Daha önce bu markayı kullanıp aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi?

Evet kizlar niye sasirdiniz abimlerdeyim temizlik yapiyorum makinayi bir guzel cifledim sonrada suyla duruladim evdede yaparim sonrada kuruladim
yıkamak başka bişey temizlemek başka. yıkadım deyince biz hortum tuttunuz sandık.

Ya makine öyle benden dolayı değil. Başlat düğmesine iki defa basınca makine iki kat sürede yıkıyor. Zaten saçma sapan anlam veremedim

o zaman denildiği gibi fişini çekin sonra geri takın yıkamaya devam ederse iptal edin durulama sıkma yapıp olayı kapatalım bence.

Fişi çek yarim saat bekle kapıyı açamıyorsan düğmelere basıp zorlama bozarsin

Evet kizlar niye sasirdiniz abimlerdeyim temizlik yapiyorum makinayi bir guzel cifledim sonrada suyla duruladim evdede yaparim sonrada kuruladim

Bezle sildim kuruttum deseniz yine neyse ama su tutmak üstelik çalışan makinaya su tutmak ne kadar tehlikeli farkında mısınız? Lütfen dikkat edin normal bir eşya mobilya değil su tuttuğunuz şey elektrikli bir alet

Şaşırdım çünkü bildigim makine yıkanmaz bezle silinir
Tabi sizin tercihiniz çalışan aksanına su kaçıp sorun yaratabilir

Evet dogru anlamissin once sunger bezle cifledim sonra 1 kova suyu uzerine doktum duruladim oncak oyle temizlendi cok pisti
Elektrikli alete su dökülür mü yav?
Okey deterjanlanır sonra ıslak bezle detejanı alınır sonra kurulanır bu normal ama kovayla su dökmek
Televizyona da yapmıyorsunuz inş

Elektrikli alete su dökülür mü yav?
Okey deterjanlanır sonra ıslak bezle detejanı alınır sonra kurulanır bu normal ama kovayla su dökmek
Televizyona da yapmıyorsunuz inş

Bizim eski ev sahibimiz yapıyordu o şekilde , yazın aşırı sıcaklarında tvnin arka kapağını açar içini hortumla yıkardı bizim burda 4-5 yıl önce sel geldi , çoğu evi su bastı. Müşterinin bilgisayarının içi resmen çamur olmuştu. Zaten gitmiş diyerek çıkardık anakartı çeşmede yıkıyoruz, yaşlı amcanın teki baktı baktı şuna bak biz bir damla su kaçırsak bozulur ama diyip çekti gitti bu arada temizlediğimiz bilgisayarlar mis gibi oldu hem de çalıştı :))

Evet dogru anlamissin once sunger bezle cifledim sonra 1 kova suyu uzerine doktum duruladim oncak oyle temizlendi cok pisti
iç aksamında ne kalırsa motoru vs yanabilir. bence dikkatli olmak lazım. foş foş su dökmeden de temizlenebilir.

işte siz de yıkamakla alakalı bir şey yazmıştınız onun için :)

Çalışan makinayı yıkayacak kadar cesaretim ve Şevkim yok valla bilgisayara gelirsek içinde motor yok ama tamamiyle kurutmadan çalıştırmak zaten bilgisayarı kurtarmazdı. Meslek erbabıyım sorun yok yani :)

Ben mutfak dolaplarını , evin kapılarını yıkayanı gördüm şimdi de makine yıkayanı gördüm. Makine çürümüyor mu? Elektrikli alet yıkanır mı ya?

Az oncede ben banyoyu yikarken makinayida yikadim icinde camasir yikaniyordu bi baktim makina otmeye basladi ekran isiklari yanip sonmeye basladi fisi cektim yarim saat sonra taktim calisti dene istersen
Yaptığınız çok tehlikeli birşey Allah korusun çalışan makineye su dökerken elektrik çarpar.Zaten siz de yazmışsınız makine ötmeye başladı diye.Çalışmıyoken bile bunu yapsan iç aksamına su kaçtığı için bozulur.

Tmm teslim oluyorum zatin bir daha yapmayacagim piril piril oldu

Tmm teslim oluyorum zatin bir daha yapmayacagim piril piril oldu
Komik değil canının kıymeti yokmu cifle sil dijital yeri hariç durulama da yıka şık bezi tekrar sil en son kuru bezle kurut tamam.. kolaylık olsun uğraşmayayım derken canından olacan.. makibe bozulmasi muhim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…