Selam hoş geldinn
Dünü hiç para harcamadan geçirdim.. Akşam balık almıştım onu pişirdim.. Annem yemekten sonra alelacele evine kaçtı..
balık sonrası mutfağa mum yaktım ve tezgahları çamaşır suyu ile ovaladım balık kokusunu annem sevmiyor diye.. mutfağa 10 dk ayırdım ve her zaman ki düzenli halini gördüm.
Dün ayrıca işe gelirken sanki bana biraz küçük gelen ama sevdiğim bir elbisem vardı onu giydim. Atmaya vermeye kıyamadığım ama giyince de artık giyemeyeceğimi anladığım.
Elbisemle dün tüm gün vedalaştım
evet artık verilecekler kutusunda oda yerini aldı :))
Araba bir haftadan fazladır satılık ilanında idi. Dün müşteri gelmiş. Verdikleri fiyata anlaşacağız sanırım. Daha evrene mesajımı bu topik ile dün göndermiştim bana çok hızlı cevap verdi
Sorun şu ki 1-2 hafta arabasız kalabilirim babamdan arabasını isteyeceğim. Çocuk için ev iş arasında araba lazım. Kredi çekme borca girme işlemleri var. Nakitleri bir araya getirme falan filan..
Neyse bu topik ile borç öderiz artık en azından birikim borcu ödeyeceğiz güzel borç.. Artık birde evimiz olsun inşallah çok dua ediyorum
Sma'lı Deniz bebeğin kampanyası %87 olmuş ameliyatına çok yakın bugün ona da 500 TL göndereceğim.. Onları gördükçe içim parçalanıyor.