- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.035
Demek ki mizaç ve yetiştirilme şekli devreye girmiş bizdeBen de aslanım. Yükselenim de aslan. Çok empatım ben de, alakam yok aslanla. Biz mi tuhafız yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki mizaç ve yetiştirilme şekli devreye girmiş bizdeBen de aslanım. Yükselenim de aslan. Çok empatım ben de, alakam yok aslanla. Biz mi tuhafız yaa
Daha iki haftalık evlilikte gel !!!gelmiyorsan diye çıkıp gidiliyorsa inattan daha başka şeyler vardır.. ...İnşallah cevaplayan olur çünkü ne yapacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Daha iki haftalık evliyim eşim ve benim mizacımızda inatlık var. En son yaşadığımız olay mersine geldik ertesi gün ikindi vakti dışarı çıkalım sahile dedi bende güneş batmaya yakın çıkalım zorlanıyorum çok sıcak dedim. Sonra uykuya dalar gibi oldum eşim çıkıyorum geliyor musun dedi bende uyuma taklidi yaptım sonrasında da çıktı zaten ne yapacagım şimdi ben buna surat mı asıyım geldiğinde hiç bir şey yokmuş gibi mi davranıyım yaptığı davranış normal mi
Canim inan balayinda da olsak o sicakta cikip kendimi yoramam bence de aksam cikilmaliBenim anladığım zaten ikindi vakti çıkmak istemiş adam hanım ağa da gün batmadan çıkmam demiş. Enişte haklı gayet ya yeni evli çift şimdiden böyle olursa ilerde nolur allah bilir. Ayrıca yeni evlenmişsiniz eşinle çıkıp bi dondurma yese biraz gezse nolur sanki :)
Bende aslanim, yukselenim teraziBen de aslanım. Yükselenim de aslan. Çok empatım ben de, alakam yok aslanla. Biz mi tuhafız yaa
Bence evliliğin ilk zamanları biraz birbirini aynı evin içerisinde tanıma , bazen anlaşamama , yeni bir ortama uyum şeklinde geçiyor. Başta bazı şeyleri oturtursanız, ilerleyen zamanda daha oturmuş bir evliliğe doğru gidiyor.İnşallah cevaplayan olur çünkü ne yapacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Daha iki haftalık evliyim eşim ve benim mizacımızda inatlık var. En son yaşadığımız olay mersine geldik ertesi gün ikindi vakti dışarı çıkalım sahile dedi bende güneş batmaya yakın çıkalım zorlanıyorum çok sıcak dedim. Sonra uykuya dalar gibi oldum eşim çıkıyorum geliyor musun dedi bende uyuma taklidi yaptım sonrasında da çıktı zaten ne yapacagım şimdi ben buna surat mı asıyım geldiğinde hiç bir şey yokmuş gibi mi davranıyım yaptığı davranış normal mi
Boşanİnşallah cevaplayan olur çünkü ne yapacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
İnşallah cevaplayan olur çünkü ne yapacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Kız ben de aslanım yükselenim akrep ay burcum koç ahdhjjdjfjfjBen aslanım yükselenim koç ay burcum akrep bebişim yengeç nasıl bu kadar biliyorum
Venüsten kurtarmışsın zira adın Ben soyadın Bencil olacakmış