Daha önce grip aşısı olan var mı?

demsun

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2.110
3.690
358
Merhaba, daha önce aranızda grip aşısı yaptıran varsa sorularıma yardımcı olabilir mi?

Ben çok çabuk kapıyorum çok kalabalık toplu taşıma araçlarını kullandığım için istediğim kadar dikkat edeyim beni buluyor bir şekilde. Her sene bu yıl olacağım diyorum imhalkarlığımdan kalıyor. Ben Covid’i atlattım ama en ufak bir soğuk algınlığı, grip türevi belirtide “acaba” diyorum. Bu sene aşı olmak istiyorum artık.

Nasıl olabilirim? Eczane mi yapıyor yoksa aile hekiminin aşıyı yazması mı gerekiyor? Sgk karşılıyor mu ücreti var mı? Yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?

İsteyen çok yaptıran yok galiba Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum hadi bakalım.

Eczanede uygulama yasak. Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracaksınız. Eğer kronik bir rahatsızlığınız yoksa raporla kayıtlı kendiniz almak zorundasınız devlet karşılamaz. Çok pahalı şeyler değil ama maalesef aşı konusunda bu sene sıkıntı yaşanacağını düşünüyorum. Bulmakta zorlanacağız

Bugün bizim sağlık ocağına gelip aile hekimlerinin hemsiresine isim yazdiranlar vardı sanırım hemşire sirayla çağıracak yoğunluk olmaması açısından.
Yani sağlık. Ocağına gideceksiniz burada ki gibiyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…