Daha önce antidepresan kullanımı

kendiniz kullanmayın tamam ama başkasının kitap okuyarak düzeleceğini düşünemesiniz ayrıca depresyon deyip geçtiğiniz şeyden dünya her yıl kaç kişi ölüyor bi araştırın ilaç içme bebek yap aman annesi depresyonlu olsun ne olacak kafası sizinki siz dr musunuz yaa iyilik yapacağım diye insanların kafasını karıştıramazsınız dr ilaç verdiyse kullansın o ilaçlar insanların beynindeki kimyasalları düzenleyerek iyileştiriyor uyuşturarak değil

Bana mı anlatıyorsun cidden bunları sen ? İlaçlar insanların beynindeki kimyasalları düzenliyor öyle mi? Tamam bacım al o zaman satılıyor zaten doğru herkes alabilir kafasına göre. Boşuna yasak değil o ilaçlar. Psikiyatrist denen şeylerde bıraksın zaten mesleğini ne gerek var. Siz parmağınız ağrıdığında bile ağrı kesici içen tiplememisiniz? Ben gerekeni konu sahibine yazdım zaten. Anladığını da gayet iyi düşünüyorum rica ediyorum yazma ya

Kullandığım ilaçlarda yatağımı bulamayacak hale gelen ben.
Odamı dahi hemşire gösteriyordu. Halâ ilaç diyorsunuz. İlacı ne zaman bıraktım o zaman kendime geldim.

bakın siz içemeyebilirsiniz ama insanları yönlendiremezsiniz ben yaşadım depresyon öyle açayım kişisel gelişim kitabı okuyayım da çıkayım olmadı çünkü yataktan çıkmak istemedi canım ne zaman ki ilaç almaya başladım 1 haftaya bişeyler yapabilecek hale geldim. ama kitap okumak bunlardan biri değildi. ayrıca önemli bir not ilaçları kullanırken farkında olmadan gebe kaldım yani ilaçları içince hamile kalınmıyor diye bir şey söz konusu değil.

Kızlar sağolun değerli yorumlarınız için çok isterdim ilaçsız yapabileyim ama asla çevremde destekçim yokken falan çok zor kendim yapamıyorum iş intihara gidiyor sürekli ölmek için yalvarırken ağlarken bulur oluyorım kendimi yani ilaçlar devam. Hani gerçekten başka bir hayat kurmak falan faydalı biliyorum doktorlar direk stres sinir yaptığın şeyi ortadan kaldır diye söylüyorlar ama olmuyor işte herkesin imkanı doğrultusunda keşke yapabilsem

Başka deneyen yok mu ya burda dediğim ilacı

Merhaba ben zooloft kullandim cok memnun kaldim,
2 kez lac sene aralikla fecirdiniz?

2018-2020 arası kullandım yine majör depresyon için şimdi yine 3-5 aydır başladı bu hafta muayene oldum tekrar başladık yine aynı tanı ile bakalım

Şuan durumunuz nedir peki
Az önce görümcem gelmişti yine aynı şeyler " beyninde bitirceksin yapacaksın edeceksin zorla ne yaşadın da böylesin " gibi klasikler ya işte böyle diyerek olmuyor dedim ağlama krizi tuttu kimse yaşamadan anlamıyor yardımcı olmuyorlar böyle asla zorla birşey yaptırmaya çalışacak daha kötü olucam biliyorum çok kötüyüm şuan nefret ediyorum herkesten ya gitmek istiyorum buralardan

İlk defa bu forumda bu kadar mantıklı bir yorum okudum sizi tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…