Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Daha Diri ve İri Göğüslere Kavuşmak için Doğal Yöntemler

Ecednc

dedikoducum.wordpress.com
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
59
0
Bu konuya olan yoğun ilgi yüzünden, kapsamlı bir göğüs bakımı listesi hazırlamaya karar verdim. Hemen hemen hepsi benim bizzat denediğim ve oldukça memnun kaldığım yöntemler. Kilo vermek istiyorsunuz , ama göğüslerinizin küçülmesini ya da sarkmasını istemiyor musunuz? Şu an harika göğüslere sahipsiniz ama gelecekte diriliğini kaybetmesinden mi korkuyorsunuz? Daha sıkı ya da daha büyük göğüsler mi istiyorsunuz? O zaman listeye göz atmanızda fayda var. Elimden geldiğince herkese uygun yöntemler derlemeye çalıştım. Size hangisini uygulamak kolay geliyorsa, onu seçerek uygulamaya başlayabilirsiniz. Yalnız bu uygulamalar sırasında unutulmaması gereken bir kaç şey var. Birincisi, bu uygulamaların düzenli tekrar gerektirdiği ve bu tekrarların uzun zaman boyunca uygulanması gerektiği.İkincisi ise, kesinlikle mucize bir sonuç değil, sadece gözle görülür ve doğal sonuçlar sunduğudur. Ama hemen endişelenmeyin , alışkanlığınıza uygun bir yöntem mutlaka bulacaksınız :)

Daha diri göğüsler için;

----Soğuğun sıkılaştırma yeteneğinden faydalanın! Göğüslerinize her gün buzla ya da soğuk suyla yapacağınız masaj, hem daha diri göğüslere kavuşmanıza, hem de göğüslerinizin sarkmasını önlemenize yardımcı olacaktır. Masaj şart olmamakla birlikte, size göğüslerinize deriniz hafifçe kızarana kadar buz tutmanızı öneririm.Üstünüzün ıslanmasını istemiyorsanız, dondurucuya konulan jellerden kullanabilirsiniz. Ama sadece hafifçe kızarana kadar tutmalısınız, cildinize zarar vermek istemezsiniz.

----Mersin yağını deneyin! Mersin yağı sıkılaştırıcı özelliği olan bir yağdır. Kokusu mentol kokusuna benzer. Her gece yatmadan önce göğüslerinize aşağıdan yukarı doğru uygulayacağınız masaj, göğüslerinizin toparlanmasına yardımcı olacaktır.

----Ellerinizi birbirine bastırın! Kollarınız yere 180 derece açıyla duracak şekilde ellerinizi göğsünüzün önünde birleştirin ve iki elinizi de birbirine doğru kuvvetlice ittirin. Sırtınızın dik durmasına özen gösterin. Her gün dayanabileceğiniz kadar çok yapın.Göğüslerinizin koltuk altınızla birleştiği yerdeki kaslarınızın bir güzel gerildiğini ve göğüslerinizi yukarı topladığını göreceksiniz.

----Şınav çekin! Birçok kadın için pratik bir yöntem olmasa da -mesela ben- göğüsleri toparlamak için birebirdir.

Daha iri göğüsler için;

----Göğüs büyütücü yağlardan faydalanın! Daha önce paylaştığım doğal yağlardan hazırlanan kremi kullanarak daha iri göğüslere kavuşabilirsiniz. Yalnız kremle ilgili bir düzeltme yapmam gerekecek. İçine çemen koymayın! Ben kremi çemenli haliyle yaklaşık 3-4 ay kullandım; ama çemen kokusu gerçekten çıkarması çok zor ve yoğun bir koku.Kremin çemensiz de işe yarayacağını düşünüyorum.Kremin tarifine ve nasıl kullanılması gerektiğine bu linkten ulaşabilirsiniz; 4 Kilo Mu Demiştim? 5 Olsun! Hem de Göğüslerim Küçülmeden! | Dedikoducum

