• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar daha ilk denemede saç dökülmesini durdurdu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet birazdan bu uygulamayıı bende yapıcam sonuçları paylaşıcam:7: sanırım terabentini fazla kaçırdım ohiohiohiooo:23::23::23:

mhenk.. sen uygulayacaktın naptın:26: uygulafıysan ilk uygulamada durcakmış ya durdumu:26:
bilgi veririsen sevinirim..

kızıma hamile kalmadan önce saçlarım dökülürdü ama normaldi saçlarımda gürdü.kızıma hamile kaldığımda hormonlardan dolayı saçlarım dahada güzelleşti öyle oluyomuş zaten doktorlar öyle söylüyolar.taki kızızım doğdu 3 aylık oldu aman Allahım nasıl saçlarım dökülüyo avuç avuç ya bak şöyle söyliyim sana 500 600 tel saçım dökülüyodu lavabo saç doluydu araştırdım doğum sonrası annlerin saçları dökülürmüş sonra yenileri çıkmaya başlarlarmış.ama benim uzun sürdü dökülmem.5 ay avuç avuç döküldü.dediğğm gibi.bemix evigen redoxon bepanthen bunları aldım şampuanıma kırıyorum 1er ampül ayrıca haftada birkerede saç diplerime sürüyorum 1.5 2 saat bekletiyorum kızım 3 aylık olduğundan beri yapıyorum bunları.unların içine zeytinyağı bademyağı çamterebentide koyuyorum.iki haftadırda zeytinyağını ılıtıp satımsak rendeleyip sürüyorum saç diplerime.karanfiilide yapıyorum.yani ben yaptığım bu kürlerin faydasını gördüm tacsiye ederim.ailde

bütün uygulamaları hepsinide yapıyormusunuz? peki dökülen saçlarınız yeniden çıktımı? kepek sorununuz varmıydı onada iyi geldimi? bende bu srounlar halende devam ediyorda deneyen birinden cevap almak istedim
bende karanfili okumuştum ama saçlarım o kadar ince telli ve azki daha kötü olur diye kullanmaya cesaret edememiştim sizde faydası olmuş bende onu denemeye karar verdim
bu çörek otu inş size iyi gelir ben artık onuda deneyeceğim sanırım
offf en büyük hayalim dökülmeyen saçlar :43:

Son düzenleme:
arkadaşlar saç bakımı sabır gerektiriyor birini bir kere yapıp sonra diğerini yapmak da saçlara çok zarar veriyor. bir formülde kalın bence. benim de saçlarım hiç uzamıyordu bir sürü abuk subuk şeyler yaptım saçlarım mahvoldu. sonra baktım uzamıyor kaynak yaptırdım bu sefer iyice dökülme oldu. kellik derecesinde falan açılmalar oldu. ablam sarımsaklı şampuan almıştı içine bitkisel yağları koydu. ilk bir aydan sonra kaşlarındaki değişikliği fark ettim incecikti kalınlaşmış ne yaptın kaşlarına dedim herhalde sarımsaklı şampuandan oldu dedi. çünkü başka hiç bişi yapmamış. ben de fiyto diye sarımsaklı bir şampuan aldım. sarımsakları zeytinyağının içine attım karanlıkta 10 gün beklettikten sonra şampuana kattım. sonra badem yağı çam terabendin ve balı da şampuanımın içine attım çok z koku oluyor fakat krem sürünce geçiyor kokusu. kullanalı daha bir hafta oldu saçlarım ince telli olduğu için dökülmeden sonra kötü duruyordu şimdi daha hacimli ve çok duruyor. boya da yapmıyorum artık boya yapmadığım halde saçlarım kendi rengine dönmeye başladı ve parlak duruyor hiç boyaya ihtiyacım falan kalmadı eskiden mat dururdu şimdi ise inanamıyorum görüntüsüne bence sizde mutlaka deneyin. bir de 4 bardak suyu kaynatın içine bir çay kaşığı bal koyun zaten bir tas mı ne oluyor dibine değmeyecek şekilde saçlarınızı yıkayın sonucu ilk günden göreceksiniz

