Dadı Vahşeti İzleyenleri Dehşete Düşürdü

Seni anlıyorum ve ben de sinirlendim.
Çocuğumuz soğuktan titrese, kalbimiz üşüyor
Kalmış böyle bir şeye tepki vermeyeceğiz

Seni anlıyorum ve ben de sinirlendim.
Çocuğumuz soğuktan titrese, kalbimiz üşüyor
Kalmış böyle bir şeye tepki vermeyeceğiz
aynen yaa, kızım işitme cihazı kullanıyor cihazı kulağına takarken bazen istemeden canını yakıyorum da ufacık ciyaklamasına içim gidiyor, hele ki böyle şeylere dayanamıyorum işte..

Bakicinin yapnis oldugu bebege dayak tek bir gununki allah bilir onceleri neler yapmis babada kollari sivamis artik nereye denk gelmisse o anki yurek acisi zaten insana hersey yaptirir demek o ki biz insanlarin bi tarafinda bi canavar yatiyor
cogu insan gibi ellerini kessin kollarini yada bacagini falan filan diye bende dusunmustum ama her iki videoda bana korkunc geldi

Videoyu seyredemedim. Oğlumda 3 yıl bakıcılarla büyüdü. Hiç unutmam bir kereside 2.5 yaşındaydı oğlum anne beni ayağında sallasana dedi yastığı getirdi ayağıma koydum sallıyorum. "Anne sen beni hiç sallarken düşürmüyorsun" dedi. Nasıl yani neden düşüreyim oğlum seni dedim. XXX abla beni koltukta sallarken yere düşürdü hem de bir kere değil çok dedi. Zaten özellikle son bir hafta oğlum ben işe gelirken çok ağlıyordu beni bırakma anne diye. Oğlum bu olaydan bahsedince xxx ablan başka neler yapıyor dedim. Yemek yemek istemiyorum yanaklarını gösterdi sıkıp ağzımı açıp kaşığı gırtlaığıma kadar sokuyor dedi. Sabahı zor ettim kadın geldi sordum sallarken oldu yemek yeme konusu da aç kalmasın diye öyle yaptım özür dilerim dedi sadece. Özür dilersin öyle mi dedim ben çocuğumu sana emanet ediyorum ve senden tek bir iş dahi istemiyorum çocukla ilgilen sadece bu bana yeter diyorum ama sen çocuğuma işkence ediyorsun öyle mi dedim gırtlağına yapıştım kadının duvara yasladım seni parçalarım yemin ediyorum parçalarım çocuğuma yaşattıklarının bin katını yaşatırım sana dedim ama Allahından bul dedim ittim düştü defol git burdan seni gebertmeden defol git dedim nasıl kaçtı anlatamam. Bakıcı konusunda sadece 2 bakıcıda şansım yaver gitti onlarda biri rahatsızlığı nedeniyle diğeri de memleketine dönmesi gerektiği için işten ayrıldı.

İlk vıdeodakı kadın degilki o sopalanan bu gencecik bir kadın o biraz geckin bir moloz..

Aynı konuyu açmıştım ama bakıcının akıbetinden haberim yoktu. İnşallah ikinci videodaki kadın bakıcıdır. Şiddeti tasvip etmiyorum ama benim evladıma da yapılsa aynısını yapardım heralde.

aayy çok üzüldüm küçücük çocuğu yere mı atıyomuş yaaa pislik inşallah çeker yaptıklarını nasıl sabrettiniz ağzını yüzünü dağıtmadan Çok geçmiş olsun ..Pislik, mis gibi evde sıcacık çalışıyorsun işin ne küçücük bir çocuğa bakmak ,Allah kahretsin böyle insanları ..

Amin, inanın kendimi zor tuttum ama çocuklar uyuyordu o sıra uyanıp ve o manzarayla karşılaşmalarını istemedim. Zaten kadın çıkarken uyandılar sese oğlumun kadın çıktıktan sonra bana ilk sorduğu soru anne gelmeyecek dimi artık bizim evimize oldu. Gelmeyecek oğlum dedim peki bana kim bakacak dedi şimdi babaanneye gidiyoruz, bir süre babaanne bakacak ara sıra da anneanne gelecek, ama ben de sana senin yaşlarında güzel arkadaşların olduğu bir okul bulacağım, öğretmenin olacak tıpkı ablan gibi ister misin dedim. Evettt isterim hem canım da sıkılmaz bir sürü arkadaşlarım olur dedi. Yaz dönemiydi annem ve kayınvalidem biz yaz döneminde idare ederiz hem seninde iznin var zaten, kış döneminde verirsin dediler. Oğlum okulların açılmasıyla kreşe başladı. Öğretmenini ve arkadaşlarını çok sevdi halen devam ediyor. Seneye okula başlayacak kısmetse.

haberlerde çıkmıştı 2. videoyu bilemiyorum omu değil mi ama zaten bu dadıyı baba dverek hastanelik etmiş bakıcının şuan belden aiağısı felç ben ne 1. videoyu nede 2. videoyu tasvip etmiyorum malesef dadının küçücük yavrucağı yaptığı nasıl dehşet ve iğrençse babanında dövmekten dadıyı felç etmeside dehşet ve iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…