Dadı Vahşeti İzleyenleri Dehşete Düşürdü

allah belasını versin internetten izledim
midem ayağa kalktı
annesi nasıl dayandı bu yavrucağın.ben o kadını parçalardım
şerefsiz kadın
resmen çocuğun üzerinde tepindi
elleri ayakları kırılsın
allah rahat yüzü göstermesin o kadına
o çocuğun ruhunda ne yaralar açtı
offf ne kadar üzüldüm nasıl içim parçalandı ya

Evet arkadaşlar,baba dadıyı bir güzel dövmüş,ve dadı felç olmuş.Çok da iyi olmuş.
Küçücük savunmasız çocuğu böyle döversen döverler seni de böyle.Keşke öldürseydi adam .

İki görüntüyü de nefretle izledim.
İkisini de son derece yanlış buldum.

İkinci görüntü harika içim sogudu agliyorum su an o bebek için yavrum kiyamam bende anneyim benim kizlarimdan birine birisi bunu yapsa kesin katil olurum kesin

Bu nasıl bişey ya yıllardır çocuğumu bakıcıya vermem die direndim de millete anlatamadım. Güvenmiyorum işte...

Bu senin işin. Bunu para karşılığı yapıyorsun. O kırılası ellerin nasıl kalkıyor sabiye

Babanın da ellerine sağlık ne iyi olmuş... İnşallah izlediğimiz kadarıyla kalmamış daha da acı çekmiştir...

Kadin hak etti ama cok agir bir ceza olmus kadinada adaminda dadidan farki yokmus
karıncaya bile zarar vermeyen ben çocuğumu o şekilde gördükten sonra (okadına az bile yapmış adam )ben olsam kızgın yağ dökerdim üstüne etlerini yavaş yavaş keserdim tuz basardım döve döve yaralarına ben dua ediyorum inşallah 2.video doğrudur diye

Iki sini de izlerken içim ürperdi. Ama o kadın bu dayağı yemeseydi o yavrucağın nekadar canının acıdığını anlayamazdı sanırım. Üstüne çıkmış çocuğun ya kaburgaları kırılabilir akciğeri sönebilrdi. Kafasına tekme atmış beyin kanaması geçirebilirdi.

Inşallah kadının felç olduğu dogrudur birdaha kimsenin çocuğuna işkence edemez böylelikle

Anne olalim olmuyalim hepimizin dusuncesu ayni
Adam oyle bir ceza vermiski omur billa yasayacak unutmayacak yaptiklarini dediklerine gore felc olmus

Allah belasını versin pislik hiç tanımadığın birinin çocuğu da olsa insanın içinde merhamet olur şefkat olur bu yaşta bebekten ne istemiş....
Bu video da sadece bir günü gösteriyor allah bilir bu vahşi kadın daha önceki günler kim bilir neler yaptı zavallı bebeğe şüphelenip kamera taktıklarına göre...

çocuklarımızdan değerli neyimiz var ki. o kadın o insan bunu nasıl yapabilir o masum çocuğa. şiddeti onaylamıyorum ama bu dadı haketmiş yani yanımda olsada dalsam öfkem yinede geçmez sanırım. o çocuğun sesi içimi yaktı resmen.

allah ellerını kırsın hepsının allah belasını versın boyle ınsanların o baba az bile yapmış

İnanamıyorum ya. İnsanlar ne kadar vicdansız... Ya kaburgaları kırılsa... Kanım dondu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…