- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.685
- 37
-
- Konu Sahibi lovelydreamer
Bana mı anlatıyorsun cidden bunları sen ? İlaçlar insanların beynindeki kimyasalları düzenliyor öyle mi? Tamam bacım al o zaman satılıyor zaten doğru herkes alabilir kafasına göre. Boşuna yasak değil o ilaçlar. Psikiyatrist denen şeylerde bıraksın zaten mesleğini ne gerek var. Siz parmağınız ağrıdığında bile ağrı kesici içen tiplememisiniz? Ben gerekeni konu sahibine yazdım zaten. Anladığını da gayet iyi düşünüyorum rica ediyorum yazma yakendiniz kullanmayın tamam ama başkasının kitap okuyarak düzeleceğini düşünemesiniz ayrıca depresyon deyip geçtiğiniz şeyden dünya her yıl kaç kişi ölüyor bi araştırın ilaç içme bebek yap aman annesi depresyonlu olsun ne olacak kafası sizinki siz dr musunuz yaa iyilik yapacağım diye insanların kafasını karıştıramazsınız dr ilaç verdiyse kullansın o ilaçlar insanların beynindeki kimyasalları düzenleyerek iyileştiriyor uyuşturarak değil
Kullandığım ilaçlarda yatağımı bulamayacak hale gelen ben.kendiniz kullanmayın tamam ama başkasının kitap okuyarak düzeleceğini düşünemesiniz ayrıca depresyon deyip geçtiğiniz şeyden dünya her yıl kaç kişi ölüyor bi araştırın ilaç içme bebek yap aman annesi depresyonlu olsun ne olacak kafası sizinki siz dr musunuz yaa iyilik yapacağım diye insanların kafasını karıştıramazsınız dr ilaç verdiyse kullansın o ilaçlar insanların beynindeki kimyasalları düzenleyerek iyileştiriyor uyuşturarak değil
Başka deneyen yok mu ya burda dediğim ilacıMerhaba ben 2.kez majör depresyon geçirmeye başladım. Daha yeni muayene oldum ve fonksera 10 mg diye bir ilaç başlandı. Daha önce kullananlar memnunlar mı acaba ? Hakkında pek birşey bulamadım.
Ve hangi ilaçlarda plasebo etkisi bulunuyor? Bilen birileri yardımcı olabilirler mi lütfen inancım azalıyor git gide..
(2 sene önceki tedavimde kullandığımda ilaçlar efexor brintellix cipralex duxet prozac desryel)
Merhaba ben zooloft kullandim cok memnun kaldim,Merhaba ben 2.kez majör depresyon geçirmeye başladım. Daha yeni muayene oldum ve fonksera 10 mg diye bir ilaç başlandı. Daha önce kullananlar memnunlar mı acaba ? Hakkında pek birşey bulamadım.
Ve hangi ilaçlarda plasebo etkisi bulunuyor? Bilen birileri yardımcı olabilirler mi lütfen inancım azalıyor git gide..
(2 sene önceki tedavimde kullandığımda ilaçlar efexor brintellix cipralex duxet prozac desryel)
İlk defa bu forumda bu kadar mantıklı bir yorum okudum sizi tebrik ediyorum.kendiniz kullanmayın tamam ama başkasının kitap okuyarak düzeleceğini düşünemesiniz ayrıca depresyon deyip geçtiğiniz şeyden dünya her yıl kaç kişi ölüyor bi araştırın ilaç içme bebek yap aman annesi depresyonlu olsun ne olacak kafası sizinki siz dr musunuz yaa iyilik yapacağım diye insanların kafasını karıştıramazsınız dr ilaç verdiyse kullansın o ilaçlar insanların beynindeki kimyasalları düzenleyerek iyileştiriyor uyuşturarak değil
insan yaşayıp biraz da okuyup araştırınca öğreniyor teşekkür ederimİlk defa bu forumda bu kadar mantıklı bir yorum okudum sizi tebrik ediyorum.