- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 33
- Konu Sahibi missladybird
-
bilemem yani biz hiç talep etmediğimiz,için öyle bir beklentim yoktu. Onlarda rahatmış ki evet hala rahatlar o konuda çünkü devam ediyorlar kullanmaya.onlar yıllarca para ödemeden nasıl rahat rahat kullanmışlar hakikaten
peki size soğuk davranıyolar ya interneti kullanmaya devam ediyolar mı
canım edebiyat öğretmeniyim ama inan şuan kafamı toparlayıp doğrusu hangisidir bilememiyorum. Ama siz beni anladınız :)"tavsan daha küsmüş,dagin haberi olmamış" ya da "dağ daga kavuşmaz insan insana kavuşur" şeklinde diye biliyordum ben :) sizinki konuyu okuyunca tavşanlı olan olmalı. Neyse...
Bence hic umursamayın belki para vermek de boylece akıllarına gelir. Olur da birşey derlerse durumu açıklarsınız. O kadar para kimsenin darılmasına sebeb olacak bir miktar değil sonuçta.
dimi bir de o var. Bu sefer de kafa kafaya verip dedikodumu yapmışlar der. Daha kotu olur.Bilet söyleme bence. Birlikte bi ortamda Hesabı falanda karşılayın parayı düşünmediğinizi düşünsünler. Eğer illaki önemsemiyor aranız açılmasın istiyorsan. Şimdi bide kaynananın size yetiştirdiğini arkasından konuştuğunuzu düşünmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?