- 12 Ekim 2021
- 84
- 113
Değerli hanımlar merhaba, benim için önemli bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konum lütfen taşınmasın çünkü en çok yorum alan başlık burası diye buraya açıyorum ve bir süre burada kalırsa en azından, çok sevinirim.. Yaşadığım birçok olumsuz olay var, bazıları ailevi bazıları elimizde olmayan sebeplerden dolayı yaşanan olumsuzluklar diyeyim.. Geçmişe bakınca gönlümce yaşayamadığım zamanlarımin, eksikliklerimin çok olduğunu görüyorum mesela. Yaşadıklarım sebebiyle hayatın gelip geçiciliginin daha çok farkına vardım.. Şu an meslek sahibi bir anneyim ve hayatımı daha anlamlı, daha düzenli yaşama ümidi içerisindeyim. Şu an eski düzenimiz ve evimiz yok, önümüzü pek göremiyoruz çoğu konuda ve uzunca bir zamana ihtiyacimiz var, beni en iyi anlayan ve destek olan aile uyelerim de yanımda değil.. Kendimi motive etmek adına güzel planlar yapmaya çalışıyorum ilerisi için.. Bugün forumda kişisel bakım konusunu görünce ben de fikir almak istedim çünkü üzerine eğilmek istediğim konulardan biri bu.. Maddi durumumuz çok yeterli olmadığı için kıt kanaat bir hayat yaşadık ve önceliklerim farklı olduğu için çoğu şeyi alışkanlık haline getiremedim.. Bakımsız ve özensiz bir insan değilim, kendime özen göstermeye çalışıyorum. Benim isteğim şu, Simdi iyi kötü imkanım var ve ben ben bazı şeyleri alışkanlık haline getirmek istiyorum. Sizlerden de bu konuda yardım istiyorum, yaşım 30 oldu ve çok abartmadan, neleri bakım rutini haline getirebilirm? Örneğin Hafif makyaj yapıyorum ya da güneş kremi kullanıyorum ama bunlar alışkanlık haline gelemedi ne yazık ki.. Mesela cildime, bana iyi gelecek krem ya da başka ürünler konusunda neyle baslayabilirim? Dediğim gibi, çok abartmak istemiyorum, temel şeylerle ilerlemek istiyorum. Mesela gülumseme cizgim ve yine gülerken ortaya çıkan minik kaz ayağı çizgilerim belirginleşti, aslında gülmeyi de çok seviyorum, yüzüm hassas vs bu tür şeyler dikkatimi çekmeye başlayınca yapılabilecek bir şey var mı diye sizlere danışmak istedim Bu tür konularda ve başlıkta yazdığım konularda her onerinize açığım hanımlar Şimdiden çok teşekkürler..