Ben bir kez daha dikkatli şekilde okursaniz demek istedigimi anlayacaginiza eminim :) anlatım bozukluğu yapmışım sanırım ama orneklendirdigim zarar veren şeylerdiVerdiğiniz örneklerin maddi manevi zarar vermemesi nasıl mümkün olabilir ben oraya takıldım birazEn basitinden tecavüz zaten "zorla girmek" anlamını taşır, zorla diyorsak da zarar vermiyor olması nasıl mümkündür
Ben bir kez daha dikkatli şekilde okursaniz demek istedigimi anlayacaginiza eminim :) anlatım bozukluğu yapmışım sanırım ama orneklendirdigim zarar veren şeylerdi
elbette zararı var
özlllikle bu derece dejenere bir toplumda evlat yetiştirmeye çalışıyorsanız
elbette var zararı
biri beni zorlamıyor diye
bana dokunmayan yılan mı demeliyiz
kişisel özgürlük diyerek saygımı göstermeliyiz
evet aynen dedidiğin gibi
TÜ TÜ TÜ
KAKA
Sapkinlik olarak tanimladiginiz bir kaç ilişki görseniz özenir yapmak ister misiniz ?elbette zararı var
elbette var zararı
TÜ TÜ TÜ
KAKA
Başkasına zarar vermediği sürece maddi veya manevi (nekrofili, pedofili, zoofili, tecavüz , yakmaktan zevk almak vb.) Ben bu tarz şeylerin şaşırtıcı , sapkinlik , korkunç olduğunu düşünmüyorum
Buna kim karar veriyor ? Birinin erkek cinsel organını içinde hissetmekten zevk almasının normal ama ayaktan hoşlanmasinin anormal olmasına örneğin ? Belirleyici kriter ne. ? Biz bence son derece Hoşgörüsüz bir toplumuz.PES YANİ
arkadaşım
ne kadar hoşgörülü
bir toplum olmuşuz biz
empati yapmaya çalışa çalışa
herşeyi normal karşılamak ne demek
basbayağı manyaklıktır bu
varmı ötesi
kişisel tercih zırvalıkları ile
normalleştirmeyin
evet insanların siyasi tercihleri inançları görüşleri kişisel tercihtir
ama bu ve benzeri insanlık dışı tutum ve davranışları tercih meselesi diye savunmak ne demek
öncelikle kendileri bile insan olmak istemiyor
kişisel tercihte bulunmak gibi bir hadleri nerden olsun
toplumdan izole edilmeli
açık söylüyorum
sapıklık ve sapkınlık bir hastalık değil
insanlık zaafıdır
31 yaşında aklı başında bir kadın olarak özenip yapmam arkadaşımSapkinlik olarak tanimladiginiz bir kaç ilişki görseniz özenir yapmak ister misiniz ?
elbette zararı var
elbette var zararı
TÜ TÜ TÜ
KAKA
Buna kim karar veriyor ? Birinin erkek cinsel organını içinde hissetmekten zevk almasının normal ama ayaktan hoşlanmasinin anormal olmasına örneğin ? Belirleyici kriter ne. ? Biz bence son derece Hoşgörüsüz bir toplumuz.
Uyusturucu bir dürtü mü? Sigara ve cinsellik aynı mı ? Guneydogudaki es cinseller nereden görüp özendi ? Kolelikten hoşlanan insanlar nereden görüp özendi ? Gizli yaşanıyor sonuçta bunlar toplumda31 yaşında aklı başında bir kadın olarak özenip yapmam arkadaşım
ama aynı şeyi 15 yaşında bir yeni ergenden bekleyemezsin
uyuşturucu mesela varmı özenilcek bir şeyi
YOK
peki nasıl oluyorda sayıları gün geçtikçe artan bir kullanıcı kitlesine ulaştı
demekki neymiş
özenilcek birşey olup olmaması değil
bunun yanlış olması bile baştan aşağı yadırganması reddedilmesi ve dışlanılması gereken birşey
bahsettiklerimiz
siyasi görüş kişisel zevkler yada tek tanrı çok tanrı inancı değilki
bu insanlık dışı bir saplantı
ve ben bir insan olarak
yapacak başka bir şey bulamadığı için insanlıktan çıkanların varmılığından rahatsızım
varmı ötesi
modern düşünce fikirlere saygı bu sizin yaptığınız şeyle karıştırılmasın
yanlışa tepki gösterebilmek de
insanlık alametidir
hala aynı şeyi yapıyorsun
seks ve cinsellik için kim nasıl hangi yöntemi tercih eder sana ne banan ne
bu konu çok farklı
bu resmen manyaklık
kişisel seks tercihi denilip geçilebilirmi
ayrıca bu insanlar ın amacı seks bile değil
hayvanlığı tatmak
insanlığı yozlastırmak
Tam olarak bilmediğiniz şeyler için bu kadar kesin yorumlar yapmayın bence.
Bir önceki sayfada uzun bir yazı yazdım, zahmet edip okudunuz mu acaba? Yoksa insanlara hakaret etmek daha mı kolay geliyor?
Sizin çocuğunuzun öyle eğilimleri varsa siz onu fanusa da kapatsanız tek başına kendi kendine sadist ya da mazoist tepkiler gösterecektir. Yok içinde yoksa ve çevreden etkilenmesinden korkuyorsanız, doğrunun yanlışın anlatıldığı bir çocuk yanlış yollara sapmaz.
Evet bu bir kişisel özgürlüktür, ve tü kaka demeniz bir şeyi değiştirmez. Ne yapabilirsiniz? En fazla buraya konu açar, bir iki arkadaşınızla tü kaka der 3 gün sonra unutursunuz. Bu eşcinsellerin hepsi ölsün ya da eşcinseller bundan sonra eşcinsel olmasın demek gibi bişey.
düşünecek bir şey kalmayınca zevki farklı yaşamak istiyorlar yani..maymundan gelmedik ama maymuna gidiyoruz..
bu belki bir rahatsızlık ama hep üst düzey kişilerde görülebildiğini göz önünde bulundurursak, tatminsizlik gibi geliyor bana.. adam ne çocuğunun okul parasını düşünmek zorunda, ne ay sonu kirayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?