arkadaşlar saç bakımı sabır gerektiriyor birini bir kere yapıp sonra diğerini yapmak da saçlara çok zarar veriyor. bir formülde kalın bence. benim de saçlarım hiç uzamıyordu bir sürü abuk subuk şeyler yaptım saçlarım mahvoldu. sonra baktım uzamıyor kaynak yaptırdım bu sefer iyice dökülme oldu. kellik derecesinde falan açılmalar oldu. ablam sarımsaklı şampuan almıştı içine bitkisel yağları koydu. ilk bir aydan sonra kaşlarındaki değişikliği fark ettim incecikti kalınlaşmış ne yaptın kaşlarına dedim herhalde sarımsaklı şampuandan oldu dedi. çünkü başka hiç bişi yapmamış. ben de fiyto diye sarımsaklı bir şampuan aldım. sarımsakları zeytinyağının içine attım karanlıkta 10 gün beklettikten sonra şampuana kattım. sonra badem yağı çam terabendin ve balı da şampuanımın içine attım çok z koku oluyor fakat krem sürünce geçiyor kokusu. kullanalı daha bir hafta oldu saçlarım ince telli olduğu için dökülmeden sonra kötü duruyordu şimdi daha hacimli ve çok duruyor. boya da yapmıyorum artık boya yapmadığım halde saçlarım kendi rengine dönmeye başladı ve parlak duruyor hiç boyaya ihtiyacım falan kalmadı eskiden mat dururdu şimdi ise inanamıyorum görüntüsüne bence sizde mutlaka deneyin. bir de 4 bardak suyu kaynatın içine bir çay kaşığı bal koyun zaten bir tas mı ne oluyor dibine değmeyecek şekilde saçlarınızı yıkayın sonucu ilk günden göreceksiniz

fiytodan memnunmusunuz?

aktar bana çok övdü ama almadım..

otacı naturway sarımsaklı şampuan düşünüyorum ama böyle yorumlarıda okuyunca fiyto gelip giriyo aklıma.
dökülmenizde azalma var mı?
hacim konusunda saçım ince telli yağlı hacimli olsun ve yağı biraz dindirsin istiyorum bilgi verirseniz biraz çok sevinicem..

fiytodan memnunmusunuz?

aktar bana çok övdü ama almadım..

otacı naturway sarımsaklı şampuan düşünüyorum ama böyle yorumlarıda okuyunca fiyto gelip giriyo aklıma.
dökülmenizde azalma var mı?
hacim konusunda saçım ince telli yağlı hacimli olsun ve yağı biraz dindirsin istiyorum bilgi verirseniz biraz çok sevinicem..

benim aklımda sarımsaklı şampuanı kullanmak hiç yoktu. kardeşimin arkadaşı kullanıyormuş abla bi dene dene dedi ben de aldım evet harika bir ürün kokusu da yok üstelik ben almak istememe rağmen aktar yine özelliklerinden bahsetti. yanında serumu da var. kullan ilk gün fark edeceksin canım. 500 ml 15 lira. içine çam terbandin badem yağı falan da koy saçlarının ne kadar harika olduğunu ilk yıkamada fark edersin. benim saçlar kuru ince telli ama ablamınki ince telli yağlıydı bir tutam gözüken saçı ilk yıkamada öyle dolgun gözüktü herkes saçına bir şey mi yaptın diye sormuş :)

benim aklımda sarımsaklı şampuanı kullanmak hiç yoktu. kardeşimin arkadaşı kullanıyormuş abla bi dene dene dedi ben de aldım evet harika bir ürün kokusu da yok üstelik ben almak istememe rağmen aktar yine özelliklerinden bahsetti. yanında serumu da var. kullan ilk gün fark edeceksin canım. 500 ml 15 lira. içine çam terbandin badem yağı falan da koy saçlarının ne kadar harika olduğunu ilk yıkamada fark edersin. benim saçlar kuru ince telli ama ablamınki ince telli yağlıydı bir tutam gözüken saçı ilk yıkamada öyle dolgun gözüktü herkes saçına bir şey mi yaptın diye sormuş :)

yorumun cezbetti valla..
aktarda bana saçım dökülüyo dediğimde hemen fiytoyu gösterdi..
evet 15 lira yanında sölüsyon var..
saol cnm cevapladığın için:16:

canım aklıma gelmişken bişi daha sorim..
bitkisel şampuanlar gibi saçını sertmi yapıyor yani tararken kolay açılıyormu saçlarınız yumuşacık oluyor mu

Son düzenleme:
yorumun cezbetti valla..
aktarda bana saçım dökülüyo dediğimde hemen fiytoyu gösterdi..
evet 15 lira yanında sölüsyon var..
saol cnm cevapladığın için:16:

canım aklıma gelmişken bişi daha sorim..
bitkisel şampuanlar gibi saçını sertmi yapıyor yani tararken kolay açılıyormu saçlarınız yumuşacık oluyor mu

ben başka bitkisel şampuan kullanmadım bu şampuanı da sade kullanmadım. ama içinde çam terbandin badem yağı zeytinyağı varken gayet yumuşak yaptı. biliyosun saça göre değişiyor. o yüzden ne desem yanlış olur. ablamınki ince telli yağlı gayet yumuşak olmuştu saçlarım sen ikisini de bir dene bence :) yağdan önce yağdan sonra diye :)

mhenk.. sen uygulayacaktın naptın:26: uygulafıysan ilk uygulamada durcakmış ya durdumu:26:
bilgi veririsen sevinirim..

