- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
yıkamak başka bişey temizlemek başka. yıkadım deyince biz hortum tuttunuz sandık.Evet kizlar niye sasirdiniz abimlerdeyim temizlik yapiyorum makinayi bir guzel cifledim sonrada suyla duruladim evdede yaparim sonrada kuruladim
Ya makine öyle benden dolayı değil. Başlat düğmesine iki defa basınca makine iki kat sürede yıkıyor. Zaten saçma sapan anlam veremedim
Fişi çek yarim saat bekle kapıyı açamıyorsan düğmelere basıp zorlama bozarsinMerhaba arkadaşlar çamaşır makinem bana kafayı yedirtecek. Beko 2518c çamaşır makinesi kullanıyorum. Uzun çalıştığı için iptal tuşuna basmak zorunda kaldım. Sonra da bitti ve yıkama düğmeleri ile başlat düğmeleri hepsi birden yandı. Hangi düğmeye bassam öylece kaldı. Çamaşırlar öylece duruyor. Fişi çeksem makine baştan başlar mı? Daha önce bu markayı kullanıp aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi?
Çarpılırsan görürsün gününüEvet kizlar niye sasirdiniz abimlerdeyim temizlik yapiyorum makinayi bir guzel cifledim sonrada suyla duruladim evdede yaparim sonrada kuruladim
Evet kizlar niye sasirdiniz abimlerdeyim temizlik yapiyorum makinayi bir guzel cifledim sonrada suyla duruladim evdede yaparim sonrada kuruladim
Şaşırdım çünkü bildigim makine yıkanmaz bezle silinirEvet kizlar niye sasirdiniz abimlerdeyim temizlik yapiyorum makinayi bir guzel cifledim sonrada suyla duruladim evdede yaparim sonrada kuruladim
Yok baci terlik vardi ayagimdaMakina çalışırken neden öyle yaptınız çıplak ayakla yapmıyorsunuz inşallah bunları?
Evet dogru anlamissin once sunger bezle cifledim sonra 1 kova suyu uzerine doktum duruladim oncak oyle temizlendi cok pistiyıkamak başka bişey temizlemek başka. yıkadım deyince biz hortum tuttunuz sandık.
Elektrikli alete su dökülür mü yav?Evet dogru anlamissin once sunger bezle cifledim sonra 1 kova suyu uzerine doktum duruladim oncak oyle temizlendi cok pisti
Elektrikli alete su dökülür mü yav?
Okey deterjanlanır sonra ıslak bezle detejanı alınır sonra kurulanır bu normal ama kovayla su dökmek
Televizyona da yapmıyorsunuz inş
Evet dogru anlamissin once sunger bezle cifledim sonra 1 kova suyu uzerine doktum duruladim oncak oyle temizlendi cok pisti
iç aksamında ne kalırsa motoru vs yanabilir. bence dikkatli olmak lazım. foş foş su dökmeden de temizlenebilir.Bizim eski ev sahibimiz yapıyordu o şekilde , yazın aşırı sıcaklarında tvnin arka kapağını açar içini hortumla yıkardıbizim burda 4-5 yıl önce sel geldi , çoğu evi su bastı. Müşterinin bilgisayarının içi resmen çamur olmuştu. Zaten gitmiş diyerek çıkardık anakartı çeşmede yıkıyoruz, yaşlı amcanın teki baktı baktı şuna bak biz bir damla su kaçırsak bozulur ama diyip çekti gitti bu arada temizlediğimiz bilgisayarlar mis gibi oldu hem de çalıştı :))
iç aksamında ne kalırsa motoru vs yanabilir. bence dikkatli olmak lazım. foş foş su dökmeden de temizlenebilir.
işte siz de yıkamakla alakalı bir şey yazmıştınız onun için :)Beni neden etiketlediniz?
işte siz de yıkamakla alakalı bir şey yazmıştınız onun için :)
Yaptığınız çok tehlikeli birşey Allah korusun çalışan makineye su dökerken elektrik çarpar.Zaten siz de yazmışsınız makine ötmeye başladı diye.Çalışmıyoken bile bunu yapsan iç aksamına su kaçtığı için bozulur.Az oncede ben banyoyu yikarken makinayida yikadim icinde camasir yikaniyordu bi baktim makina otmeye basladi ekran isiklari yanip sonmeye basladi fisi cektim yarim saat sonra taktim calisti dene istersen
Komik değil canının kıymeti yokmu cifle sil dijital yeri hariç durulama da yıka şık bezi tekrar sil en son kuru bezle kurut tamam.. kolaylık olsun uğraşmayayım derken canından olacan.. makibe bozulmasi muhim degilTmm teslim oluyorum zatin bir daha yapmayacagim piril piril oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?