Daha beyaz ten iin??

wampirella_mk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
287
2
mrb arkadaşlar.daha beyaz ve püzrüzsüz bi ten için ne yapmam gerekior acaba?

yardımcı olun bana lütfen.. ne zmandır kendime bakmıorum..ve bu yüsden kendimmi çok

kötü hissediorum..arkadaşlarım bakımsızsın dediler kaç gündür. ne olur yardımcı olun bana senağlama

ben bugday tenliyim 3 aydır expigment kullanıyorum ve cildimin rengi çok açıldı tavsiye edrim :lepi:

arkadaşlar nedendir bu beyazlık sevdası?!? neden anglosakson bir güzellik değeri için kendinize küsüp beyazlamaya çalışıyorsunuz.. allah aşkına bu çok saçma değil mi siyahı sarısı beyazı ne fark eder..

ayy cidden ya neden beyaz tenli olmak istiyonuz ben kendimi çamaşır suyuna bastırlımış gibi hissediyom . azcık kavruk olsam ne olur sanki. millet tonlarca para döküyo saunalara ah bu kadın milleti :)))

siz nasıl esmer teni seviyorsanız beyaz ten sevenlerde var...
bir öneriniz varsa yazın..
herkes derdine çare arıyor burda..

ten rengi kalıtsaldır ve ten rengiyle oynamaya çalışmak ciddi hasarlara neden olabilir cildinizde dikkatli olun kızlar beyazların da esmerlik sevdasına düşmeleri doğru değil bronzlaşmak da uzun vadede tehlikeli sonuçlar dogurabilecek bir olay ayrıca nasıl bronzluk kalıcı olmuyorsa teninizin açılan rengide kalıcı olmayacaktır bu genlerle alakalı çünkü zaten dısardan müdahaleyle anglosaxon beyazlıgına ulaşılması imkansız en fazla bikaç ton deişir ama o bile geçici olur malesef ayıca beyaz ten cilt lekesi vs gibi problemler artı cilt kanserine yakalanma riski çok fazla olan ten rengidir (araştırabilirsiniz) eger dısardan mudaheleyle teni beyazlatmak mümkün olsaydı bu , bu tehlikeyi çok daha farklı boyutlara taşırdı cilt konusu şakaya gelmez dikkatli olun:1no2:

siz nasıl esmer teni seviyorsanız beyaz ten sevenlerde var...
bir öneriniz varsa yazın..
herkes derdine çare arıyor burda..

canım sölemlerimizi yanlış anladın anlaşılan. agresifleşmenin manası yok. demek istediğim allahın yarattığı şekillerle çok fazla oynarsak sonuçta zararını biz görürüz. esmer tenli olmak bi dert değil bir yaratılıştır. bunu değiştirmenin yolu yok. beyaz tenler esmerleşebiliyo güneşte ama bunun yine kansorajen etkileri var. sağlıklı olun bu herşeyden önemli arkadaşlar. herşey kendimizi sevmekten duyduğumuz güvenden geçer. allah herkesi yaratırken ayrı güzelliklerle yaratmış . bende esmerleri çok beğenirim ve mutlaka benim gibi beğenen insanlar vardır o yüzden kendimizi sevelim gerisi mutlaka gelecektir sengözlerimebaksanab

agresifleşmedim canım sadece esmer teni sevmeniz esmerleşmeniz ne kadar normalse beyaz olma isteğide okadar normal...punk chickin dediği gibi bronzlaşmakta beyazlamakta çok zararlı..biz esmer olmak için uğraşıyoruz siz beyazlamaya çalşıosunuz diyorsunuz ya herkesin zevki farklı sonuçta demek istedim...bende beyaz tenlileri severim..
işte sorunda orda sen böyle kendini dahada çok seversn...bu arkadaşta bu derdine çare arayıp kendiyle dahada barışık olmak istiyor =)

benim arkadaşa önerim cildini temiz tutmak,peeling yapmak,kese yapmak..onun dışında beyazlamak geçici bişey imkansız bişey ben buğdaydım esmerdim beyazladım diyene inanmayın kullanılan şeyler geçici bi beyazlık verir geri kendi renginize dönersiniz..ve çok zararlı...oyüzden daha açık renkli pudra fondöten kullan kendini iyi hissedersn belki =)

ne biliyim sanki yazında negatif bii elektrik sezdim :)) başta yanlış anlama oldu sanırım. aynı şeyi konuşuyoruz aslında :) arkadaş olduğu gibi kabul etsin kendini yapcak bişe yok

kavga etmeynnn :) ben esmerm ama açık teni daha cok seviyorm :KK70: insanlar kendılernde olmaan seylere özenrler.. şmdii
benm tenım açldı hemde lekelerm de gitti..
işin sırrıııııııııııı=
belkı duymussunzdr amaa domatesi rendelıosunuzz snra içine azıcık un krem kıvamına gelene kadar.yuze surup 5 dk bekletp yıkıosunz..işte bukadar..3 gunde bi yaptm ve tenım bayaa acıldı lekelerm gitti.
ve avondan berraklastırıcı gunduz kremi kullanıyorm o da beyazlatıyor.
işte bukadar yaptm ve tenım gercekten açıldı şimdi boynum yuzumden kara duruyor :KK70:

bende yapıorm onu dun basladım ıse yararsa yazıcam ben bugday tenlıyım ama azcık daha acık tenlı olursam nasıl olur dıe merak ettıgım ıcın yapıorm yoksa ten rengımden memnunum bronz allık ve pembe allık cok guzel oluor hııh

yok tatlım sana demedim tabi beyaz olmak istenebilir tercih meselesi ama bakımsızlıkla beyaz olmak arasında bağ kuramadım

X