sürekli dua ediyorum inşallah geçer... bastırmadan dokunarak belli bide alt çizgiye paralel değil yukarıya doğru 1,5 cm lik falan bi çıkıntı
Kayma gibi bir durum olabilir mi acaba canım? Seni endişelendirmek istemem ama doktoruna danış bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sürekli dua ediyorum inşallah geçer... bastırmadan dokunarak belli bide alt çizgiye paralel değil yukarıya doğru 1,5 cm lik falan bi çıkıntı
canım ben doktoruma sordum,kasaltıyla dahi olsa protezın en alt kısmı kasustune bıraklıyormus,onu örtecek kas olmadığı için.oyuzden en alt kısımda yeterlı dokun yoksa cok zayıfsan hissedebılırsın dedi..zaten ameliyattan öncede solemıstı.zamanla daha az hissedecegını söyledi..hem bunun cozumu var.arzumm daha ıyı anlatır..yag enjeksiyonu ile protezı hissetmen en aza ındırılebılır.hem biraz daha dolgunlaşmış olur :)
benım sadece sol tarafta kenar ve alt kısımda bıkac yerde hissediyorum.ama benden başka kimse anlamaz.yanı ben bıldıgım ıcın hissediyorum.ilk basta hissedip sonradan gecen var forumda..benım 35.gunum biraz daha beklemem gerek sanırım
İşte bu yüzden dual plan yöntemi ile kas altı yöntemini aynı diyor birçok doktor Alt kısımda protez kasın üzerinde kalır ve bu yüzdende doktorununda dediği gibi bu tür şikayetler görülebilir.Fakat zamanla protezin etrafında oluşacak yararlı kapsül bu sorunun önüne geçebilir.Bunun içinde en az 6 ay beklemek gerekir 6 Ay sonra hissettiğiniz protez gözle görülebilir durumada gelebilir.Gögsünüzde henüz şişlikler var,6 aya kadar hiçbirşey tam olarak ortaya çıkmaz..
canım sende biara hissettiğini ve sonra kendılıgınden gectıgını yazmışsın.sımdı yag enjeksıyonu için bekleyeyim mı ?
Ben ameliyattan sonra alt kısımlarda biraz hissediyordum.O kısımlardaki hissetme durumu geçti zamanla.Ama üst kısımdaki dalgalanma durumu ortaya çıktı.O kısıma yağ enjekte ettirdim zaten.Dışarıdan baktığında görünen bir şey yoktu,ben hissediyordum.Doktorum bu tür durumlarda neyin ne olduğu,hissetme durumunun miktarı ne kadar olduğunu iyice anlayabilmek için en az 6 ay beklenmesini söylemişti.Her şey daha net olarak 6 ayda belli oluyor zaten..
Tabiki senin içinde erken bir süre.Dedigim gibi oluşacak kapsül bu durumu çok güzel gizleyebilir.
Ben ameliyattan sonra alt kısımlarda biraz hissediyordum.O kısımlardaki hissetme durumu geçti zamanla.Ama üst kısımdaki dalgalanma durumu ortaya çıktı.O kısıma yağ enjekte ettirdim zaten.Dışarıdan baktığında görünen bir şey yoktu,ben hissediyordum.Doktorum bu tür durumlarda neyin ne olduğu,hissetme durumunun miktarı ne kadar olduğunu iyice anlayabilmek için en az 6 ay beklenmesini söylemişti.Her şey daha net olarak 6 ayda belli oluyor zaten..
Tabiki senin içinde erken bir süre.Dedigim gibi oluşacak kapsül bu durumu çok güzel gizleyebilir.
Yağ enjeksiyonu ne zaman yapılabiliyor peki arzum. Ben biraz daha birleşsinler istiyorum üstten. Çok eriyor mu bir de? Kendi doktoruma soramadım açıkçası :/
Kısmetse gelecek ay bende slikon yaptırıyorum. Tatlım son halin nasıl! Var mı agrı sızı şekilde degişme falan nasıl
Yataktan kalkarken hafif bir ağrım oluyor yine. Sabah masajımı uyandıktan 1 saat sonra yapabiliyorum. Ama yumuşadılar epey. Dikişlerin de çoğu iyi.
Çok sevindim senin adına da. :)) Gün aldın mı?
