• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha başlarken böyleyse....! :/

valla cnm aileler girince işin içine zorlasıyor biz mümkün mertebe aileleri karıstırmamaya çalışıyoruz Rabbim yar ve yardımcınız olsun işin içinde anlıyor insn zor işler
Aynen öyle ben yaşamadan aman ne varki geçer gider hic canımı sıkamam diyodum ama hiçte öyle değilmiş..Allahım cümlemizin yardımcısı olsun ınsAllah..:26:

canım bende de aynı dert var :( biraz farklı versiyonu sadece :) bende bütün nişan masraflarımı kendim karşıladım ailemden hiç kimse tek bir kuruş bile yardım etmediler sağolsunlar :) dün gidip çeyimi aldım şimdide düğün hazırlıklarına başladım yine kendim tek başıma. olsun Allahım can sağlığı huzur mutluluk versin önemli olan bu bence nasıl olsa çalışıyorum kendim karşılayabilirim şükür. ama bana kalsa nişanlına anlatma derim canım sonra geri dönüşü yine sana olacak.benim nişanlımda nişanlımın aileside bizimkiler yapıyor sanıyor ama nerdeee :) ama olsun böyle bilmeleri daha iyi bence hiç olmazsa yarın bigün başıma kakmazlar
Doğru diyosun canım anlatmamak en doğrusu..ne kadar arada aşkta sevgide olsa en ufak şeyde yüzüme çarpabilir insanın nefsi nankördür...Bende kendim yapmaya calısıcam napayım dediğin gibi Rabbım can sağlığı versın işimizde gücümüzde insanlarız yaparız ınsAllah..

Doğru diyosun canım anlatmamak en doğrusu..ne kadar arada aşkta sevgide olsa en ufak şeyde yüzüme çarpabilir insanın nefsi nankördür...Bende kendim yapmaya calısıcam napayım dediğin gibi Rabbım can sağlığı versın işimizde gücümüzde insanlarız yaparız ınsAllah..

Canım inan halloluyor hiç sıkıntı yapma hiç kafana takma. babanda pişman olacaktır yaptığına emin ol sen sadece mutluluğuna bak. senin mutluluğunu gördükçe oda pişman olacak yaptığına hiç ne kendini ne nişanlını sık.

Canım inan halloluyor hiç sıkıntı yapma hiç kafana takma. babanda pişman olacaktır yaptığına emin ol sen sadece mutluluğuna bak. senin mutluluğunu gördükçe oda pişman olacak yaptığına hiç ne kendini ne nişanlını sık.

Haklısın ınsAllah canımm..:34:

Aynen öyle ben yaşamadan aman ne varki geçer gider hic canımı sıkamam diyodum ama hiçte öyle değilmiş..Allahım cümlemizin yardımcısı olsun ınsAllah..:26:

amin cnm inş vallahi ummadıgın tas bas yarıyor ben görümcmden beklerdm karısmasını kadın gık demedi benim ablam karıstı daha dogrusu karısmaya çalıştı karıstırtmadm o ne derse tam tersini yaptım nişanlımla daha temkinliyiz o ablasını ssturuyor ve ailesii karıstırmıyor bnede kendi ailemi karıstırmıyorum arayı bulmalıyız kızlr yoksa sona erişemiyorsun erissende çok yıpranıyorsun ailelelr yuzundn tartısıyorsun genel olarak hep

amin cnm inş vallahi ummadıgın tas bas yarıyor ben görümcmden beklerdm karısmasını kadın gık demedi benim ablam karıstı daha dogrusu karısmaya çalıştı karıstırtmadm o ne derse tam tersini yaptım nişanlımla daha temkinliyiz o ablasını ssturuyor ve ailesii karıstırmıyor bnede kendi ailemi karıstırmıyorum arayı bulmalıyız kızlr yoksa sona erişemiyorsun erissende çok yıpranıyorsun ailelelr yuzundn tartısıyorsun genel olarak hep

Görümcedir kayndır karısır ya hıc anlamam ya..lafa gelince mutlulugumuz icin her sey ama nerdeeeeeeee.:44:

