Dış gebelik:(

Kurtulursunuz korkmayın. Benim iğne vurulmadan önce 3400 du iğnenin 4. Gününde 750 olmuştu. Gelmiş geçmiş olsun.

Ben iyiyim. Bende pazartesi baktırdım 250 ye düşmüştü. Doktor sıfıra düşene kadar haftada 1 devam kan vermeye dedi. İyiyim şükür. Kaça düşmüş değeriniz.
Sizin adınıza sevindim. Benim değerim yavaş düşüyo. Tekrar yükselme ihtimali yoktur değil mi? Bu ihtimal çok korkutuyo beni.

Sizin adınıza sevindim. Benim değerim yavaş düşüyo. Tekrar yükselme ihtimali yoktur değil mi? Bu ihtimal çok korkutuyo beni.
Pek sanmıyorum yükseleceğini. Sizin değeriniz zaten düşükmüş. Bu sebeple de yavaş düşüyor olabilir. İyi düşünün iyi olsun. Ben artık yükseliş olmayacağını düşünüyorum. Mtx iğnesi çok güçlü bir ilaç. Halledecektir. Merak etmeyin.

İnşallah İnşallah. Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun. İnşallah ben de buraya çok şükür iğne işe yaradı ve kurtuldum yazarım.

Kurtulursunuz korkmayın. Benim iğne vurulmadan önce 3400 du iğnenin 4. Gününde 750 olmuştu. Gelmiş geçmiş olsun.
Teşekkürler yorumunuz için. Evet şükürler olsun beta 9.2 salı günü kan tahlili verdim ama sol tüpüm hâlâ geniş olduğu için salı günü tekrar kan tahlili verip tüp için konuşacağız doktorla. Korunma nasıl olacak ne kadar süreyle onu konuşacağız bakalım hayırlısı inşallah hepimiz de sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekleri kucağımıza alırız.

Merhaba ne oldu acaba sonucunux
Merhaba dış gebeliği 2 iğne ile atlattım çok şükür. Fakat sonrasında hamile kalamadım. Yaşım 35. Çatlatma iğnesi ve aşılama denedik tutmadı. En son tüp bebek sürecine girdik. 6 yumurta toplandı 3 ü döllenmiş çok endişeliyim

Merhaba siz ne zaman gecirmistijiz dış gebeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…