Selamun Aleykum hanımlar..şimdiden yazdıklarımı okuyup akıl verdiğiniz yorum yaptığınız için teşekkürler Allah razı olsun..Müstakbel nişanlı adayıyla yaklasık 1 yıldır beraberiz..kendisi uzaktan tanıdığımız olur bu yüzden ailelerimizin durumu onaylamarı pek zor olmadı..Sözlümün ailesi memlekette yani Malatya da oturduğu için Salı günü görüş almak bir çay i.çmek için evimize geldiler söz nişan düğün konusuldu babam gayet ılımlı bir sekılde nasıl ıstersenız oyle olsun dedi her cümlesinde .konu takıya gelince dünyalık mal için konusmam bile paranız varsa olur yoksa olmaz napalım dedi..misafirler gitti ardından haftasonu için yüzük almaya gideriz o zaman dedim tamam dedi..Ertesi gün oldu aksam işten geldim evde terör estiriyor benim dediğim olucak ben elin oğluna yüzük almam gitsin kendisi alsın beni ilgilendirmez diye(bilmeyenler olabilir kız tarafı erkeğe,erkek tarafı kıza yüzük alır)..Çok kırıldım çok değersiz hissettim kendimi..ki babamın işi gayet iyi geliri iyi cok sükür parası olmasa durumu olmasa neyse der gecerım ama öyle de değil çok çabuk baannemın ve kardeslerının gazına geliyor günahlarını almıyım ama onlardan dolayı böyle oldugunu düşünüyorum ya da gercekten kıymetım yok..bir de düğün tarihi mevzusu var sözlüm polis seneye mayısta şark görevi var o yüzden haziranda düğün olsun ki evlileğe alısalım bir an önce bırbırımıze ısınalım istiyor ki bende aynı düşüncedeyım ama bizimkiler Ekim ayını uygun görüyolar hazırlık yapamayacakları için.. Bende korkuyorum açıkcası ya bocalarsam ya beceremezsem adapte olamayıp direk Doğu görevine gidersem diye..çünkü tanıdık yok çevre yok dağ başı insan yok canım sıkıldıgında cıkıp gidebileceğim kimse yok..
Velhasıl kelam kafam böyle karısık ve üzgünüm..Konuyu tam toparlayamadım ama kusuruma bakmayın ınsAllah..:2:
Velhasıl kelam kafam böyle karısık ve üzgünüm..Konuyu tam toparlayamadım ama kusuruma bakmayın ınsAllah..:2: