- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Vermeyin. Ben açık açık yazıyorum o bilezikler tekrar alınmaz.Görümceme sinirlenmiş
Babasından para istemesine
2tane bileziğe zar zor okey dedim şimdi hepsi gitçek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermeyin. Ben açık açık yazıyorum o bilezikler tekrar alınmaz.Görümceme sinirlenmiş
Babasından para istemesine
2tane bileziğe zar zor okey dedim şimdi hepsi gitçek
Onların suçu yok, enayi bulmuşken yoluyorlar işte. Eşim ben istemememe rağmen böyle bir şey yapmaya kalksa artık eski eşim olurdu. Kabul edilir bir şey değil bu.Kredi çekerse ben sesimi çıkartırım
İzin vermem sadece eşimin babası değil
Satsın arabasını
Bide sağdan soldan ev peşinatı için para topluyor arabasını satmak istemiyor
Ben düğün dernekte takıyorumKızmakta haklısınız. Görümceniz arabasını satıp, kredisini kapatabilir.
Bilezikleriniz şu an nerede ? Bileziklerinizi önce bir kuyumcuya götürüp; toplam gramını ve sizin bileziklerinize verilen bozdurma fiyatını öğrenin. Sonra da bir banka ile görüşüp; bileziklerinizi altın hesabına yatırmak isterseniz, kaç gram olarak hesaplanacağını öğrenin. Gerekirse ve avantajlıysa; bileziklerinizi gram altına çevirip kendi adınıza, şahsi altın hesabına yatırın.
Eşinizin bu işten büyük bir çıkarı var yada eşinizin ablasına borcu var da sizin haberiniz yok, diğer türlü sizin bilezikleri durumları iyi olan hiç kimse istemez zaten.Merhabalar saat gecenin 2saat ben ve sinirlerim ayaktayız
Uzun anlatmak istemiyorum
Görümcem ev alacak kredinin onaylaması için mevcut olan ihtiyaç kredisinin kapanması gerekiyormuş ki ev kredisi onaylansın eee bundan sanane diceksiniz
Kayınpederim kızının üzerinde. Kredi çekmiş ve kayınpederimde 5 kuruş parası yok kredinin taksidini anca ödüyor
Asıl mevzu şu görümcem demiş babam ödeyemez en son çare sana geldim demiş
Yani sen öde diyor basitcene izah edeyim
Bizde 3 senelik evliyiz bilekliklerimi yatırım olarak tuttuk bir gün olurda ev alırız diye bu zamana kadar sıkışsakta düğün borcumuzu ödemeye çalıştık hala ödüyoruz biraz daha rahatladık artık tabi
Görümcem salağı babasını aramış baba durum böyle sen borç istemeyezmisin patronundan demiş orda dananın kuyruğu koptu!!!!!!!
Sözde eşim de demiş ki görümceme babama söyleme ben halletcem babam üzülmesin saten adamda para yok demiş babasının ablasına ödediğini kredi parasını eşime gönderecek bizde bozduracağımız bilekziklerimin parasını biriktirecez sonra bileziğimi geri yapcaz ama (bilezik gittikten sonra yerine biraz zor yaparız tanesi 15 gr)
Olan bizim birikimimize oluyor
Eşimde bana dediki
Babamın hemen ablamın hemde kocasının üzerinden toplam 100 bin borcu var hepsini kapatcam sonra biz taksit taksit yaparız bilezikleri dedi
8 tane bileziğimi Satcam ablası ev alsın diye
Ben salakmıyım 3 sene borç ödedik sıkıntı çektik birikimimizi satmayalım diye satıp sıkıntısız hayat yaşabilirdik
Ablasına kızdı babasına söyledi diye
Ben bütün birikimimi satcam savcam
Ablası 4 milyonluk evde oturcak Sefa sürcek
Bende eşime dedim ablan 700 bin TL değerinde arabası var arsası var
Biz niçin tuttuk altınları ablan ev alsın diye mi dedim
Kredi çekerim istemem senden bir şey dedi
Kredi de çekemezden kusura bakma seninde bakmak zorunda olduğun ailen var kafana göre iş yapamazsın dedim konuyu kapatalım mı çok yoruldm dedi tamam dedim sakincene yattı uyudu ya ben bu saate sinirlerim gerildi
Ben asla diyemem kardeşimeAşırı yüzsüz davranmışlar. Eşinizi saf mı görüyorlar anlamadım. İzin vermeyin kredi çekmesine falan.
Birşey sormak istiyorum bilen üye varsa
Biz ev alırken kredi çekmek için banka benden de imza almıştı. Bu sadece ev kredisinde geçerli sanırım, değil mi? İki eşin de imzası gerekiyor.
Konu sahibi görümceyi arayıp sat arabanı biz yardımcı olamayız deseniz çok mu köprüleri yakmış olursunuz?
