- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
Kardiyolojide bişey çıkmazssa pskiyatriye gidin çok büyük ihtimal o panik atak.İlerlemeden pskiyatriyede gidinEn iyisi o olacak sanırım geçti mi sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardiyolojide bişey çıkmazssa pskiyatriye gidin çok büyük ihtimal o panik atak.İlerlemeden pskiyatriyede gidinEn iyisi o olacak sanırım geçti mi sizin
Hissettiğim bişey nasıl panik atak olabilir kiKardiyolojide bişey çıkmazssa pskiyatriye gidin çok büyük ihtimal o panik atak.İlerlemeden pskiyatriyede gidin
Dün bu sebepten hastahaneye gittim , önemli bişey çıkmadı ama kalbimde biraz esneme görüldü, acil bir durum gerektirmiyor, stres , çay , kahve ve sigara gibi alışkanlıkları bırakmak gerekiyor, düzenli ve sağlıklı bir hayata geçmek en güzeli, size tavsiyem her ihtimale karşı doktora gidin ..Uzun zamandır kalbimde çarpıntı var böyle kalp atışım bi anda göğüsüne yumruk yemiş gibi bi his bırakıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum gün içinde 6-7 kez oluyor bu daha önce yaşayan var mı ? Kalbimin sadece tek bi atımını çok kuvvetli hissediyorum göğüsüme yumruk yemiş gibi
Geçmiş olsunUzun zamandır kalbimde çarpıntı var böyle kalp atışım bi anda göğüsüne yumruk yemiş gibi bi his bırakıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum gün içinde 6-7 kez oluyor bu daha önce yaşayan var mı ? Kalbimin sadece tek bi atımını çok kuvvetli hissediyorum göğüsüme yumruk yemiş gibi
Teşekkür ederim gideceğimBence bir doktora görünün. Önemli bir sorun çıkmayabilir de ama ya bir sıkıntı varsa ve gitmemiş olursanız. En azından bir ekg çekerler. Biraz gözlemlerler. Sizin de içiniz rahat eder
Geçmiş olsun kesinlikle gideceğimDün bu sebepten hastahaneye gittim , önemli bişey çıkmadı ama kalbimde biraz esneme görüldü, acil bir durum gerektirmiyor, stres , çay , kahve ve sigara gibi alışkanlıkları bırakmak gerekiyor, düzenli ve sağlıklı bir hayata geçmek en güzeli, size tavsiyem her ihtimale karşı doktora gidin ..
Umarım değildir gideceğimpanık atak değilse kardıyolojıye gıdın
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Teşekkür ederim cevabınız içinBu durumun adi boş atım yani ekstrasystol. Tehlikeli bir durum degil, fazla cay kahveden, uykusuzluktan, stresten vs herhangi bir seyden olabilir
Ben anemi taşıyıcısıyımYaşadığınız panikatak değil. Kardiyolojiye gidin mutlaka sol kolda uyuşma dediğiniz için. Mutlaka kalbinize baktırın. Yine kanınıza da baktırın demir eksikliği anemisinde bu tarz çarpıntılar oluyor beterini yaşadım biliyorum