Yazsam koskoca liste olur herhalde
özet geçeyim keyfimi çok iyi eğlerim
- Hayvanlar hayatı çok güzelleştiriyor, mutlaka ara sıra sevmek ve beslemek gerek diye düşünüyorum. sevdiren sokak kedisi varsa çok tavsiyem
Ben köpek seviyorum, yazlıkta bolca köpek oluyor sahipli veya sahipsiz hepsini gördükçe seviyorum
- Yazın uzaktan çalışırım en az 1 ayı deniz kenarında geçiririm. Onda da otele giderim, yazlıkta takılırsam da beache giderim hiçbir iş yapmam. Keyfim en çok yazın oluyor o yüzden keyfimi en çok yaz aylarında eğlerim :)))
- Sevmediğim şeyleri yerim, sevmediğim şeyleri yemem. Haftada 3 kez üşenmem balık söylerim.
- Sporu seviyorum o yüzden ormana yakın yaşıyorum, bir de çok güzel bir salona üyeyim
- Toplu taşıma da sevmem, trafikten de strese girerim o yüzden genelde gideceğim yerlere yürürüm. Kuaförlük, doktorluk iş varsa yürüme mesafesi yerler seçerim/ Insanlar farkinda degil ama trafikte cok zaman gecirmek bence stres sebebi
- Burda yazılan o bilmem ne serumuna falan pek katılamıyorum, cilde dışardan sürülen şeylerin de pek işe yaradığını açıkçası düşünmüyorum. Yani Shiseido tarzı gerçekten çok çok iyi bir üretici olmadığı sürece, üreticiler genelde kimyasalları kutulayıp çuvalla para alıyor ama şahane bir etkisi yok de diye düşünüyorum. Kimyasala koyacağım parayı ben olsam spor salonuna ya da PTye koyardım ya da iyi beslenmeye koyardım.
- Saçıma da öyle 2734734 tane şey sürmüyorum, iyi bir marka şampuan, durulanan saç kremi ve saç yağı kullanıyorum.
- Makyajda ruj severim bir ara çok almışım evde her renk var o yüzden artık almıyorum
- Takı olarak küpe , yüzük yazsa bileklik takarım. Yazlık 1 takımım var gayet spor her şeyle takılıyo, 2 tane de sallantılı küpem var. Tipi altından hallice bir şeyler arıyorsanız So Chici öneririm gerçi onda da fiyatlar uçmuş
- Saygısız, edepsiz zırto tplerden uzak duruyorum kafamı bozmuyorum
- Kafamı bozan olursa cevabını veririm