Daha önce burada okumadığım hamilelik belirtilerim

Bende de yanma, koku vs yoktu . Doktor kontrolünde çıktı enfeksiyon olduğu. Bir de fitil yoluyla tedavi olmayı deneyin, daha hızlı çözüm olabiliyor. İnş en kısa sürede mutlu haberi alırsınız.
Merhaba. Enfeksiyonu dr neye gore saptiyor? Normal muayenede ortaya cikan bir sey mi acaba?

Benimde reglime 5 gün var normalde saatlerce idrarimi tutabilirim ama bende bugün dışarıda asla tutamadım kramplar girdi onun dışında sol tarafıma karın altına kramp giriyor ara ara olabılırmı Acaba hamilelik

Yani bilemiyorum olabilir de inşallah gebeliktir

12 Mayıs adetimin ilk 17 Mayıs ise son günü. Kahverengimsi lekenin geldiği gün 29 Mayıs ve gebe olduğumu öğrendiğim gün ise 4 Haziran. Erken gebelik testi ile öğrenmiştim
Kahverengi leke yumurtlamadan kaç gün sonra gelmişti?

Değişikmiş:)

Kızlaaarr benim reglim geçen ay dokuz gün erken geldi üç gün sürdü adet oluyorum diye düşündüm bat 9 Eylül ama kanamanın bir hafta sonrasında goguslerimde ağrı ve adet oluyormuş derecesinde karın bel ağrım oldu batmalar oluyor kasık ağrısı arada gelip gidiyo 17 Ağustos idi ağrıların başladığı tarih göğüs ağrısı o zamandan beri devam ediyor gebe miyim sizceee??

İlk sivilceler ne zaman başladı bunlar ilk belirtileriniz mi??

Merhaba benim de bahsettiğiniz gibi kahverengi sümüksü akıntım oldu peçeteye gelen ilerleyen saatlerde 1 2 damla pembe akıntı geldi ve kesildi reglime 6 gün var ve 2 gün önce oldu. Bel ve kasık ağrım var sürekli devam eden akıntı ve bu sabah göğüs uçlarımın ağrıdığını fark ettim. Kasıklarımda ara ara batma oluyor. Görünce sormak istedim bunlar sizin belirtilerinize benziyor mu ve bilenler varsa eğer gebelik belirtisi sayılır mı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…