evet tr lelli uyguladım cuma günü.zeytinyağlı sarımsak karışımını beklettim 1.5 saat sonra saçlarımı yıkadım duştan çıkarken de çörek otunu saç diplerime uyguladım fönle kuruladım sonra.haftada bir kere yapıcam sarımsağa ilaveten.ben bianda mucize beklemiyorum zaten gürleşmesini istiyorum saçlarımın.çom aşırı saç dökülmem yok çok şükür eskiden neydi öyle ama sabır gerekiyo yaptığım bakımlar sonucunda durdu saç dökülmem şimdide eskisi gibi olsun istiyorum

bütün uygulamaları hepsinide yapıyormusunuz? peki dökülen saçlarınız yeniden çıktımı? kepek sorununuz varmıydı onada iyi geldimi? bende bu srounlar halende devam ediyorda deneyen birinden cevap almak istedim
bende karanfili okumuştum ama saçlarım o kadar ince telli ve azki daha kötü olur diye kullanmaya cesaret edememiştim sizde faydası olmuş bende onu denemeye karar verdim
bu çörek otu inş size iyi gelir ben artık onuda deneyeceğim sanırım
offf en büyük hayalim dökülmeyen saçlar :43:

senindemi bebeğin var canım.6,7 aylık olduğunda kızım elimle saçlarımı ıslakken geriye attığımda ön tarafımın seyreldiğini gördüğümde hüngür hüngür ağlıyodum eşim bile benim için araştırıyodu dökülmemin durması için çareler arıyodu beni üzgün görünce oda üzülüyodu.bende tabi internetten bu sürekli araştırıyodum ne iyi gelir neler yapıyım saçım dökülmem dursundiye.neyse ozamanlar bu sitede görmüştüm.bemix evigen redoxon bepnathei.sonra şampunıma kırdım hepsinden birer ampül ayrıca bu vitaminleri karıştırıp içine bide zeytintyağı bademyağı çamterebentinide koyup saç diplerime sürüp 1.5 2 saaat bekletiyodum bi beş ay sadece bunları yaptım yani onun dışında hiç bişey yapmadım.sonra baktımki ön taraflarımda dökülen yerlerimden küçük küçük saölar çıkmaya başlamış günden güne uzamaya başladı şu anda 3,4 cm oldular havaya dikili bi şekilde duruyolar elektrik çarpmış gibi.o zamanlar dökülen saç miktarım dediğim gibi 500 600 tel dökülüyodu.ne demek 500 600 tel bakım yapa yapa durdu şuanda dökülen saç miktarımda 20 tel falandır.ben eski saçlarımı istiyorum o gürleşmesini istiyorum.zeytinyağı sarımsağında saç gürleştirdiğini duydum oyüzden uğraşıp duruyorum işte.bendekepek sorunu hiç olmadı.arıca merak etme saçın seyrek falan durmaz bu bakımlarla falan yıkayınca hiç bişey kalmıyo.çörek otunun suyunu sürüncede zaten kuruyunca m-normal saçını yıkıamış çıkmısın gibi oluyo normal bisudan farkı yok

arkadaşlar 14 aylık bi kızım var oyüzden internete sık giremiyorum.ilgilenen arkadaşlar için söylüyorum çok basit bi şey denemekten ne çıkar pişman olmazsınız bence çünkü annemde bana söylüyordu inanmıyordum.anneminde ilk denemeden sonra saç dökülmesi durdu yalnız benimkinde aşırı bi dökülme olduğu için dökülmenin durması pek mümkün gibi gelmemişti bana ama gerçekten denedim ve benimde ilk denemede durdu.yalnız formül de değil ama bilgi de bi yanlışlık olmuş arkadaşlar önemli bi şey değil ama yine de kusura bakmayın kızım doğduğundan beri doğru düzgün uyumuyor dolayısıyla bende de uykusuzluktan dalgınlık ve unutkanlık oldu .bu formülü annem gazeteden kesmiş ordan yazmışız bende turkcellden diye hatılıyorum okadar çok msj geliyorki. bi de gazetede haftada bir yazıyormuş ama biz haftada 2 kere uyguluyoruz annem neredeyse 2 aydan beri haftada 2 kere yaparak fayda gördüğü için bu şekilde davem edicez.sizler isterseniz orjinalindeki gibi haftada 1 yapın.

Bende bugün denedim bu çörekotlu su tarifini ama öyle şıp diye falan kestiği yok ya da en azından bende herhangi bir etkisi olmadı kızlar.

Bende 3.5 ay once dogum yaptimm kizlarr vee suanda saclarim acaip dokuluoo ole bolee degil hamileykn acaip gurdu ve simdii cokkkkkk dokuluoo ama normlmis herlde dogumdn sonra ama bu kdrda olmaz ki cnm zatn krik saclrim bide dokuluo :((banyodn ciktktn sonra saclarm rssmen brbirne grioo taryorumm ve acaipp bi dokulme oluoo daynamiorumm saclarimi ole grmeye artkk daha hc bi uygulma ypmdm sacma malumm bebektn frsat bulamiyorum :) ama bu corek otu tarfini yarin birgun denicem koly trf hmde ins faydasini gorurm offf off :(((((( sonucunu yazarm size ins..

Back