Ne şimdi bu yaptığın ne bakın benim çok güzel aşkım vardı mi diyorum aptal saptal yorum yapmaktan vazgecin artık yaaa sinirlerim tepede zaten ugrasamam seninleNe kadar da love story bir aşk hikayesi..
Hoc aklımızda yoktu sinema o an düşünmedim tamam dedim ama bu kadar tepki vereceğini dusunemedim hic bisey soylemeden her taraftan silmesi bu kadarı çok fazla değil mi amaaçıkçası ben de bir kız bir erkek sinemaya gidilmesini hiç hoş bulmazdım arkadaş grubu olsa neyse ama üniden gelen arkadaşımla ne sineması yaa? Özlemişsem konuşur sohbet ederim görmemişsem onca zaman. Film izlemek de ne? Hiç normal değil adam haklı
İyi tamam da ne diyelim? Ver sevgilinin telefonunu arayip soyleyelim mi onlar sadece arkadas diye?Ne şimdi bu yaptığın ne bakın benim çok güzel aşkım vardı mi diyorum aptal saptal yorum yapmaktan vazgecin artık yaaa sinirlerim tepede zaten ugrasamam seninle
Kusura bakma da sen canım şurdayım, canım tuvaletteyim, canım bilmemkimle nefes almaya gdebilir miyim diye sorarsan o da böyle ergen triplerine girer. Sen kimle, nerde, naısl davranacağını biliyorsan ona neden soruyorsun? Bilmiyorsan neden yapıyorsun? Arkadaşım erkek senin için sorun olur mu ne demek ya? Arkadaşında oturur kahve içersin, samimiysen sinemaya gidersin sokakta üstüne saldırmıyorsun ya nesi sorun olsun.4 ay sonra tekrar aradım neden bitirdiğimi söyledim Hakverdi ve tekrar başladı . Okadar çok sevindim aradığıma ne zaman tanıştığımizi bile unutmamis çok şaşırdım . 1 hafta sürekli mesajlastik konuştuk ailsiyle tatile gitmişti haftasonu dönecekti. Bende pazar günü Uniden bir arkadaşım gelmişti ona söyledim görüşecegim ama erkek diye senin için sorun olur mu dedim olmayacağını söyledi bende gittim görüştüm canım şurda oturduk canım şunu yapıyoruz surdayiz diye süreklisöylüyorum . En son arkadaş sinemaya mı gitsek dedi bende hemen yine ona haber verdim oda masallah iyiymis diye cevap verdi şansa seans 5 dk sonra başlıyormus girdim hemen arada mesaj atıyorum ses yok eve geldim arıyorum cevap vermiyor sonra beni face den instgramdan heryerden sildi ve iki gündür ses yok bu kadarını haketmedim yaaa
Cnm ne dememizi bekliyosun? Soylede ona gore yorum yapalim. Hayir yani tamm arkadasinla bulusucagini soylersinde gezdiginiz yerleri ne diye soylersiniz anlamiyorum erkek milleti iste kiskanir yanlis anlarNe şimdi bu yaptığın ne bakın benim çok güzel aşkım vardı mi diyorum aptal saptal yorum yapmaktan vazgecin artık yaaa sinirlerim tepede zaten ugrasamam seninle
Ya haber verdim demem de nerde bulusacagimizi söyledim birde cevap vermeme diye msj atarsa sinemaya giriyorum dedim Suan şunu konuşuyoruz yapıyoruz şimdi kalktık demedik herhalde:)Bu ne arkadaş... Tuvalette kaç kilo s*çtığınızı da haber veriyor musunuz? Bu nedir, yıl 1015, bu ne işkence?
En başta iyi jüri olduğunu düşünmüştüm . Zaten bu tavrindan sonra istese de bitti benim için böyle saçma sapan bişey için bunu yapan adam ileride büyük bir sorun olsa ne yapar acaba .bence erkek arkadaşa falan değil, onu terk etmenin intikamını almış arkadaş. yoksa çok saçma bence.
bir de neden yediğinizden çıkardığınıza kadar tüm detayı veriyorsunuz herife? sizden şüphelenecek adamla niçin berabersiniz? en başta kendinize hakaret bu.
Tamam sen öyle yapmadın belki ama inan bana yapan kızlar var. Okuyan herkes görsün işte. :)Ya haber verdim demem de nerde bulusacagimizi söyledim birde cevap vermeme diye msj atarsa sinemaya giriyorum dedim Suan şunu konuşuyoruz yapıyoruz şimdi kalktık demedik herhalde:)