• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA NELER ÖĞRENİCEZ BAKALIM BDSM

Verdiğiniz örneklerin maddi manevi zarar vermemesi nasıl mümkün olabilir ben oraya takıldım biraz :KK64: En basitinden tecavüz zaten "zorla girmek" anlamını taşır, zorla diyorsak da zarar vermiyor olması nasıl mümkündür :KK64:
Ben bir kez daha dikkatli şekilde okursaniz demek istedigimi anlayacaginiza eminim :) anlatım bozukluğu yapmışım sanırım ama orneklendirdigim zarar veren şeylerdi

Yani ben de anlamıyorum, biri sizden gelip de 'ez beni, kölen olayım' demediği sürece ya da sizi itaatkar yapmak istemediği sürece sizi ilgilendiren bi durum olmadığını düşünüyorum. Ha böyle bi durum olduğunda gelir açarsınız konunuzu, sevgilim/eşim böyle böyle istiyor, ne yapayım diye.

Başkalarının tercihlerine, özel hayatına müdahale etmeye ne gerek var? Belki uç noktalar bunlar ama farklı seks deneyimleri yaşamak isteyenleri kınamak hoş değil. Bunlara gelene kadar ayıplayacağımız çok şey var. Mesela koca koca adamların genç kızlara, çocuklara göz dikmesi, mesela uçkuruna sahip çıkamayıp tecavüz eden, kızların hayatını karartan erkekler.

elbette zararı var
özlllikle bu derece dejenere bir toplumda evlat yetiştirmeye çalışıyorsanız

elbette var zararı
biri beni zorlamıyor diye
bana dokunmayan yılan mı demeliyiz
kişisel özgürlük diyerek saygımı göstermeliyiz
evet aynen dedidiğin gibi

TÜ TÜ TÜ
KAKA

Evet aynen öyle, kişisel özgürlük diyerek saygı göstermelisiniz. Başkası nasıl sizin nasıl ilişkiye gireceğinize karışamıyorsa, siz de iki yetişkin insanın kendi iradesiyle yaptığı şeye karışamazsınız.

elbette zararı var

elbette var zararı

TÜ TÜ TÜ
KAKA
Sapkinlik olarak tanimladiginiz bir kaç ilişki görseniz özenir yapmak ister misiniz ?

Başkasına zarar vermediği sürece maddi veya manevi (nekrofili, pedofili, zoofili, tecavüz , yakmaktan zevk almak vb.) Ben bu tarz şeylerin şaşırtıcı , sapkinlik , korkunç olduğunu düşünmüyorum

PES YANİ
arkadaşım
ne kadar hoşgörülü
bir toplum olmuşuz biz
empati yapmaya çalışa çalışa
herşeyi normal karşılamak ne demek

basbayağı manyaklıktır bu
varmı ötesi
kişisel tercih zırvalıkları ile
normalleştirmeyin
evet insanların siyasi tercihleri inançları görüşleri kişisel tercihtir
ama bu ve benzeri insanlık dışı tutum ve davranışları tercih meselesi diye savunmak ne demek
öncelikle kendileri bile insan olmak istemiyor
kişisel tercihte bulunmak gibi bir hadleri nerden olsun

toplumdan izole edilmeli
açık söylüyorum
sapıklık ve sapkınlık bir hastalık değil
insanlık zaafıdır

Sen ne kadar insan olarak yetiştirsen de o yine kendi seçimini kendi yapar. Elden de hiçbi şey gelmez.
Ben de sevmem bu aşırı sapkın fantazileri, ama sevenler de varmış. Ben de geçen bi konuda bahsedilmişti, swingeri araştırdım, tüm gün midem bulandı yeminle. Napalım bu insanları da böyle kabullenicez, bize bulaşmasınlar da :KK53:
Alan razı veren razı bize ne?:KK49:

PES YANİ
arkadaşım
ne kadar hoşgörülü
bir toplum olmuşuz biz
empati yapmaya çalışa çalışa
herşeyi normal karşılamak ne demek

basbayağı manyaklıktır bu
varmı ötesi
kişisel tercih zırvalıkları ile
normalleştirmeyin
evet insanların siyasi tercihleri inançları görüşleri kişisel tercihtir
ama bu ve benzeri insanlık dışı tutum ve davranışları tercih meselesi diye savunmak ne demek
öncelikle kendileri bile insan olmak istemiyor
kişisel tercihte bulunmak gibi bir hadleri nerden olsun

toplumdan izole edilmeli
açık söylüyorum
sapıklık ve sapkınlık bir hastalık değil
insanlık zaafıdır
Buna kim karar veriyor ? Birinin erkek cinsel organını içinde hissetmekten zevk almasının normal ama ayaktan hoşlanmasinin anormal olmasına örneğin ? Belirleyici kriter ne. ? Biz bence son derece Hoşgörüsüz bir toplumuz.