----Tibet gençlik pınarı egzersizleri yapın! Birçok faydası bulunan bu basit yoga hareketleriyle , daha iri göğüslere kavuşabilirsiniz. Ben bu egzersizlere ilk başlarda göğüs büyütücü etkisi olduğunu duyduğum için başladım, sonrasında yaptığım araştırmada ise daha birçok önemli faydası olduğunu öğrenerek hareketleri yapmaya devam ettim ve anneme de öğrettim.Birlikte yapmaya başladık. Anneme göğüs büyütücü etkisinden hiç söz etmemiş olmama rağmen, annem bir gün bana ” Sana bir şey söyleyeyim mi, bu egzersizler göğüs büyütüyor.Ben daha büyük göğüsler istemiyorum, bıraksam mı acaba?” dedi. Ben de gözle görülür sonuçlar almıştım ama annem bu özelliğini hiç bilmediği halde farketmişti.Oldukça basit ve eğlenceliler.Ufak bir araştırma yapıp başlamanızı öneririm.

----Adaçayı için! Adaçayının göğüsleri büyütücü etkisi vardır ; ancak bu etki sadece adaçayı içildiği sürece devam eder. Günde 2 bardak adaçayı içmeye çalışın. 2 bardak içemiyorsanız biri deneyin.

----Masaj yapın! Sağ avucunuzu sağ göğsünüze, sol avucunuzu da sol göğsünüze koyun.Dışarıdan içeri doğru hareketlerle göğüsleri birbirine yaklaştıracak şekilde ellerinizle hızlı hızlı küçük daireler çizin. Olabildiğince hızlı yapın. Yorulduğunuzda ellerinizi birbirine sürterek ısıtın ve harekete devam edin.Dayanabildiğiniz kadar yapın.

Son düzenleme:

Canım bişi dicem ya ben bu egzersiz hareketlerini pek anlamadım netten bakıcam anlamazsam tekrar dönerim. Ve bişi daha dicem bu egzersizleri yaptığmzda ne kadar sürece sonuç alırız??? 16 yaşındayım bana zararı olabilirmi bu hareketlerin?

Ve bişi daha sorcam canım bu her bir hareketi kaç dk yapcazki?

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Bu konudan detaylı bilgi edinebilirsin. Ben oradan öğrenmiştim. Annemde ve bende etki etmesi yaklaşık 10. gün civarında oldu. Hareketlerin hiçbir zararı olmaz aksine sağlık için çok faydalı. Her hareketi 3 tekrar yaparak başlıyorsun, bir hafta boyunca hergün yaptıktan sonra 5 e , bir hafta 5 yaptıktan sonra da 7 yapmaya başlıyorsun. Bu şekilde her hafta başı 2 şer hareket arttırarak 21 e kadar geliyorsun. İşin püf noktası hareketleri her gün yapıp hiç bırakmamak.Bıraktığın zaman kaçıncı tekrarda olursan ol 1 gün bile kaçırsan tekrar 3 ten yapmaya başlıyorsun.Hareketleri doğru yapabilmek için youtube 'da aratmanda fayda var

Attığım mesaj sayısı 100 ü geçmediği için özelden attığın mesajına ulaşamıyorum.Ama blogumdan ulaşabilirsin , ilgili konunun altına yorum yazarsan sana seve seve yardımcı olurum http://dedikoducum.wordpress.com

Son düzenleme:
canım kuru üzüm çekirdeğinin kremini nerden bulabilirm ? ve sen tüm bunları denedin sonuçlarından tatmin oldun mu ?

Şınav çekmek dışında hepsini denedim :) Evet sonuçlardan gerçekten memnun kaldım.Yazın yaklaşık 4-5 kilo verdim - 160 birine göre bayağı fazla :) - ve göğüslerim şuan en az kilolu olduğum zamanki büyüklüğündeler, hatta daha büyük bile olabilirler! Denediğim yöntemler içinde en etkili sonucu kremden aldım. İlk kilo verdiğim zaman göğüslerim bayağı küçülmüşlerdi , hatta oda arkadaşlarım "Ne oldu göğüslerine , t-shirtlerinin içleri boşalmış baksana" falan dediler.Gözle görülürdü yani. Kremi kullanmaya başladıktan yaklaşık 1, 1.5 ay sonra eski boyutlarına döndüler. 4-5 aydır kremi kullanmıyorum ama göğüslerimde küçülme olmadı hiç

Edit: Unutmadan, üzüm çekirdeği kremini bütün aktarlarda bulabilirsin.

