapabilirsin inan iyice çıldırır Üzüldüm ama adına böyle insanlarla uğraşmak gerçekten çok ama çok zordur. Umarım düzelir her şey.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?