Sapkinlik olarak tanimladiginiz bir kaç ilişki görseniz özenir yapmak ister misiniz ?
31 yaşında aklı başında bir kadın olarak özenip yapmam arkadaşım
ama aynı şeyi 15 yaşında bir yeni ergenden bekleyemezsin
uyuşturucu mesela varmı özenilcek bir şeyi
YOK
peki nasıl oluyorda sayıları gün geçtikçe artan bir kullanıcı kitlesine ulaştı
demekki neymiş
özenilcek birşey olup olmaması değil
bunun yanlış olması bile baştan aşağı yadırganması reddedilmesi ve dışlanılması gereken birşey
bahsettiklerimiz
siyasi görüş kişisel zevkler yada tek tanrı çok tanrı inancı değilki
bu insanlık dışı bir saplantı
ve ben bir insan olarak
yapacak başka bir şey bulamadığı için insanlıktan çıkanların varmılığından rahatsızım
varmı ötesi
modern düşünce fikirlere saygı bu sizin yaptığınız şeyle karıştırılmasın
yanlışa tepki gösterebilmek de
insanlık alametidir

elbette zararı var

elbette var zararı

TÜ TÜ TÜ
KAKA

Sizin çocuğunuzun öyle eğilimleri varsa siz onu fanusa da kapatsanız tek başına kendi kendine sadist ya da mazoist tepkiler gösterecektir. Yok içinde yoksa ve çevreden etkilenmesinden korkuyorsanız, doğrunun yanlışın anlatıldığı bir çocuk yanlış yollara sapmaz.

Evet bu bir kişisel özgürlüktür, ve tü kaka demeniz bir şeyi değiştirmez. Ne yapabilirsiniz? En fazla buraya konu açar, bir iki arkadaşınızla tü kaka der 3 gün sonra unutursunuz. Bu eşcinsellerin hepsi ölsün ya da eşcinseller bundan sonra eşcinsel olmasın demek gibi bişey.

Buna kim karar veriyor ? Birinin erkek cinsel organını içinde hissetmekten zevk almasının normal ama ayaktan hoşlanmasinin anormal olmasına örneğin ? Belirleyici kriter ne. ? Biz bence son derece Hoşgörüsüz bir toplumuz.

hala aynı şeyi yapıyorsun
seks ve cinsellik için kim nasıl hangi yöntemi tercih eder sana ne banan ne

bu konu çok farklı
bu resmen manyaklık
kişisel seks tercihi denilip geçilebilirmi
ayrıca bu insanlar ın amacı seks bile değil
hayvanlığı tatmak
insanlığı yozlastırmak

31 yaşında aklı başında bir kadın olarak özenip yapmam arkadaşım
ama aynı şeyi 15 yaşında bir yeni ergenden bekleyemezsin
uyuşturucu mesela varmı özenilcek bir şeyi
YOK
peki nasıl oluyorda sayıları gün geçtikçe artan bir kullanıcı kitlesine ulaştı
demekki neymiş
özenilcek birşey olup olmaması değil
bunun yanlış olması bile baştan aşağı yadırganması reddedilmesi ve dışlanılması gereken birşey
bahsettiklerimiz
siyasi görüş kişisel zevkler yada tek tanrı çok tanrı inancı değilki
bu insanlık dışı bir saplantı
ve ben bir insan olarak
yapacak başka bir şey bulamadığı için insanlıktan çıkanların varmılığından rahatsızım
varmı ötesi
modern düşünce fikirlere saygı bu sizin yaptığınız şeyle karıştırılmasın
yanlışa tepki gösterebilmek de
insanlık alametidir
Uyusturucu bir dürtü mü? Sigara ve cinsellik aynı mı ? Guneydogudaki es cinseller nereden görüp özendi ? Kolelikten hoşlanan insanlar nereden görüp özendi ? Gizli yaşanıyor sonuçta bunlar toplumda

hala aynı şeyi yapıyorsun
seks ve cinsellik için kim nasıl hangi yöntemi tercih eder sana ne banan ne

bu konu çok farklı
bu resmen manyaklık
kişisel seks tercihi denilip geçilebilirmi
ayrıca bu insanlar ın amacı seks bile değil
hayvanlığı tatmak
insanlığı yozlastırmak

Tam olarak bilmediğiniz şeyler için bu kadar kesin yorumlar yapmayın bence.

