Dadı Vahşeti İzleyenleri Dehşete Düşürdü

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Olay Uganda'da yaşanıyor. Küçük kız çocuğunun ailesi gizli kamera ile çocuklarının durumunu öğrenmek istiyorlar. Çocuklarının bakıcı dehşeti kamerada görülünce de şu an sizin hissettiklerinizi hissediyorlar. Kelimenin tam anlamıyla, bakıcı bakıcı çocuğu yerden yere vurdu ve üzerinde tepindi. O anlarda çocuğun sesindeki o acı değişim, izleyenleri bir kat daha fazla dehşete düşürüyor.

Vahşetin görüntüleri, sosyal medyada da büyük tepki gördü. Bakıcı dehşeti haberi ve videosunu izleyenler, ciddi ceza verilmesini istedi.
Bakıcı dehşeti haber videosu sosyal medya aracılığıyla bütün dünyada yayıldığı gibi haber kanallarına da konu oldu. Bu tür dehşet verici haberler, özellikle çalışan anne babaları daha da bir güvensiz ve huzursuz olmaya itiyor. Umarız bir daha bu tarz bir vahşet yaşanmaz...

VİDEONUN İLK SANİYELERİN DE BAKICININ ÇOCUĞA YAPTIĞI, 2. GÖRÜNTÜ DE İSE BEBEĞİN BABASININ DADIYA VERDİĞİ CEZA...
BEN ŞAHSEN İLK ANI DEĞİL, İKİNCİYİ İZLERKEN İÇİM BUUUUZ GİBİ OLDU..
LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA...
https://www.facebook.com/

Çok etkileniyorum bu haberlerden asla izleyemem.
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya

Yaaa paylaşmayın böyle şeylerrr yaaa paylaşmayınnnnnnnnnnn
İzleyemedim bileeeee...
O anne baba nasıl öldürmediiii o bakıcıyıııı....

ellerin kolların kırılsın inşallah, bin kat beter acılar içinde kıvran Allahın belası pislik.. konu sahibi özür dilerim ama çok sinirlendim, çalışan bir anne olarak içim parçalandı küçücük bebek ya nasıl kıyabiliyor vicdansız... ne küfürler geçiyor içimden ama bana ve buraya yakışmıyor işte...

Ben izleyemedim, baba ne yapmış dadıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…