Anladım, Allah kabul etsin.
Eşim birkaç ay önce gitti, derbeder döndü.
O sebeple uyarayım dedim, hamile hanımlara zaafım var kıyamıyorum
Birkaç önerim var, ab şarjı priz dönüştürü alın yanınıza orada çoğu otel 3lü priz şeklinde imiş.
Otel yemek saatlerini gözetmemek adına zeytin, kuruyemiş, peynir gibi şeyleri vakumlu paketleyip götürün, hazır konserveler çok iş görecektir.
Yine yanınıza bir küçük elektrikli cezve gibi bir şey alırsanız iyi olur.
Sizin kullanabileceğiniz ilaçlar sınırlı ama eşiniz ve anneniz için her türlü ilacı yanınızda götürün, giden herkes mutlaka hava değişiminden grip olup 2 gün odada yatıyormuş, vitamin desteğini de unutmayın.
İç çapraz çanta en rahat edilen eşya.
Yastık kılıfı, küçük temizlik malzemeleri, alkolsüz dezanfektan bolca götürün derim, hijyen anlayışları bizden farklı.
Güneş kremi mutlaka götürün, boş zamanınızda ihtiyacınız olacak.
Kıyafet ise eşim buradan edindi, orada bin pişman oldu.
Aynı şeyleri yarıdan daha ucuza aldı orada yani buradan sadece ihram ve diğer zamanlarda rahat edeceğiniz şeyler götürmek mantıklı.
Bu arada biz türklerin ihramı aşırı kalın havlu gibi, onların incelerinden bulursanız alın derim.
Bir de ihramlı yolculuk yapabilirsiniz hem uçak hem otobüs, ikisinde de klima sıkıntısından dolayı daima çantanızda hepiniz için uzun dize kadar çorap bulundurmanız yararınıza olacaktır.
Hah bir de kokusuz sabunu unutmuşum, bunu tur şirketi verecektir ama kendiniz de fazladan edinebilirsiniz.