Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa nasıl akıtmadan yıkanıyor akıttığım halde bazen kirli çıkıyor bende platinium kullanıyorum ama anlamadım bir kaç kişiden daha duymuştum akıtmıyorlarRegal aldım 1400e filan daha önce düşük modelini kullanmıştım memnundum. Bulaşıkları sıyırıp koyarım asla akıtmam. Benim için kısa programı olması önemli uzun programı da çok çok uzun yıkamasın isterim. Ve eco programı da olsun kâfi benim için. Deterjan da platinşum ve quantum olanlar olmalı diğerlerine bir kuruş bile verilmez. Bence tabi bunlar.
Orda işte şans devreye giriyor kuzenim pahalı bi marka resmen süngerliyo bi kat. O kadar uğraştıktan sonra elde yıkanır yani. Valla geçiçi bi süre evlenince eşimin evinde kullandığı makinayı kullanmıştım. Yeni aldım ama bi üst modelini aldım sadece. Denemesem asla bu kadar ucuza almazdım ben de.Yaaaaa nasıl akıtmadan yıkanıyor akıttığım halde bazen kirli çıkıyor bende platinium kullanıyorum ama anlamadım bir kaç kişiden daha duymuştum akıtmıyorlar
Bosh ta da öyle kalıntı kalıyor Bazen.beko kullaniyorum bazen ince belli bardaklarimin icinde kalinti oluyo
ama digerlerinde yok.ince belli olanlarin ici hep kaliyo.anlayamadim demekki markayla alakali degilBosh ta da öyle kalıntı kalıyor Bazen.
Arçelik aldım 4programli 2sene önce 1500e almıştık,deterjan olarak pril kullanıyorum öneririm fiyatı orta hallidir.Daha önce belirttiğim gibi bulasik makinası kullanmadim kaç programlı almak lazım ne marka almak lazım hangi deterjanlar kullanmak lazım güzel tecrübelerinize ihtiyacım var