- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Merhaba. Enfeksiyonu dr neye gore saptiyor? Normal muayenede ortaya cikan bir sey mi acaba?Bende de yanma, koku vs yoktu . Doktor kontrolünde çıktı enfeksiyon olduğu. Bir de fitil yoluyla tedavi olmayı deneyin, daha hızlı çözüm olabiliyor. İnş en kısa sürede mutlu haberi alırsınız.
Benimde reglime 5 gün var normalde saatlerce idrarimi tutabilirim ama bende bugün dışarıda asla tutamadım kramplar girdi onun dışında sol tarafıma karın altına kramp giriyor ara ara olabılırmı Acaba hamilelikTebrik ederim öncelikle rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahbenim burda okumadığım belirtilerim var herkesin hamileliği kendine özel dedikleri bu olsa gerek benim ilk belirtim idrarımı 1 saniye bile tutsam krapmlar giriyordu olduğum yerden hareket edemiyorum. İkinci olarak burnuma duman is kokusu geliyordu delirdim sanıyordum eşime bir yer yanıyor kalk diyip duruyordum ve tabiki sivilceler bolca sivilce çıkarttım
Yani bilemiyorum olabilir deBenimde reglime 5 gün var normalde saatlerce idrarimi tutabilirim ama bende bugün dışarıda asla tutamadım kramplar girdi onun dışında sol tarafıma karın altına kramp giriyor ara ara olabılırmı Acaba hamilelik
Yarın test yapıyım diyorum 4 gün kalmış oluyorYani bilemiyorum olabilir deinşallah gebeliktir
Ben 6 gün varken yaptım bu durum biraz döllenmeyle alakalı erken gebelik testi yapın benceYarın test yapıyım diyorum 4 gün kalmış oluyor
Bugun yaptım normal idrar testi negatifBen 6 gün varken yaptım bu durum biraz döllenmeyle alakalı erken gebelik testi yapın benceayy hadi güzel haberlerle gelin inşallahh
Biz kadınlar tamamen psikolojik kendimizi kuruyoruzBugun yaptım normal idrar testi negatif
Olsun birdaha ki ay inşallah kuzum hiç kafaya takma yürüyüş yap bol bolBugun yaptım normal idrar testi negatif
Oğlum daha 18 aylik nezaman olursa diye düşünüyorum ama tuhaf bir şekilde meraklı oluyorum her ayOlsun birdaha ki ay inşallah kuzum hiç kafaya takma yürüyüş yap bol bol
Allah bağışlasınOğlum daha 18 aylik nezaman olursa diye düşünüyorum ama tuhaf bir şekilde meraklı oluyorum her ay
Sağolasın cümlemizinkiniAllah bağışlasınher hamilelik farklı bir duygu bence
İnşallah bunda doya doya hissedersinizSağolasın cümlemizinkinikesinlikle oğlumda neler hissetttigimi belirtilerimi hic hatırlamıyorum
Benim doktorum alttan muayene yaptı ve orda kendisi gördü.Merhaba. Enfeksiyonu dr neye gore saptiyor? Normal muayenede ortaya cikan bir sey mi acaba?
Neymiş sebebi? Şu an bende öyleyim.Kızlar bisi soracağım adetime 6 gün var sanki olacakmışım gibi kasiklarim agriyor 6 gün önceden de olamam herhalde gebelik belirtilerinde boyle agrilar oluyor mu
Kahverengi leke yumurtlamadan kaç gün sonra gelmişti?12 Mayıs adetimin ilk 17 Mayıs ise son günü. Kahverengimsi lekenin geldiği gün 29 Mayıs ve gebe olduğumu öğrendiğim gün ise 4 Haziran. Erken gebelik testi ile öğrenmiştim
Değişikmiş:)Tebrik ederim öncelikle rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahbenim burda okumadığım belirtilerim var herkesin hamileliği kendine özel dedikleri bu olsa gerek benim ilk belirtim idrarımı 1 saniye bile tutsam krapmlar giriyordu olduğum yerden hareket edemiyorum. İkinci olarak burnuma duman is kokusu geliyordu delirdim sanıyordum eşime bir yer yanıyor kalk diyip duruyordum ve tabiki sivilceler bolca sivilce çıkarttım
İlk sivilceler ne zaman başladı bunlar ilk belirtileriniz mi??Tebrik ederim öncelikle rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahbenim burda okumadığım belirtilerim var herkesin hamileliği kendine özel dedikleri bu olsa gerek benim ilk belirtim idrarımı 1 saniye bile tutsam krapmlar giriyordu olduğum yerden hareket edemiyorum. İkinci olarak burnuma duman is kokusu geliyordu delirdim sanıyordum eşime bir yer yanıyor kalk diyip duruyordum ve tabiki sivilceler bolca sivilce çıkarttım
İlk belirtim idrarımı tutamamdı sancı giriyordu vajinama tabi o gebeliğim sonlandı boş gebelik geçirdimİlk sivilceler ne zaman başladı bunlar ilk belirtileriniz mi??
35 yaşındayım ve şuan ilk çocuğuma 8 haftalık hamileyim. Eşimle ocak ayında denemelere başladım ve mayıs ayında hamile kaldım ve bu süreçte buradan sürekli hamilelik belirtileri okudum. Yardımcı olması adına şimdi kendi deneyimlerimi eklemek istiyorum. Öncelikle sevişme sonrası ayaklarını tavana dik ve bir süre bekle methodu kesinlikle doğru olmayan bir bilgi ki ben bu yöntem yüzünden üşütme kaynaklı vajinal enfeksiyon geçirdim ve doktorum bu şekilde davranmama oldukça kızdı. Eğer kadında enfeksiyon var ise spermler daha giriş kısmında ölüyormuş ki sadece enfeksiyon yüzünden 2 ay filan hamile kalamadım. Hamile kaldığım ay ben üstteydim yani hamile kalmanın pozisyonla hiç ama hiç ilgisi yok. Şimdi gelelim belirtilere; 12 Mayıs son regli günümdü ve 29 mayıs kahverengi sümüksü küçük bir parça kan geldi. Çamaşırımda lekelenme yoktu yalnız tuvalete çıktığım esnada geldi ve ertesi günde mm boyutta küçük küçük parçalar şeklinde devam etti ve geçti. Yerleşme kanaması için çok erken bir tarih olduğundan dolayı hamilelikten şüphelenmedim fakat bir hafta sonra önce sağ sonra sol sonrada her iki kasığımda ağrılar başladı ve reglime 4 gün kala erken test ile öğrendim. İlk gün çok çok silik çıktı belli belirsiz görünüyordu resmen mikroskopla baktık diyebiliriz ama reglime kadar her gün yapmaya devam etti ve test çizgisi gittikçe koyulaştı. Başkada hiçbir belirtim olmadı göğüslerim de bu haftaya kadar pek bir değişiklik olmadı ve mide bulantısı, yorgunluk vs gibi şeyler de yoktu. Hamile kalmak için ise doktor ile birlikte yumurtalık günleri takip ettik ve doktorun dediği tarihlerde birlikte olduk. Bu yöntemi 2 ay denedik ve 2.cisinde hamile kaldım. Umarım dileyen herkes bebeğine sağlıkla kavuşur.