- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
-
- Konu Sahibi umudumvarhala
Merhaba arkadaşlar,
Daha mutlu bir insan olmak için önerileriniz var mı onu sormak istedim:) aslında iç dünyamda mutlu biriyim ama bazı olumsuzluklar mutsuz biri haline gelmeme sebep oluyor. Sizin kendinizi mutlu etmek için yaptıklarınız nelerdir? Fikir almak istiyorum.
Sizce olumlu düşüncenin bir gücü var mı? Olumlu düşünerek güzellikleri hayeatımıza sokmamız mümkün mü? Ben mesela olmulu düşünen biriyim ama diyelim ki biri benim hakkımda olumsuz birşey söylediğinde içme kapanıyorum ya da öfkeleniyorum. İş buluyorum ancak istediğim gibi değil, istediğimden daha aşağısına da razı gelmiyorum, birşeyler yapmam gerek daha neşeli bir kız olmak için
Önerilerinizi bekliyorum kendimi nasıl ödüllenidmeliyim sizce? :)
fikirleriniz için teşk.lerrr:)
ya aslında iş buluyorum ama hem ücret çok düşük hem de ayak işleri yaptırıyorlar bunlar olunca ben de gitmek istemiorum
yaş da 28, böle şeyler olunca bazen diyorum işte şanssızsın sen ya da aptalsın sana böle davranıolar diye düşünüp karamsarlığa kapılıorum
ne olursa olsun pozitif yönden bakmak lazım galiba, bazı ark.larım var hep neşeliler ve her işleri iyi gidio, istedikleri gibi işlere giriolar, sevgilileriyle mutlular gibi gibi...
ben bencılım, en çok kendımı sevıyorum
herşeyıme dıkkat ederım, yememe, ıçmeme, bakım yaparım, alışverışe gıderım
hep kendımı mutlu ederım
artık bırde hıç bırşeyı kafaya takmamaya öğrendım
kuş gıbı hafıfledım sankı
bence mutlu olmak ıstıyorsan, kendını mutlu etmesını, kendını sevmesını bılceksın :82:
Merhaba arkadaşlar,
Daha mutlu bir insan olmak için önerileriniz var mı onu sormak istedim:) aslında iç dünyamda mutlu biriyim ama bazı olumsuzluklar mutsuz biri haline gelmeme sebep oluyor. Sizin kendinizi mutlu etmek için yaptıklarınız nelerdir? Fikir almak istiyorum.
Sizce olumlu düşüncenin bir gücü var mı? Olumlu düşünerek güzellikleri hayeatımıza sokmamız mümkün mü? Ben mesela olmulu düşünen biriyim ama diyelim ki biri benim hakkımda olumsuz birşey söylediğinde içme kapanıyorum ya da öfkeleniyorum. İş buluyorum ancak istediğim gibi değil, istediğimden daha aşağısına da razı gelmiyorum, birşeyler yapmam gerek daha neşeli bir kız olmak için
Önerilerinizi bekliyorum kendimi nasıl ödüllenidmeliyim sizce? :)
Ben de küçük şeylerden bile mutlu olmaya çalışıyorum, en iyisi bu galiba. Ah bir de hayatta bazı şeyler güzel gitse :)))))))
Kendine değer vereceksin. Dışardan bakmaya çalışacaksın kendine, başkasına yapmadığın haksızlıkları kendine de yapmayacaksın...