Daha önce bulaşık makinası kullanmadım

Nurlucan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
20
5
26
Daha önce belirttiğim gibi bulasik makinası kullanmadim kaç programlı almak lazım ne marka almak lazım hangi deterjanlar kullanmak lazım güzel tecrübelerinize ihtiyacım var

Regal aldım 1400e filan daha önce düşük modelini kullanmıştım memnundum. Bulaşıkları sıyırıp koyarım asla akıtmam. Benim için kısa programı olması önemli uzun programı da çok çok uzun yıkamasın isterim. Ve eco programı da olsun kâfi benim için. Deterjan da platinşum ve quantum olanlar olmalı diğerlerine bir kuruş bile verilmez. Bence tabi bunlar.

Hotpoint Ariston aldık 4 yıl kadar olcak ama hiç memnun değilim bardaklarn dibini çok kötü bırakıyor halbuki bardakta en fazla çay kahve lekesi olur yani su bardaklarınin üstü bile çoğu zaman kötü oluyor.. kayınvalideminki Profilo kısa programda bile çok güzel çıkarıyor..beko ve Profilo güzel etrafımdaki kullananlardan gördüğüm kadarıyla

Regal aldım 1400e filan daha önce düşük modelini kullanmıştım memnundum. Bulaşıkları sıyırıp koyarım asla akıtmam. Benim için kısa programı olması önemli uzun programı da çok çok uzun yıkamasın isterim. Ve eco programı da olsun kâfi benim için. Deterjan da platinşum ve quantum olanlar olmalı diğerlerine bir kuruş bile verilmez. Bence tabi bunlar.
Yaaaaa nasıl akıtmadan yıkanıyor akıttığım halde bazen kirli çıkıyor bende platinium kullanıyorum ama anlamadım bir kaç kişiden daha duymuştum akıtmıyorlar

Yaaaaa nasıl akıtmadan yıkanıyor akıttığım halde bazen kirli çıkıyor bende platinium kullanıyorum ama anlamadım bir kaç kişiden daha duymuştum akıtmıyorlar
Orda işte şans devreye giriyor kuzenim pahalı bi marka resmen süngerliyo bi kat. O kadar uğraştıktan sonra elde yıkanır yani. Valla geçiçi bi süre evlenince eşimin evinde kullandığı makinayı kullanmıştım. Yeni aldım ama bi üst modelini aldım sadece. Denemesem asla bu kadar ucuza almazdım ben de.

Vestel kullanıyorum . Fazla program olmasına gerek yok kısa ve uzun program yeterli . Tablet de fairy üstüne tanımam diğerlerini de denedim fairy tertemiz çıkarıyor . 3 ayda bir makina temizleyiciyle temizlerim mis gibi oluyor

Arçelik aldım. Annemde arçelik kullanıyor senelerdir. Ben 4 programlı aldım. 2400 mü neydi fiyatı daha yeni aldım hatta. Deterjanda fairy iyidir

Arçelik var. Çok fazla programlı ve gereksiz.
Bi kısa bi uzun olsa yetecekmiş. Atladık çok programlı olsun diye, kullanmıyorum şimdi.

Annemin siemens suan kullandigi makina ve memnun kalmadik, kirli birakiyor.
Daha once Bosch vardi gayet super yikiyordu. Hatta abimin esinde ve kardesimin esinde de Bosch var memnunlar. Ama cok programli olanlardan degil az programli olanlardan..
Zaten belirli bir program kullaniliyor.. Bulasik makinasinda cok programa gerek yok.

Benimkisi de whirlpool. Tuzunu parlaticisini eksik etmezsen guzel yikiyor memnunum.

Sunu fark ettim ben eski makinalar parlaticisiz ve tuzsuz da guzel yikardi ama simdikiler oyle degil. Tuz- parlatici kullanmayinca berbat cikariyorlar bulasiklari

Programlar dk'larına göre 2 ile yetinen de var 3 ile de.. 5 programlı bazı bulaşık makinelerinin sadece üst sepet yıkama özelliği var, bana göre gereksiz..
Düzeltme: Ben Beko kullanıyorum(Arçelik-Beko kesinlikle en tercih edilir bulaşık makinesinde) 3 programlı.. 7 yıllık makinem ve fairy öneriyorum..

Son düzenleme:
Daha önce belirttiğim gibi bulasik makinası kullanmadim kaç programlı almak lazım ne marka almak lazım hangi deterjanlar kullanmak lazım güzel tecrübelerinize ihtiyacım var
Arçelik aldım 4programli 2sene önce 1500e almıştık,deterjan olarak pril kullanıyorum öneririm fiyatı orta hallidir.

Merhabalar
Çok programlıya gerek yok bence zaten hep aynı programlar kullanılıyor.
Çok üst segment bir makineye çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
4 programlı makine yeterli
Beyaz eşya şans işi ama bosch ürünleri her zaman tercihimdir.

fazla program olmasına gerek yok.

marka tavsiyeleri verilmiş.

en önemlisi kullandığınız deterjanın, tuzun, parlatıcının kalitesi

X