Görümcedir kayndır karısır ya hıc anlamam ya..lafa gelince mutlulugumuz icin her sey ama nerdeeeeeeee.:44:

aynen öle ama bizim tam tersi oldu görümce gık demedi sesini çıkarmadı kadın benim bacım agzı durmadı o yuzdn tartstık nişanlmla kimseyi karıstırmıcktk ne bu ablan karıısyor hep dedi haklıda ben hiç bklmzdm ama agzı durmadı

aynen öle ama bizim tam tersi oldu görümce gık demedi sesini çıkarmadı kadın benim bacım agzı durmadı o yuzdn tartstık nişanlmla kimseyi karıstırmıcktk ne bu ablan karıısyor hep dedi haklıda ben hiç bklmzdm ama agzı durmadı
Benim ablamda öyle inanırmısın bişey söylerken hiç çekınmıyo nedense..:S

Benim ablamda öyle inanırmısın bişey söylerken hiç çekınmıyo nedense..:S

:D hadiyaa aslında yeni evlenecek olan kızlar bunları okuyup feiz alsınlar bunlara dikkat etsinler gerçktn yaa bune şimdi düğün eksik işlerinde almıcz hiç birini beraber halledicz herşeyi nişanlımla tartısırskta birbriimizin yuzundn olur onuda biz dk olmadn hallediyrz gülüşüyoruz oluyor bitiyor ama ailellerin yuuzndn çok tartısma oluyor bu aksm ı hayırlısyla inş iyi atlatırız bizde bu aksm kayınvalidemler geliyor nişanlımdaaa :16:

:D hadiyaa aslında yeni evlenecek olan kızlar bunları okuyup feiz alsınlar bunlara dikkat etsinler gerçktn yaa bune şimdi düğün eksik işlerinde almıcz hiç birini beraber halledicz herşeyi nişanlımla tartısırskta birbriimizin yuzundn olur onuda biz dk olmadn hallediyrz gülüşüyoruz oluyor bitiyor ama ailellerin yuuzndn çok tartısma oluyor bu aksm ı hayırlısyla inş iyi atlatırız bizde bu aksm kayınvalidemler geliyor nişanlımdaaa :16:

ınsAllah canım senin düğüne az kalmıs yine benımkıne daha cook var..akşamında güzel problemsiz gecer ınsAllah..:16::34:

ınsAllah canım senin düğüne az kalmıs yine benımkıne daha cook var..akşamında güzel problemsiz gecer ınsAllah..:16::34:

inş cnm evt az kaldı günlr gittikcede heycn artıyor yaa :52::52::52: sayılı gn tez geçer seninkide geçer cnm sabran zafere

NE güzel aynı heyecanları bizde yasarız ınsAllah..:) salon organizasyon falan hepsi hazırmı.

nikhtan oluck bizim cnm nikah dairesinde kınam salonda oluck onuda tuttuk gelinlik tamam foto çekimi tamam kuaför tmm beyaz esya tamam yalnız ev yok ev olmadıgındn perde hlaı yok mobilya yok eve baglı hayırlısyla bi bulskta dösesek ıns :D darısı sizlerin basına cnm hayal gibi 9 yıl bekledik sonunda 3 ay 27 gn sonra kavusucz balayı yeri bile hazırlanıyor daha ev yok :1::1::1:

Oyy ne güzeel..:) oda olur ınsAllah hayırlısıyla beraber yaşlanın ınsAllah..:46::46:
nikhtan oluck bizim cnm nikah dairesinde kınam salonda oluck onuda tuttuk gelinlik tamam foto çekimi tamam kuaför tmm beyaz esya tamam yalnız ev yok ev olmadıgındn perde hlaı yok mobilya yok eve baglı hayırlısyla bi bulskta dösesek ıns :D darısı sizlerin basına cnm hayal gibi 9 yıl bekledik sonunda 3 ay 27 gn sonra kavusucz balayı yeri bile hazırlanıyor daha ev yok :1::1::1:

Stres yapınca öyle olur ya destek olucak birileri varsa etrafında daha rahat geçer bu süreç..

nişanlım en büyük destekçi canım allahtan o benden taraf oluyoda hallediyoruz bi şekilde yoksa ben tek başıma mümkün değil altından kalkamam zaten