Bir önceki sayfada uzun bir yazı yazdım, zahmet edip okudunuz mu acaba? Yoksa insanlara hakaret etmek daha mı kolay geliyor?

bu da bir hastalıkmış ama en kötüsü evlendiğin insanın bu şekilde çıkmış olması olsa gerek..

Konu açıldıktan sonra karşılıklı fikir alış verisi olmalı bence .bir taraf bir tarafı genişlikle suçlarsa veya diğeri yobazlikla bir yere varilamaz. Hoş zaten bir yere varilamaz ama bence bu konularda tartisabilmek iki tarafa da farklı pencereler açar .daha sakin olunmalı

Tam olarak bilmediğiniz şeyler için bu kadar kesin yorumlar yapmayın bence.

Bir önceki sayfada uzun bir yazı yazdım, zahmet edip okudunuz mu acaba? Yoksa insanlara hakaret etmek daha mı kolay geliyor?

Shot çok güzel açıklamışsın, teşekkürler. Konuya son noktayı koyan bir yazı olmuş aslında ama okuyup anlayabilene. İnsanlar at gözlüklerini çıkartma konusunda çok isteksizler. O yüzden ne yazsak havaya gidiyor sanırım.

Sizin çocuğunuzun öyle eğilimleri varsa siz onu fanusa da kapatsanız tek başına kendi kendine sadist ya da mazoist tepkiler gösterecektir. Yok içinde yoksa ve çevreden etkilenmesinden korkuyorsanız, doğrunun yanlışın anlatıldığı bir çocuk yanlış yollara sapmaz.

Evet bu bir kişisel özgürlüktür, ve tü kaka demeniz bir şeyi değiştirmez. Ne yapabilirsiniz? En fazla buraya konu açar, bir iki arkadaşınızla tü kaka der 3 gün sonra unutursunuz. Bu eşcinsellerin hepsi ölsün ya da eşcinseller bundan sonra eşcinsel olmasın demek gibi bişey.

arkadaşım eğilim nedir
kim kimi ne tarafa eğiyor
kim kime bu gibi bir şeyi zorla tercih ettirebilir
bu kişinin artık başka işi gücü amacı hedefi kalmadığı zamanki sapıklık noktasıdır
sapıklıka eğilmeyecek evlat yetiştirelim de
eğilimi vardı deyip geçebileceğimiz sorunlazrımız olmasın

eşcinsellik konusuna gelince
o bile bu kadar mide bulandırıcı gelmedi bana
evet ben onu da tasvip etmiyorum
(çift cinsiyetylilik ve hastalık kaynaklı olanlar tenzihle)
saygı duyulcak şeyler vardır
duyulmayacak şeyler vardır
bunu karıştırmayın

bir aslan ile bir kedinin kavgasında
tarafsız kalmak demek
aslanın tarafını tutmak demektir

ben özgürlükçü düşünce diye düşünüp saygı gösteriuyorum diyip tepkisiz kalmak ta
insanlık suçudur

bırakın çok ta özgür olmasın o beyinleriniz
insani yargılşama yapabilecek kadar
çalışmasına izin verin

maymundan gelmedik ama maymuna gidiyoruz..

bu belki bir rahatsızlık ama hep üst düzey kişilerde görülebildiğini göz önünde bulundurursak, tatminsizlik gibi geliyor bana.. adam ne çocuğunun okul parasını düşünmek zorunda, ne ay sonu kirayı..
düşünecek bir şey kalmayınca zevki farklı yaşamak istiyorlar yani..
belki de haklısın bir kısmı böyledir ama bir kısmının da baskılanmış psikolojik sorunları olduğu kesin..
ilk iş yerimde bir patronum vardı, adam yurt dışına çıkmıştı. taa oradan aklına gelmiş, bizim sekreteri aramış bahçede tavşan besliyordu, tavşanlara havuç ver diye. 2 dk sonra bir tel daha. "damacana suyla yıka öyle ver" demiş. biz de onun için diyorduk akşamın 6 olmasını bekleme gibi bir derdi olmayınca aklına tavşan geliyor sanırım diye. küçük bir yer de değildi, baya baya büyük bir fabrikaydı. bu da doyummuşluk ya da doyumsuzluk.

Back