- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
-
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
olmus yahubana 6 hafta boyunca günde 8 damla vermişti
12 den 125 e mi ne çıktı :)
Ben icmistim kucuk siselerden. Haftada 1. Ekmegin ustun dokup yiyodum. Duzeldi benimki.
Gecmis olsun cok iyi.peki sizin ne gibi sikayetiniz olurduBen icmistim kucuk siselerden. Haftada 1. Ekmegin ustun dokup yiyodum. Duzeldi benimki.
Acaba bu ampuller dahada fazlamidir degeriBenimki 3 cikmisti haftada 1 ampul ictim 4 kere 63 e cikti sonra kemiklerim kaslarim tekrar agrimaya basladi olcturdum 15 e dusmustekrar 3 haftada 1 1 ampul kullaniyorum.bana da cok gibi geldi drunuza danisin ya da eczaciniza.bu arada ilac icmeyle bitmiyo her gun yarim saat gunes almaniz gerekiyo vucudun 4 te 1 i acik olacak sekilde cok gecmis olsun
Ya simdi ehvamlandim ampul degil siseAmpul değil mi o? Bana ampul vermişti doktorum. Birini bir kerede içiyordum.
Şişe olacak zaten çok düşük olduğu için o şekilde veriyorlarYa simdi ehvamlandim ampul degil sise
Ya simdi ehvamlandim ampul degil sise
Uff ys gece gece afakanlar bastiBen gunluk 5 damla olark alıyorum ama bi şişe bidefada fazla gibi geldi.. Başka bi dr.a daha danışın isterseniz.
Tekrar dr la gorusmeden icmeyin bence yarin arayip sorabilirsiniz.bende ilac kullanirken hep korkarim d vitamini cok onemli benim hayatimi fazlasiyla etkiliyo yaygin kas kemik agrilari tirnakta sekil bozuklugu sac dokulmesi vs vs.. Ihmale gelmeyen eksiklikAcaba bu ampuller dahada fazlamidir degeri
mesela benim sise 50000 bir haftalik degeri
emin olmak icinde eczaneye sordum ama icim rahat degil.ilaclara karsi bir fobigim zaten.
dusun tam sise ki suan tamamini icemedim://
Benim sikayetim yoktu. Rutin kontrolde cikti. Oylelikle ogrendim. 2 sene onceydiGecmis olsun cok iyi.peki sizin ne gibi sikayetiniz olurdu
Kac sise ictiniz.
Oncelikle gecmis olsun. Ampuller icerik olarak damlalardan daha kuvvetli ve degerinde cok dusuk oldugu icin doktor once yukleme yapiyor daha sonra bakar eger duzelmediyse gunluk damla damla icmeni soylerAcaba bu ampuller dahada fazlamidir degeri
mesela benim sise 50000 bir haftalik degeri
emin olmak icinde eczaneye sordum ama icim rahat degil.ilaclara karsi bir fobigim zaten.
dusun tam sise ki suan tamamini icemedim://