Daha önce bu markayı kullanıp aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi?

Karakiz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
382
85
18
34
Merhaba arkadaşlar çamaşır makinem bana kafayı yedirtecek. Beko 2518c çamaşır makinesi kullanıyorum. Uzun çalıştığı için iptal tuşuna basmak zorunda kaldım. Sonra da bitti ve yıkama düğmeleri ile başlat düğmeleri hepsi birden yandı. Hangi düğmeye bassam öylece kaldı. Çamaşırlar öylece duruyor. Fişi çeksem makine baştan başlar mı? Daha önce bu markayı kullanıp aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi?

Az oncede ben banyoyu yikarken makinayida yikadim icinde camasir yikaniyordu bi baktim makina otmeye basladi ekran isiklari yanip sonmeye basladi fisi cektim yarim saat sonra taktim calisti dene istersen

bozuk olduğu için mi iptal tuşuna bastınız yoksa zaten uzun çalışması gerekiyordu da yeter artık dediğiniz için mi iptal tuşuna bastınız

bozuk olduğu için mi iptal tuşuna bastınız yoksa zaten uzun çalışması gerekiyordu da yeter artık dediğiniz için mi iptal tuşuna bastınız
Hayır yaklaşık 5 saat yıkayacaktı. İptal tuşuna bastım bende normalde basardım ilk defa yaşadım böyle bir sey

Ben boyle durumlarda her yolu deniyorum makinada ama size su sekilde yapin diye tavsiye veremem ters teper sonra ben olsam çekerdim eğer düğmelere bastığım halde makina tepki vermiyorsa

Az oncede ben banyoyu yikarken makinayida yikadim icinde camasir yikaniyordu bi baktim makina otmeye basladi ekran isiklari yanip sonmeye basladi fisi cektim yarim saat sonra taktim calisti dene istersen
makineyi nasıl yıkıyorsunuz?

biz genelde 30 dakika veya 1 saate kuruyoruz çok kirli iş eşyaları olmadıkça .

Son düzenleyen: Moderatör:
Makineyi neden yıkıyorsunuz paslanır sudan silin üstten yeter konunuza gelicek olursak bir bilgim yok o konuda biz genelde 30 dakika veya 1 saate kuruyoruz çok kirli iş eşyaları olmadıkça .

Makineyi yıkayan başka bir üye değil mi? hahahah kafalarımız pırıl pırıl valla

konuyla tamamen alakasız ama programlar yok mu? neden 5 saat yıkayan da yıkıyorsunuz?
Ya makine öyle benden dolayı değil. Başlat düğmesine iki defa basınca makine iki kat sürede yıkıyor. Zaten saçma sapan anlam veremedim

Makina çalışırken neden öyle yaptınız çıplak ayakla yapmıyorsunuz inşallah bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…