Çok acil lütfen surat mı yapayım uyuma taklidine devam mı edeyim ahsjdjAcildir çünkü ona göre tekrar uykuya dalma taklidi yapacak adam gelmeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok acil lütfen surat mı yapayım uyuma taklidine devam mı edeyim ahsjdjAcildir çünkü ona göre tekrar uykuya dalma taklidi yapacak adam gelmeden
Ayy hala gelmedi mi.Çok acil lütfen surat mı yapayım uyuma taklidine devam mı edeyim ahsjdj
Ay ben konu sahibi değilim konu sahibinin hislerine tercüman oldum sadeceAyy hala gelmedi mi.
Surat yapma tatildesiniz.
Uyumaya devam et sen.
Uyanınca da aşkım başımda beni bekledin demek çok şanslıyım de.
Ay ben konu sahibi değilim konu sahibinin hislerine tercüman oldum sadece
Taklit yapıyor olabilirKonu sahibi uyuyakaldı heralde
Ay ne uykusu bu böyle Allah aşkına. Niye uyuyup duruyorsunuz hamile misiniz?Geldiğinde ben uyuyordum sonra eften püften sebeblerle kavga çıkardı
İki inat insanın yanyana olması zor ama gelmek istememem inattan değil sıcaktan. Buraya dede ziyaretine geldik düğünümüze gelememişti
Ben aslanım yükselenim koç ay burcum akrep bebişim yengeç nasıl bu kadar biliyorumÖyle oluyor. Benim de ayım balık. Ne işin var senin orada
Venüsten kurtarmışsın zira adın Ben soyadın Bencil olacakmışBen aslanım yükselenim koç ay burcum akrep venüsüm yengeç nasıl bu kadar biliyorum
Ya ahahhahhahah valla hiç de öyle biri değilimdir ya hep burcumu duyunca hmmm yaparlar da aksine baya empat biriyimdir kendimi severim o ayrı da ajjdkskslVenüsten kurtarmışsın zira adın Ben soyadın Bencil olacakmış
Ay ne uykusu bu böyle Allah aşkına. Niye uyuyup duruyorsunuz hamile misiniz?
Kavga çıkarır tabi, evlenmiş karısını koluna takıp gezdirecek ama o uyuyor
Bir daha böyle şeyleri danışmam lazım yoksa ne doğru ne yanlış bazen ayırt edemiyorumAy ne uykusu bu böyle Allah aşkına. Niye uyuyup duruyorsunuz hamile misiniz?
Kavga çıkarır tabi, evlenmiş karısını koluna takıp gezdirecek ama o uyuyor
Ben de küçükken teyzemlerde yatıya kalalım diye uyuma taklidi yapardım.İnşallah cevaplayan olur çünkü ne yapacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Daha iki haftalık evliyim eşim ve benim mizacımızda inatlık var. En son yaşadığımız olay mersine geldik ertesi gün ikindi vakti dışarı çıkalım sahile dedi bende güneş batmaya yakın çıkalım zorlanıyorum çok sıcak dedim. Sonra uykuya dalar gibi oldum eşim çıkıyorum geliyor musun dedi bende uyuma taklidi yaptım sonrasında da çıktı zaten ne yapacagım şimdi ben buna surat mı asıyım geldiğinde hiç bir şey yokmuş gibi mi davranıyım yaptığı davranış normal mi
Gerçekten mi uyuyordun şakacıktan mı önce bir netleştirelimGeldiğinde ben uyuyordum sonra eften püften sebeblerle kavga çıkardı
İki inat insanın yanyana olması zor ama gelmek istememem inattan değil sıcaktan. Buraya dede ziyaretine geldik düğünümüze gelememişti
Ay ne anormali ya mersinde cehennem sıcagında ikindi vakti sahilde ne işi var insanınAnormal olan sensin Seher enişte normal gayet…
Önce numara yapmış, eşi çıkmış gitmiş, sonra gerçekten uyumuş anladığım kadarıylaGerçekten mi uyuyordun şakacıktan mı önce bir netleştirelim