- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
İkinci görüntü harika içim sogudu agliyorum su an o bebek için yavrum kiyamam bende anneyim benim kizlarimdan birine birisi bunu yapsa kesin katil olurum kesinOlay Uganda'da yaşanıyor. Küçük kız çocuğunun ailesi gizli kamera ile çocuklarının durumunu öğrenmek istiyorlar. Çocuklarının bakıcı dehşeti kamerada görülünce de şu an sizin hissettiklerinizi hissediyorlar. Kelimenin tam anlamıyla, bakıcı bakıcı çocuğu yerden yere vurdu ve üzerinde tepindi. O anlarda çocuğun sesindeki o acı değişim, izleyenleri bir kat daha fazla dehşete düşürüyor.
Vahşetin görüntüleri, sosyal medyada da büyük tepki gördü. Bakıcı dehşeti haberi ve videosunu izleyenler, ciddi ceza verilmesini istedi.
Bakıcı dehşeti haber videosu sosyal medya aracılığıyla bütün dünyada yayıldığı gibi haber kanallarına da konu oldu. Bu tür dehşet verici haberler, özellikle çalışan anne babaları daha da bir güvensiz ve huzursuz olmaya itiyor. Umarız bir daha bu tarz bir vahşet yaşanmaz...
VİDEONUN İLK SANİYELERİN DE BAKICININ ÇOCUĞA YAPTIĞI, 2. GÖRÜNTÜ DE İSE BEBEĞİN BABASININ DADIYA VERDİĞİ CEZA...
BEN ŞAHSEN İLK ANI DEĞİL, İKİNCİYİ İZLERKEN İÇİM BUUUUZ GİBİ OLDU..
LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA...
https://www.facebook.com/
karıncaya bile zarar vermeyen ben çocuğumu o şekilde gördükten sonra (okadına az bile yapmış adam )ben olsam kızgın yağ dökerdim üstüne etlerini yavaş yavaş keserdim tuz basardım döve döve yaralarına ben dua ediyorum inşallah 2.video doğrudur diyeKadin hak etti ama cok agir bir ceza olmus kadinada adaminda dadidan farki yokmus
Anne olalim olmuyalim hepimizin dusuncesu aynikarıncaya bile zarar vermeyen ben çocuğumu o şekilde gördükten sonra (okadına az bile yapmış adam )ben olsam kızgın yağ dökerdim üstüne etlerini yavaş yavaş keserdim tuz basardım döve döve yaralarına ben dua ediyorum inşallah 2.video doğrudur diye
allah ellerını kırsın hepsının allah belasını versın boyle ınsanların o baba az bile yapmışOlay Uganda'da yaşanıyor. Küçük kız çocuğunun ailesi gizli kamera ile çocuklarının durumunu öğrenmek istiyorlar. Çocuklarının bakıcı dehşeti kamerada görülünce de şu an sizin hissettiklerinizi hissediyorlar. Kelimenin tam anlamıyla, bakıcı bakıcı çocuğu yerden yere vurdu ve üzerinde tepindi. O anlarda çocuğun sesindeki o acı değişim, izleyenleri bir kat daha fazla dehşete düşürüyor.
Vahşetin görüntüleri, sosyal medyada da büyük tepki gördü. Bakıcı dehşeti haberi ve videosunu izleyenler, ciddi ceza verilmesini istedi.
Bakıcı dehşeti haber videosu sosyal medya aracılığıyla bütün dünyada yayıldığı gibi haber kanallarına da konu oldu. Bu tür dehşet verici haberler, özellikle çalışan anne babaları daha da bir güvensiz ve huzursuz olmaya itiyor. Umarız bir daha bu tarz bir vahşet yaşanmaz...
VİDEONUN İLK SANİYELERİN DE BAKICININ ÇOCUĞA YAPTIĞI, 2. GÖRÜNTÜ DE İSE BEBEĞİN BABASININ DADIYA VERDİĞİ CEZA...
BEN ŞAHSEN İLK ANI DEĞİL, İKİNCİYİ İZLERKEN İÇİM BUUUUZ GİBİ OLDU..
LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA...
https://www.facebook.com/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?