Son düzenleme:
canlar bu gün üzüm çekirdeği kremi nar özlü krem aldım arkonun en çok üzümden umutluyum sayende ece :) bu arada bu tibetin hareketerinide yapmaya başladım yazıldığı gibi tekrardan başladım her hafta artırıcam fakat bu hareketlerin göğüs büyümesine katkısı oluyor mu tam olarak anlamadım ?

Tibet gençlik pınarı başlığında da hareketleri yapan bir üye göğüslerini büyüttüğünü ve o yüzden bıraktığını söylemişti. Annemde de bende de gözle görülür bir büyüme oldu üstelik ikimizin de ay başı yakın değildi.Umarım sizde de işe yarar :)

Bende uzun zamandır araştırma içerisindeydim. Bi kaç şey bulmuştum ama ilk olarak bu tarifi denemeye karar verdim. İnşallah bizde senin gibi iyi sonuçlar alırız :) Teşekkürler...

üzüm çekirdeği kremini kullanıyorum dolgunluk veriyo gerçekten ama asıl sonuçları uzun süreli kullanımımda söylerim bu krem umarım kanserojen madde içermiyodur direk yediriyorum çünkü göğsüme..

nerden buldun ve ne kadar fiyatı canım bide sürdüğün zaman mı dolgunluk veriyo ne kadarlık bi dolgunlk veriyo çok soru sordum :)

nerden buldun ve ne kadar fiyatı canım bide sürdüğün zaman mı dolgunluk veriyo ne kadarlık bi dolgunlk veriyo çok soru sordum :)

aktardan aldım canım 20 tl ye awe diye bi marka sürüp yedirince kendine geliyo göğüslerim ama kalıcı olmuyo ki sürdüğüm zaman öyle.. ben büyütmek istiyorum bakalım burdaki tarifi yaptım onuda sürüyorum bakalım sonuçlarını yazarım zaten

Ben üzüm çekirdeği kremini hiç tek başına kullanmadım, bahsettiğim tarifin içinde kullandım ama uzun sürede gözle görülür dolgunluk veriyor. En azından regl döneminizde göğüslerinizin ulaştığı boyuta gelirler diye düşünüyorum. Bazı insanlarda daha da etkili oluyor tabi.

Canım ben tibetin gençlik pınarı egzersizlerine başladım.. 1.hafta 3er defa yaptm şmdi 2.haftadayım ve 5er defa yapıyorum.. Ama daha faydasını göremedim annen ve o bahsettiğin üye kaçıncı günde farkettiler acaba gögüslerinin büyüdüğünü??
Ve şunu söylicem canım ben bu egzersizleri yaptığmdan beri hiç gögüslerimde sızlama yok acaba etkisi olmuyormu??? Ve bu hareketler beni zayıflatmaz dmi zaten zayıfım:)) bu arada yaş 16.. Cevapların için tşkürler:)

Nasıl yani kremi sürünce büyüyomuu??????

Nasıl yani kremi sürünce büyüyomuu??????
c

Dolgunluk verıyo canım benim 1 hafta oldu memişlerle yakından ilgiileneli sanki dolgunlaştı gibi ama assıl sonuçları 1 aylık süreçte görucegımı dusunuyorumm tutuncabıraz ele gelıyo am tısortt gıynce hala kucucuk duruyo neyse umutluyum ben bıseyler olacak..

Anladım canım ismi ne kremin??
Ben tibetin egzerszlerini yapıyorum 9er defa yapıyorum her hareketi yani 4.haftamdayım ama yine bi değişim göremedim acaba bu bana etki etmiyormuu??
Kremi kullanaymmı sence kafam çok karıştı ya çarsizlik ne zorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…