Ya mevzu sizin sevmeniz ya da takıp takmamanız değil.İlla bozdurulacaksa o bilezikler ve eşiniz ille de kredi çekecekse kendinize ev alın. Anladığım kadarıyla sizin kimseye geri ödemesiz para ya da altın verecek durumunuz yok. Borçlariniz da varmış. Her anlamda eşinizle sorun yaşayacaksınız orası kesin de bari altınları vermeyin.Ben düğün dernekte takıyorum
Ve yalan söylemiyim
Yeni gelinim biraz özeniyorum takıyorm da
Aklımızda bozdurup bankaya koymak vardı
Öyle kaldı sonra
Yaa yok mesele şu babasının borcuEşinizin bu işten büyük bir çıkarı var yada eşinizin ablasına borcu var da sizin haberiniz yok, diğer türlü sizin bilezikleri durumları iyi olan hiç kimse istemez zaten.
Bak göreceksin bu işin altından senin bilmediğin bi iş çıkacak.
Ben düğün dernekte takıyorum
Ve yalan söylemiyim
Yeni gelinim biraz özeniyorum takıyorm da
Aklımızda bozdurup bankaya koymak vardı
Öyle kaldı sonra
Eşiniz düşünüyor da görümceniz niye düşünmüyor babasını. Öyle görümceyi yolarım . Aç söyle açık açık. Borca girmek istemiyoruz yatırımlarımı da veremem. Bizim de bir evimiz var çocuk düşünüyoruz arabanı sat öde de.Yaa yok mesele şu babasının borcu
Ve babası bu meseleyi duyarsa sağdan soldan borca giderer ödemeyi kalkışır sonda ödeyemez Zaten kayınpederde kiracı emekli insan hala çalışıyorda
Eşim babasına kıyamıyor ve o krediyi bizim düğün için çekmiş
Bence sakin olmamalı. Kadın enayi yerine koyulmak istemiyor haklı olarak. Kocası da laftan sözden anlayan bir tip degil belli. Mecbur sinirli olacak ki bir şeyler yapabilsinHaklısınız da biraz sakin olun yahu!
Kocan tarafı aşırı yüzsüz. Eşinize niye bu kadar güveniyorlar?
Valla bizim arabamız var altınlar varYa mevzu sizin sevmeniz ya da takıp takmamanız değil.İlla bozdurulacaksa o bilezikler ve eşiniz ille de kredi çekecekse kendinize ev alın. Anladığım kadarıyla sizin kimseye geri ödemesiz para ya da altın verecek durumunuz yok. Borçlariniz da varmış. Her anlamda eşinizle sorun yaşayacaksınız orası kesin de bari altınları vermeyin.
Tam cinnetlik görümceymiş hakikatenBence sakin olmamalı. Kadın enayi yerine koyulmak istemiyor haklı olarak. Kocası da laftan sözden anlayan bir tip degil belli. Mecbur sinirli olacak ki bir şeyler yapabilsin
Yaa yok mesele şu babasının borcu
Ve babası bu meseleyi duyarsa sağdan soldan borca giderer ödemeyi kalkışır sonda ödeyemez Zaten kayınpederde kiracı emekli insan hala çalışıyorda
Eşim babasına kıyamıyor ve o krediyi bizim düğün için çekmiş
Kavga etmek çok normal önemli olan sizin tavrınızdan ödün vermemeniz.Valla bizim arabamız var altınlar var
Hep ev için düşünüp satmadık
Satmak kolay yerine koymak çok zor
Eşimle sağlam kavga edicez orası belli
Ben salak gibi gecelere kadar boşuna çalışmışım
Eşim salak olduğu kadar düşüncesiz
Ablası ev arabası olcak kendisini cenemesini hem bana hem kendisine çektirecek
Eğer ben devreye girersem çok fena ortalık karışır ablası pastam dursun karnım doysun havasında eşim kredi çekerse ben çoçuktan vazgeçerimEşiniz düşünüyor da görümceniz niye düşünmüyor babasını. Öyle görümceyi yolarım . Aç söyle açık açık. Borca girmek istemiyoruz yatırımlarımı da veremem. Bizim de bir evimiz var çocuk düşünüyoruz de.
Hee şimdi işin rengi değişti. Babasının görümcesinin üstüne çektiği kredi aslında konu sahibinin düğünü için çekilen kredi.Yalnız bu durumda, siz görümcenize borç vermiyorsunuz; düğün borçlarınızı ödüyorsunuz demektir.
Bu durumda, eşinizle düğün borcunuzu ödemelisiniz.
Babası bizim eşyamızı almadı kiYalnız bu durumda, siz görümcenize borç vermiyorsunuz; düğün borçlarınızı ödüyorsunuz demektir.
Bu durumda, eşinizle düğün borcunuzu ödemelisiniz.