Selamun Aleykum hanımlar..şimdiden yazdıklarımı okuyup akıl verdiğiniz yorum yaptığınız için teşekkürler Allah razı olsun..Müstakbel nişanlı adayıyla yaklasık 1 yıldır beraberiz..kendisi uzaktan tanıdığımız olur bu yüzden ailelerimizin durumu onaylamarı pek zor olmadı..Sözlümün ailesi memlekette yani Malatya da oturduğu için Salı günü görüş almak bir çay i.çmek için evimize geldiler söz nişan düğün konusuldu babam gayet ılımlı bir sekılde nasıl ıstersenız oyle olsun dedi her cümlesinde .konu takıya gelince dünyalık mal için konusmam bile paranız varsa olur yoksa olmaz napalım dedi..misafirler gitti ardından haftasonu için yüzük almaya gideriz o zaman dedim tamam dedi..Ertesi gün oldu aksam işten geldim evde terör estiriyor benim dediğim olucak ben elin oğluna yüzük almam gitsin kendisi alsın beni ilgilendirmez diye(bilmeyenler olabilir kız tarafı erkeğe,erkek tarafı kıza yüzük alır)..Çok kırıldım çok değersiz hissettim kendimi..ki babamın işi gayet iyi geliri iyi cok sükür parası olmasa durumu olmasa neyse der gecerım ama öyle de değil çok çabuk baannemın ve kardeslerının gazına geliyor günahlarını almıyım ama onlardan dolayı böyle oldugunu düşünüyorum ya da gercekten kıymetım yok..bir de düğün tarihi mevzusu var sözlüm polis seneye mayısta şark görevi var o yüzden haziranda düğün olsun ki evlileğe alısalım bir an önce bırbırımıze ısınalım istiyor ki bende aynı düşüncedeyım ama bizimkiler Ekim ayını uygun görüyolar hazırlık yapamayacakları için.. Bende korkuyorum açıkcası ya bocalarsam ya beceremezsem adapte olamayıp direk Doğu görevine gidersem diye..çünkü tanıdık yok çevre yok dağ başı insan yok canım sıkıldıgında cıkıp gidebileceğim kimse yok..
Velhasıl kelam kafam böyle karısık ve üzgünüm..Konuyu tam toparlayamadım ama kusuruma bakmayın ınsAllah..:2::17:

nişanlın altın yüzük mü takacak? gümüş takacaksa zaten 40 50 tl bir şey tutuyor? onu da sen ver, baban vermiş gibi yapsın.
ben de evlenip başka şehre geldim, hem de istanbul gibi bir yerden, o yüzden nereye gitsen yabancılık çekersin ama inşallah iyi bir yere çıkar doğu göreviniz. o da geçici bir şey yapıp dönersiniz, çok kafana takma.

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim..sorun problem olmadan olmnuyor maalesef ki..yalnız olmaksa en zoru..hiç arkadas cevre falan yokmu..?

iyi dileklerin için sağol canım arkadaşım yok yani şöyle hadi dışarı çıkalım gidelim bi çay içelim diyebilcek kimse yok komşularım var onlarda malum burda üç

dört çocuklu evden eve dışarı çıkma yok o yuzden arkadaş ortamlarımı çok özlüyor o kadar aranıyorki:(

en iyisini yapmışız biz sanırım.. aileleri olabildiğince katmamak. gittik eşimle yüzüklerimizi kendimz seçtik aldık. beyaz eşyaları koltukları vs... düğün öncesi bu gibi sorunlar olabilir takmayın hepsi geçici. Eğer baban bilezik aldığınız kadar, farketmez, durumunuz neyse o demişse bir yüzüğü de alıversin erkek tarafı madem. çünkü babanız kız tarafı bunu yapar siz de bunu yapacaksınız dememiş ki... eğer erkek tarafı biz erkek tarafıyız her şeyi kuralına uygun yapıcaz dese, işte o zaman babanızın dediği ilginç kaçar.

Bunlarda geçer Allah ın ıznıyle canım önemli olan yuvamız mutlulugumuz eşimiz.. Rabbım yalnız bırakmaz ınsAllah muhtac kullarını..:)
iyi dileklerin için sağol canım arkadaşım yok yani şöyle hadi dışarı çıkalım gidelim bi çay içelim diyebilcek kimse yok komşularım var onlarda malum burda üç

dört çocuklu evden eve dışarı çıkma yok o yuzden arkadaş ortamlarımı çok özlüyor o kadar aranıyorki:(

Back