- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
- Konu Sahibi Khalesinil
Herkese günaydın saat biraz ilerlesin diye bekliyoruz ev sahibimizi arayacağız bakalım ne rakam verecek . Geçen sene bu zamanlar ev arıyorduk zor bir durumdaydık . Bu arada biz doğuda bi ilçede görev yapıyoruz geçen sene geldik . Ev burada çok büyük bir problem . Çok zor şekilde bu eşi bulduk gece gündüz 2 ay ev aramıştık sokakta insanları durdurduk kapıları çaldık vs . Neyse evi bulduk içinden birisi çıkıp bize devretti ama o zaman buranın kira 5000 civarıyken evi 2500 e verdi ev sahibi . Nedenini anlayamamıştık ta ki eve girene kadar ahır bile olsa daha iyi olacağı için bu evi bize ucuza vermişler . Bizde 2 ay tadilat yaptık kendi başımıza evde kapılar dolaplar mutfak tezgahı boyandık 5 er kat . Duşa kabin yaptırdık derzleri sıfırdan yaptık. Girişe ayakkabılarımız için dolap aldık mecbur balkona küçük kiler dolabı evi boyatttık yerler o kadar kirliydi ki tüm evi ben elimden telle 3 tur kazıdım evde temizlikçi çalıştırdık 2 gün ama oda ben burada yoktum diye dolandırdı bizi . Neyse derken evi adam ettik çok şükür ki geçenlerde ev sahibimizi aradık kira arttırımı için daha erken rahat olun konuşuruz sizi üzmeyeceğim kendim de üzülmem dedi . Bakalım ne isteyecek . Önce kirayı yollayayım da ona göre ödemeleri yapacağım . Öğleden sonra da alışveriş yapacağım .