Yağ enjeksiyonu ne zaman yapılabiliyor peki arzum. Ben biraz daha birleşsinler istiyorum üstten. Çok eriyor mu bir de? Kendi doktoruma soramadım açıkçası :/
Tatlım yaa daha ne olsun şimdi fotolarına bir daha baktım muhteşem duruyorlar.Bence büyüklükleri mükemmel.Zaten sütyenle mutlaka birleşir.400 cc şaka değil canım ya.Herkes burada 250-300 cc arası büyüklüklerden bahsediyor.Senden en yakın zamanda desteksiz sütyenli yeni fotolarını bekliyoruz!!!Ha bu arada sabah ağrıları arada sırada bendede oluyor.Hiç takmıyorum valla sonuçta vücudumuzun başka yerleride zaman zaman ağrımıyor değil hani.O gibi düşün.Benimde kas zarı altı olduğundan ve derim ince olduğundan masaj yaparken bazı kısımlarını bende hissediyorum.Ama zamanla azallıyor.Valla bunuda takmıyorum ben.Çünkü artık yumuş yumuşlar ve eski halimden binkat farklılar.Yeterki kapsül sorunuyla karşılaşmayalım.Yani masajlara uzun bir süre daha devam.Fotolarını unutma haaaaa.
Cnm bende senin 400 cc leri şimdi gördüm sen daha önce kaç cup idin. Buarada herkesinki birbirinden farklı duruyo. Bu durum da biraz kafa karıştırıcı ama şahaneler bi bakan dönüp 3 kere daha bakar
Tatlım yaa daha ne olsun şimdi fotolarına bir daha baktım muhteşem duruyorlar.Bence büyüklükleri mükemmel.Zaten sütyenle mutlaka birleşir.400 cc şaka değil canım ya.Herkes burada 250-300 cc arası büyüklüklerden bahsediyor.Senden en yakın zamanda desteksiz sütyenli yeni fotolarını bekliyoruz!!!Ha bu arada sabah ağrıları arada sırada bendede oluyor.Hiç takmıyorum valla sonuçta vücudumuzun başka yerleride zaman zaman ağrımıyor değil hani.O gibi düşün.Benimde kas zarı altı olduğundan ve derim ince olduğundan masaj yaparken bazı kısımlarını bende hissediyorum.Ama zamanla azallıyor.Valla bunuda takmıyorum ben.Çünkü artık yumuş yumuşlar ve eski halimden binkat farklılar.Yeterki kapsül sorunuyla karşılaşmayalım.Yani masajlara uzun bir süre daha devam.Fotolarını unutma haaaaa.
Beğenmene sevindim teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşalla h.Ben ameliyat öncesi destekli 80 b idim.Gerçi ne yalan söyleyeyim cup map ne anlama gelir bu işe bulaşınca öğrendim.Doktorla ilk görüşmemde dedimki en az 85 beden olsun.Hani 90 demek abartı olur diye çekindim diyemedim.O da beni anladı tabi hani büyük olsun istiyorum ya tamam 300-325 denerim dedi.3 ay sonrası için gün kararlaştırdık.Bu arada ben foruma üye oldum.Araştırdım,okudum.Sağolsun ekli olan arkadaşların fotoları benim ne istediğimi anlamamda çok yardımcı oldu.Yani desteksiz c cup bir sütyen için büyüklük 350 cc den az olmamalı diyebiliriz.Bu konularda Arzumcum daha net ve doğru bilgi verebilir sana.Fotolarda gördüğün sütyenlerin çoğu 75 c.Bu arada hiçbir yakın arkadaşımda farketmedi.
Gün belli degil kasımın başında olurum burun+meme ikisi bir olacak iki ayrı narkoz almak zorunda kalmiycam beni biraz zorlar ama aynı zamanda iyilesirim ohhhhhh
İlk 6 ayda belli oluyor herşey.Kapsül ün oluşması ilk aylardan itibaren başlayabilir.Ama ömür boyu risk altındayız ne yazıkki ( Yani o yararlı oluşan kapsül vücudun verdiği bir tepki ile yada bizim yapacağımız ters ağır bir hareket ile ilerleyip zararlı bir hale gelebilir Allah korusunsag göğsüm sol göğsüme gore daha buyuktu ,çok ilginçtir orda hissetmiyorum..demekki dokunun fazlalığı ile doğru orantılı.solda alt ve yan kısımlarda hissediyorum.dedıgın gibi genelde bu sorunu yasayanlar gectıgini yazmış..dual plane denilen sey zaten kasaltının özel bir teknıgımış.kasaltında bile alt kısımlar meme dokunun ustunde duruyormuş..umarım benımkıde sende olduğu gibi geçicidir.yararlı kapsül nezaman oluşuyor pekı ? herseyın mükemmel olmasını istedıgımden oluyor bu sabırsızlığım:)
Sudyen zaten büyük gibi gösteriyo senden rica etsem eger varsa ip askılı bi bikiniyle fotograf koyar mısın? Çok yakından bi çekim olmasın nolur. Fotograflarda çamaşır yanıltıyo biraz. Sen, arzum ve benim önceki halimiz aynı bende şu an 80 b kullanıyorum.