- Konu Sahibi missladybird
kablolu tv de ucuz deil bence hem iki kardes de evli barkli olmus artik odemesi gerek zaten abisinin...
ben olsam sorardim ama bilmiyosum gibi davranarak...
ben olsam sorardim ama bilmiyosum gibi davranarak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizlik bir sorun yok bunu düzeltecek kişi kayınvaliden kendince doğru bir şey söylemiş ama yanlış anlaşılmaya sebepğ verip kardeşlerin arasına nifak tohumu sokmuş.of amma uzun yazmışım. Yazarken farketmedim. Üşenmeden okuyabilenlerden yorumlarını bekliyorum.
iyi bende seni düzelteyim farenin dağla ne işi olur davşan o davşanDüzeltmeden duramıcam:
fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış.
:))
yani eltinde maşallah üç kuruş için size küsmüş. hem parayı siz ödüyosunuz hem pişkin pişkin interneti kullanıp birde size tavır yapıyor. maşallah siz iyi sabırlıymışsınız. ben olsam interneti kullanmalarına bile izin vermem yani parasını verip paşa paşa kullanır.gunaydın hanımlar. Bir konuda çok kararsız kaldım hatta kaldık eşimle. Ben de sizlerden bir alayım dedim.
kayınvalidem ve eltimle aram,çok iyidir maşallah. Onlar kendi,aralarında pek geçinemese de ben pek etliğe sutluğe dokunmam. Eltimle zaten aynı mahallenin çocuklarıydık yıllarca beraber oynadık kısmetimizde elti olmak da varmış. Kayınvalidemle de çizgimi çok iyi ayarladım eşimin desteğiyle. Konu şöyle saçma bir konudur ki 3 gündür aklımı kurcalıyor. Aile apartmanındayız eltim ve kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. Evimize kablosuz internet bağlattık evlenirken. Eskiden kayınvalidemin evinde vardı eşim kullandığı için. Evlenirken en alt kattan en üst kata iyi çekmediği için bizim,kata da bağlattık. Sonra kayınvalidem kendi katındakini iptal ettirdi. Ama wifi şifresi herkeste var eltim alt katında onlarda kullanıyor. Kayınvalidemin katında bağlıyken onu da kullanıyorlardı. Faturayı da eşim ödüyordu hala da biz ödüyoruz zaten. Ama problem bu değil. Yani kimse kullanmasa bile biz,yine bu faturayı ödeyeceğiz. Zaten kullanıyoruz onlar olmasa da kullanacağız ve bu para ödenecek.
bir haftadır falan kaynım ve eltim bize soğuk soğuk davranmaya başladı. Ortada bişey yok ne olduğunu anlmadık. Kayınvalideme sordum. Bilmeden bişey mi yaptık acaba dedim. O da, yok kızım siz bişey yapmadınız. Geçen gün konu açıldı da internetin faturasını ortak ödüyorsunuz dimi dedim, x(eltim) de hayır para vermiyoruz dedi. Bende söylendim, yıllardır kullanıyorsunuz neden vermiyorsunuz dedim, o yüzden surat yapıyorlar,dedi. Ben de ne gerek vardı, zaten kullanıyoruz, onlara ortak alalım beraber ödeyelim demedik hiç bir zaman dedim.
akşam konuyu eşime anlattım. Büyük ihtimalle bizim para lafı yaptığımızı zannettiler o yüzden tavır alıyorlar dedi. Ama kayınvalidem anlatana kadar bizim konudan haberimiz bile yoktu. Şimdi ben eltime ne oldu, bilmeden bişey mi yaptık deyip bu tavrının sebebini,sorsam mı yoksa ben bişey olmamış gibi mi davransam bilemedim. Böyle para ile ilgili şeylerden nefret ediyorum. 3 kuruş için laf yaptığımızı duşunmeleerini istemiyorum. Yapmam çünkü.
siz ne dersiniz sorayım mı sormayayım mı ?