- Konu Sahibi damlaceylin
Ben iyiyim. Bende pazartesi baktırdım 250 ye düşmüştü. Doktor sıfıra düşene kadar haftada 1 devam kan vermeye dedi. İyiyim şükür. Kaça düşmüş değeriniz.Siz nasıl oldunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim. Bende pazartesi baktırdım 250 ye düşmüştü. Doktor sıfıra düşene kadar haftada 1 devam kan vermeye dedi. İyiyim şükür. Kaça düşmüş değeriniz.Siz nasıl oldunuz?
Kurtulursunuz korkmayın. Benim iğne vurulmadan önce 3400 du iğnenin 4. Gününde 750 olmuştu. Gelmiş geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar bende 3 gün gecikmeli olarak regl oldum diye düşünüyordum ama kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve 3 günde bitti. Lekelenme olmadan bir gün önce test yaptım ama çok silik çizgi çıktı. Reglim 18inde olması gerekirken 22sinde geldi. 3 gün içinde sona erdi ama tuhaf bir regl oldum. Reglim bitti diye düşünüp ped koymayı bırakmıştım ki iş dönüşü arabamızın içerisinde iç çamaşırının ıslandığını farkettim. Eve gelinceye kadar bu sıcak akıntı devam etti. Eve gelip baktım ki her yerim kan içinde. Ve ertesi gün yani dün sabah doktora gittik. Doktor iyice baktıktan sonra muhtemelen dış gebelik dedi. Kan tahlili istedi ve sonuçları tam da dediği gibi dış gebelik olduğunu gösteriyordu. Hemen kilo ve boy ölçümü yapıp beni mtx iğne vurulmam için asistaniyla iğneye gönderdi. İğneyi oldum ve bu ikinci gün dün çok ağrım yoktu ama kanama vardı hemde pıhtı şeklinde, bugün de sancım kasıklarım da ve belimde çok kanamam ara ara oluyor. Doktora söyledim ama normal dedi. Cuma günü betaya bakılacak inşallah tek dozla kurtuluruz hepimiz de.. bu arada betam dün 322.98di bakalım cuma günü ne olacak. Gaz sancısı da çok fazla hayırlısı olsun. Sol tüpte olunca iğneyle kurtulurum inşallah
Sizin adınıza sevindim. Benim değerim yavaş düşüyo. Tekrar yükselme ihtimali yoktur değil mi? Bu ihtimal çok korkutuyo beni.Ben iyiyim. Bende pazartesi baktırdım 250 ye düşmüştü. Doktor sıfıra düşene kadar haftada 1 devam kan vermeye dedi. İyiyim şükür. Kaça düşmüş değeriniz.
Pek sanmıyorum yükseleceğini. Sizin değeriniz zaten düşükmüş. Bu sebeple de yavaş düşüyor olabilir. İyi düşünün iyi olsun. Ben artık yükseliş olmayacağını düşünüyorum. Mtx iğnesi çok güçlü bir ilaç. Halledecektir. Merak etmeyin.Sizin adınıza sevindim. Benim değerim yavaş düşüyo. Tekrar yükselme ihtimali yoktur değil mi? Bu ihtimal çok korkutuyo beni.
İnşallah İnşallah. Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun. İnşallah ben de buraya çok şükür iğne işe yaradı ve kurtuldum yazarım.Pek sanmıyorum yükseleceğini. Sizin değeriniz zaten düşükmüş. Bu sebeple de yavaş düşüyor olabilir. İyi düşünün iyi olsun. Ben artık yükseliş olmayacağını düşünüyorum. Mtx iğnesi çok güçlü bir ilaç. Halledecektir. Merak etmeyin.
Merhaba nasıl oldunuz. Düşüş oldu mu degerinizdeİnşallah İnşallah. Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun. İnşallah ben de buraya çok şükür iğne işe yaradı ve kurtuldum yazarım.
Merhaba. Evet düşüş oldu çok şükür. İnşallah devam eder. Tekrar yükseliş olur mu diye korkuyorum şu an. Siz nasıl oldunuz?Merhaba nasıl oldunuz. Düşüş oldu mu degerinizde
Teşekkürler yorumunuz için. Evet şükürler olsun beta 9.2 salı günü kan tahlili verdim ama sol tüpüm hâlâ geniş olduğu için salı günü tekrar kan tahlili verip tüp için konuşacağız doktorla. Korunma nasıl olacak ne kadar süreyle onu konuşacağız bakalım hayırlısı inşallah hepimiz de sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekleri kucağımıza alırız.Kurtulursunuz korkmayın. Benim iğne vurulmadan önce 3400 du iğnenin 4. Gününde 750 olmuştu. Gelmiş geçmiş olsun.
Eder eder hiç korkmayın. Gelmiş geçmiş olsunMerhaba. Evet düşüş oldu çok şükür. İnşallah devam eder. Tekrar yükseliş olur mu diye korkuyorum şu an. Siz nasıl oldunuz?
Bu arada ben iyiyim betam düştü 20 perde artık kanamami bekliyorumMerhaba. Evet düşüş oldu çok şükür. İnşallah devam eder. Tekrar yükseliş olur mu diye korkuyorum şu an. Siz nasıl oldunuz?
Çok şükür, çok sevindim. Rabbim bidaha yaşatmasın böyle bi durumu.Bu arada ben iyiyim betam düştü 20 perde artık kanamami bekliyorum
İnşallah. Allah razı olsun.Eder eder hiç korkmayın. Gelmiş geçmiş olsun
Amin inşallah yaşatmasın.İnşallah. Allah razı olsun.
AminnnAmin inşallah yaşatmasın.
Dış gebeliği 2 tane iğne ile atlattık çok şükür. Fakat sonrasında hamile kalamadım. Çatlatma iğnesi ve aşılama denedik tutmadı. Şimdi tüp bebek sürecine girdim.yaşım 35. 6 yumurta toplandı 3 ü döllenmiş çok endişeliyimMerhaba ne oldu acaba sonucunux
Merhaba dış gebeliği 2 iğne ile atlattım çok şükür. Fakat sonrasında hamile kalamadım. Yaşım 35. Çatlatma iğnesi ve aşılama denedik tutmadı. En son tüp bebek sürecine girdik. 6 yumurta toplandı 3 ü döllenmiş çok endişeliyimMerhaba ne oldu acaba sonucunux
Dış gebelik sürecini 2 iğne ile atlattım çok şükür. Siz nasılsınızMerhaba, böyle kimse cevap yazmamış görünce dayanamadım bana da bugün dış gebelik tesisi konuldu. Süreç nasıl olacak bakalım. Siz nasıl oldunuz acaba.
Merhaba siz ne zaman gecirmistijiz dış gebeliğiMerhaba dış gebeliği 2 iğne ile atlattım çok şükür. Fakat sonrasında hamile kalamadım. Yaşım 35. Çatlatma iğnesi ve aşılama denedik tutmadı. En son tüp bebek sürecine girdik. 6 yumurta toplandı 3 ü döllenmiş çok endişeliyim
Haaa anladım ben şubatta geçirdim ağustosta bebek yapmaya basladik24 Aralık 2023 te geçirdim. Sonrasında 1 ay beta hcg sıfırlanmasını bekledik. Mart 2024 e kadar bebek düşünmeye ara verdik