dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış

:KK70::p
iyi bende seni düzelteyim farenin dağla ne işi olur davşan o davşan:KK70::KK70::KK70::KK70:
Seni çakkaaaaaal :KK70::KK70:kanıtlarla konuşurum ben:KK54:
Screenshot_2015-08-18-13-31-15.png
K

Eger interneti kullanmalarini gercekten onemsemiyorsam tabii..
dediğim gibi benim için önemli değil. Yani biz interneti alırken veya şifreyi onlara söylerken, biz internet bağlatıyoruz size de şifreyi veriyoruz ama ortak ödemek şartıyla gibi birşey söylemedik. Yani soyleseydim de,vermese,problem olabilirdi belki ama bu durumda benim için sıkıntı değil.

canım onu bunu bilmem de senin kv eltine lafı gediğine oturtmuş
pek anlaşamazlar zaten birbirlerine laf sokmaya yer arıyorlar. malesef eltim en başında kv ile mesafesini ayarlayamamış. herşeylerine karışır eder. Eltimin çocuğuna bakıyor gunduz kv, gece de bazen çocuk onda kalıyor. çocuğun giyeceği yiyeceği gibi ihtiyaçlar bahanesiyle istediği an çat kapı girer içeri. boyle bir sorunları var zaten aralarında.

ya büyüklük de kolay değil. kayınvalideniz çok hatalı. durduk yere ortalığı karıştırmış. anneler özellikle de evli kardeşlerin arasında tampon görevi görmeliler. her şeyi konuşmak doğru değildir.
bu durum da beleşçilik değil bence. bu kadar para hesabı yapmak doğru gelmiyor bana, ki siz zaten yapmamışsınız.
ben olsam sanırım konuşurdum. gerçi bazen konuşmak daha kötü oluyor. ama bana göre olayı tazeyken konuşmak ve biriktirmemek daha iyi.
evet keşke kv hiç boyle bişey soylemeseydi de huzur bozulmasaydı ama başta da dediğim gibi eltimle çocukluktan arkadaşız beni çok iyiy tanır. boyle birşeyi mevxu yaomayacağımı bilir. buna rağmen neden boyle bir tavır aldılar anlamıyorum. acaba kayın validem ben ya da eşim soylemiş gibi mi soyledi. ki oyle olsa şayet bana kv oyle birşey soylese eltime gider kayınvalideme boyle bişey soylemişsin keşke bana soyleseydin vs der. 3. şahsın lafıyla huzursuzluk çıkarmazdım.

Vercek tabi aferin kaynanaya :)
Belescileri hic sevmem, ben olsam oderdim payima duseni.. ne rahat insanlar var.

Ayrica goruyosun hemen iki kurus lafi gorunce popolarini donduler demek ki islerine yaradigin kadar iyisin. Ben boyle anladm
offf hiç kalbimi karartmak istemiyorum. Dedikleriniz benimde aklımdan geçiyor ama konduramıyorum.

şoyle bir kıvırayım o zaman dansoz misali :) şimdi kendime dağ deyip eltime tavşan diyerek kuçumsemek istememişimdir belki bir yerde bilinç altımda falan :) oldu mu ki acaba kıvırabildim mi :)
ahahahahahah cok tatlısınız ahahahha epeydir bu kadar seker bir konu sahibi görmemiştim

Oh ne güzel, sormadan etmeden kullan bedavaya.
Söyleseler belki yine almazdınız parasını, ama usulünce kullandıklarını görürdünüz.

Bence konuşun ne oldu diye, söylerse kendinizi ifade edin ki yanlış anlaşılma kalksın ortadan.
Anlarsa ne âla.
Anlamazsa salla.
canım kullandıklarını biliyorduk zaten gelip şifreyi istediler bizde verdik. Ama bişey talep etmedik. Yani karı koca çok mu safça düşünüyoruz bilmiyorum ama onlar kullansa da kullanmasada biz bu parayı vericez zaten ne gerek var dedik. Bu akşam bir kahveye inip hayırdır bu aralar durgunsunuz bişey mi var falan diye sorsak belki anlatır.

canım kullandıklarını biliyorduk zaten gelip şifreyi istediler bizde verdik. Ama bişey talep etmedik. Yani karı koca çok mu safça düşünüyoruz bilmiyorum ama onlar kullansa da kullanmasada biz bu parayı vericez zaten ne gerek var dedik. Bu akşam bir kahveye inip hayırdır bu aralar durgunsunuz bişey mi var falan diye sorsak belki anlatır.

Ayaklarına gidin sorun da nasıl değerleri artıyor görün.

Ayyy ne güzel eltisin sen yaa benim de böyle eltim olur innnşaallahhhhh... maşallah deyim öncelikle :)

Konuya gelecek olursam gündeme getirme bence amansiz ne derseniz deyin onlar gene kafasındaki doğruya inanacak. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Ohh ne âlâ hem beleşten kullansınlar hem kafalarınca lafını ettiniz diye küssünler.. Lafını etseniz de haklısınız zaten ödemeseler bile en azından mahcubiyetlerini dile getirselerdi bari. Yüzsüzlüğün böylesi
teşekkur ederim Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
valla 3 gündür eşimle içimiz,içimizi yiyor ama bu yorumları görünce rahatlamaya başladım.

bence kayınvalidenizle konusun o eltinize aranızda soğuklukmu var banamı oyle geldı desın sızın olmadıgıız ortamda oda ınternet falan derse oda kendılıgınden soyledıgını sızın bu konuyu bıle acmadıgınızı soylesın kapansın gıtsın ınternetler zaten sınırsız artık 10 kişide kullansa 1 kısıde kullansa odenıyor o fatura sızde sorun etmedıgınıze gore kayınvalıdenız nasıl karıstırdıysa oylede toplamalı

Nasıl,anlamadım canim?
telefondan yazarken reklama tıkladım yanlışlıkla yarım yamalak göndermiş mesajı :)
senden önce bir arkadaş da dağ değil tavşan demişti de bende bir güzel kıvırdım. Eltime tavşan veya fare deyip kendime dağ demek istememişimdir belki de bilinç altım dağ yazdırmıştır bana dedim :)

X