dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış

kablolu tv de ucuz deil bence hem iki kardes de evli barkli olmus artik odemesi gerek zaten abisinin...
ben olsam sorardim ama bilmiyosum gibi davranarak...

Oh ne güzel, sormadan etmeden kullan bedavaya.
Söyleseler belki yine almazdınız parasını, ama usulünce kullandıklarını görürdünüz.

Bence konuşun ne oldu diye, söylerse kendinizi ifade edin ki yanlış anlaşılma kalksın ortadan.
Anlarsa ne âla.
Anlamazsa salla.

elti kaynana yı bi kenara bırakalım bu sizin çocukluk arkadaşınız aynı zamanda.. bu kadar uzun süren dostluklarda ki bu kişiyle artık akrabasınız da paranın eşyanın lafı olmaz.. kvniz çıkışınca eltiniz yanlış anlamış sizn şikayet ettiğinizi düşünmüş olabilir.. zaten başka bir internet te bağlatmışsınız üstüne tuz biber olmuştur ona göre.. bence sorun ona söylemezse kvnin ağzını aradım bunları söyledi diyin.. saçmasapan bişeyden dolayı bozmayın aranızı..

Ayyy ne güzel eltisin sen yaa benim de böyle eltim olur innnşaallahhhhh... maşallah deyim öncelikle :)

Konuya gelecek olursam gündeme getirme bence amansiz ne derseniz deyin onlar gene kafasındaki doğruya inanacak. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Ohh ne âlâ hem beleşten kullansınlar hem kafalarınca lafını ettiniz diye küssünler.. Lafını etseniz de haklısınız zaten ödemeseler bile en azından mahcubiyetlerini dile getirselerdi bari. Yüzsüzlüğün böylesi

Niye soguksun hayirdir diye bir sor
konuyu acarsa ne ala
acmazsa birak istedigi gibi dusunsun....
iletisim kurmanin onemini algilayamiyorsa istedigi kadar kuruntu yapsin
ne ugrascan...iki kurus icin yaptigi on yargiya bak, konusmadan etmeden...kaldi ki insan olan utanir onca zaman internete katki saglamadi diye

BENCE BU İŞİ KV ÇÖZMELİ ben kendi kendime yorum yaptım ama bana kimse ortak para verilsin demedi bu benim düşüncemdi desin siz o olaydan habersiz gibi durun...

Canım bence konuyu hiç açma, belki tartışma için sebep arıyorlardır, sen de sebep olma. Bilmiyormuş, fark etmemiş gibi yap. Yoksa iyiniyetinin sonucu başına iş alırsın. Kocana anlatmışsın mevzuyu, gerekirse o kardeşi ile çözer. Sen Dediğin gibi üç Kuruş için keyfini bozma ve hamileliğinin tadını çıkar:)

Gelelim ADSL Ortak Kulanım Cezası konusuna. Abonelik öncesi imzalanan sözleşmenin 5.8, 5.18, 5.25, 5.29 ve 5.30 maddelerinde ortak kullanımın yasak ve iptal nedeni olduğu belirtilmiş ve kullanıcıların internet ortamındaki sorumlulukları hatırlatılmıştır. Bilişim suçlarının10.000 lira‘ ya kadar ağır para cezası ve 3 yılakadar da hapis gibi ağır cezaları bulunmaktadır.

Bakın bunu internetten aldım. Bence trip atmaya devam ederlerse söyleyin cezası olduğunu şifreyi değiştirin. Hem bedavadan kullanıp hem de trip atmak yok

bence eltınıze hıcbırsey demeyın
kayınvalıdenız kotu bırsey de yapmamıs adalet saglamaya calısmıs ıkı cocugununda hakkını koruyor aferım
bu lafında hıcbısey yokken ustelık bu laf sızden bıle cıkmamısken sıze surat yapıyorlarsa demekkı dıkkat etmek gerek onlara :)
ıyılıkten maraz dogar zaten
eltın gelseydı sana sorsaydı canım bız bunca zaman hıc odeme yapmadan netınızı kullanıyoruz ama nasıl yapsak ? deseydı ıyı nıyetle kaynanasının o lafı ustune
sız zaten olur mu zaten bız onu kullanıyoruz ne zararınız varkı derdınız tatlı olurdu
eltınız ve kaynınız pisleşmiş
bu saatden sonra o suratı yaptıkları ıcın netınızı kullanmamaları gerek

ben olsam birşey demezdim..
bizim şifreyi tüm site biliyor nerdeyse :KK45:

gunaydın hanımlar. Bir konuda çok kararsız kaldım hatta kaldık eşimle. Ben de sizlerden bir alayım dedim.
kayınvalidem ve eltimle aram,çok iyidir maşallah. Onlar kendi,aralarında pek geçinemese de ben pek etliğe sutluğe dokunmam. Eltimle zaten aynı mahallenin çocuklarıydık yıllarca beraber oynadık kısmetimizde elti olmak da varmış. Kayınvalidemle de çizgimi çok iyi ayarladım eşimin desteğiyle. Konu şöyle saçma bir konudur ki 3 gündür aklımı kurcalıyor. Aile apartmanındayız eltim ve kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. Evimize kablosuz internet bağlattık evlenirken. Eskiden kayınvalidemin evinde vardı eşim kullandığı için. Evlenirken en alt kattan en üst kata iyi çekmediği için bizim,kata da bağlattık. Sonra kayınvalidem kendi katındakini iptal ettirdi. Ama wifi şifresi herkeste var eltim alt katında onlarda kullanıyor. Kayınvalidemin katında bağlıyken onu da kullanıyorlardı. Faturayı da eşim ödüyordu hala da biz ödüyoruz zaten. Ama problem bu değil. Yani kimse kullanmasa bile biz,yine bu faturayı ödeyeceğiz. Zaten kullanıyoruz onlar olmasa da kullanacağız ve bu para ödenecek.
bir haftadır falan kaynım ve eltim bize soğuk soğuk davranmaya başladı. Ortada bişey yok ne olduğunu anlmadık. Kayınvalideme sordum. Bilmeden bişey mi yaptık acaba dedim. O da, yok kızım siz bişey yapmadınız. Geçen gün konu açıldı da internetin faturasını ortak ödüyorsunuz dimi dedim, x(eltim) de hayır para vermiyoruz dedi. Bende söylendim, yıllardır kullanıyorsunuz neden vermiyorsunuz dedim, o yüzden surat yapıyorlar,dedi. Ben de ne gerek vardı, zaten kullanıyoruz, onlara ortak alalım beraber ödeyelim demedik hiç bir zaman dedim.
akşam konuyu eşime anlattım. Büyük ihtimalle bizim para lafı yaptığımızı zannettiler o yüzden tavır alıyorlar dedi. Ama kayınvalidem anlatana kadar bizim konudan haberimiz bile yoktu. Şimdi ben eltime ne oldu, bilmeden bişey mi yaptık deyip bu tavrının sebebini,sorsam mı yoksa ben bişey olmamış gibi mi davransam bilemedim. Böyle para ile ilgili şeylerden nefret ediyorum. 3 kuruş için laf yaptığımızı duşunmeleerini istemiyorum. Yapmam çünkü.
siz ne dersiniz sorayım mı sormayayım mı ?
yani eltinde maşallah üç kuruş için size küsmüş. hem parayı siz ödüyosunuz hem pişkin pişkin interneti kullanıp birde size tavır yapıyor. maşallah siz iyi sabırlıymışsınız. ben olsam interneti kullanmalarına bile izin vermem yani parasını verip paşa paşa kullanır.

X