- Konu Sahibi damlaceylin
Bende hiçbi şey yok. Sadece adet sancısı var. Çok korkuyorum bununla da düşmezse diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiçbi şey yok. Sadece adet sancısı var. Çok korkuyorum bununla da düşmezse diye.
Ben yaşadığım şehre yeni geldim. Hangi doktor iyidir onu da bilmiyorum. İnşallah başka iğneye veya ameliyata gerek kalmadan kurtuluruz.Hastaneye yattigimda 5.5 milimdi. Bugün sabah yapılan muayenede 4.9 dediler. Bakmayın bende müthiş acemiyim. Bu ilk gebeliğim olacaktı. Arkadaşıma gelmeden hep tüp bebek doktoruna hemde farklı güvendiğim bir doktora daha gittim. İkiside kornual dedi. Arkadaşıma geldiğimde çok iyi doktorlarmis. Kornuali teşhis etmek zordur dedi. Bu iğneyle olmazsa 2. Hatta 3. İğneyi bile yapicam. Ama olmazsa kesin ameliyat. Kürtaj asla olmaz senin durumunda dedi.
İnşallah inşallah. Bir gelişme olursa yazarım size sizde bana yazın lütfen. İkimiz içinde dua edeceğim.Ben yaşadığım şehre yeni geldim. Hangi doktor iyidir onu da bilmiyorum. İnşallah başka iğneye veya ameliyata gerek kalmadan kurtuluruz.
Yazarım tabi. Allah razı olsun. Ben de dua edicem.İnşallah inşallah. Bir gelişme olursa yazarım size sizde bana yazın lütfen. İkimiz içinde dua edeceğim.
Nasılsınız? Bi değişiklik var mı durumunuzda. İnşallah olumlu bişeyler olmuştur.İnşallah inşallah. Bir gelişme olursa yazarım size sizde bana yazın lütfen. İkimiz içinde dua edeceğim.
Nasılsınız? Bi değişiklik var mı durumunuzda. İnşallah olumlu bişeyler olmuştur.
Hangi şehirdesinizBen yaşadığım şehre yeni geldim. Hangi doktor iyidir onu da bilmiyorum. İnşallah başka iğneye veya ameliyata gerek kalmadan kurtuluruz.
Kahramanmaraş. Siz?Hangi şehirdesiniz
Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah iyi olur herşey. Benim değerimde az bi düşme olmuş. Doktor sevinmek için erken dedi. İnşallah bi an önce kurtuluruz bu durumdan. Sizin için de dua ediyorum ben.Merhaba, bugün biraz üzgünüm. Belirsizlik yormaya basladi. Tabi birde insafsız doktorlar var. Sabah vizitine gelen doktor hiç cocugun yokmu? Ama bu büyüklükte tüpün patlar ameliyat lazım dedi. Yıkıldım. Tüp bebek doktorumu aradim hayır dedi 1 hafta bekleyeceğiz. Sonra mesai sonu arkadaşım geldi muayene etti kaviteye doğru aşağıya inmiş dedi. Kürtaj yapalım dedi. Ama ben istemiyorum. Biraz daha beklemek istiyorum. Şimdi ise oturdum talihime ağlıyorum. Sizde durum nedir nasil oldunuz?
Teşekkür ederim bende sizin için dua ediyorum.Ben devlet hastanelerinde doktor seçerken internetten biografilerini inceliyorum ve doğuda görev yapmış olan doktorlardan seçiyorum. Malum oralarda doğum oranı çok yüksek ve birçok durumu deneyimlemis oluyorlar. Belki sizinde işinize yarar. Yada Ankara'daki büyük hastanelerde görev yapanları seçiyorum. Bu şekilde sectigim bayan doktor görür görmez kornual dedi ve arkadaşıma geldiğimde çok iyi doktormus dedi. Kadın 4 yıl Muş'ta görev yaptığı için onu tercih etmiştimAllah'tan ümit kesilmez. İnşallah iyi olur herşey. Benim değerimde az bi düşme olmuş. Doktor sevinmek için erken dedi. İnşallah bi an önce kurtuluruz bu durumdan. Sizin için de dua ediyorum ben.
Duzelecegiz inanıyorum. Ben 7. Günü bekleyeceğim. Sonra bakicaz ne yapacağımıza.Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah iyi olur herşey. Benim değerimde az bi düşme olmuş. Doktor sevinmek için erken dedi. İnşallah bi an önce kurtuluruz bu durumdan. Sizin için de dua ediyorum ben.
Merhaba, benim muayenede rahim ağzına gelmişti kese. Kürtaj yaptı. Canlı canlı yaptı ama bitti çok şükür. Darısı sizin basiniza inşallah. Artık beta takibiyle devam edeceğim. Sizin için sürekli dua edeceğim. Durumunuzu da yazarsanız sevinirim. Aklım sizdeAllah'tan ümit kesilmez. İnşallah iyi olur herşey. Benim değerimde az bi düşme olmuş. Doktor sevinmek için erken dedi. İnşallah bi an önce kurtuluruz bu durumdan. Sizin için de dua ediyorum ben.
Çok şükür. Sizin adınıza sevindim.Ben de inşallah önümüzdeki hafta güzel haberler alırım. Allah razı olsun sizden.Merhaba, benim muayenede rahim ağzına gelmişti kese. Kürtaj yaptı. Canlı canlı yaptı ama bitti çok şükür. Darısı sizin basiniza inşallah. Artık beta takibiyle devam edeceğim. Sizin için sürekli dua edeceğim. Durumunuzu da yazarsanız sevinirim. Aklım sizde
Günaydın.İnşallah güzel haberler verebilirim ben de.Günaydın. Sizdende razı olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Merhaba. Nasıl oldunuz.Günaydın.İnşallah güzel haberler verebilirim ben de.
Merhaba. Pazartesi kontrolüm vardı değerim biraz düşmeye başlamıştı. Doktor sıfırı görene kadar risk devam ediyo dedi. Hala korkuyorum. İnşallah düşüş devam eder.Merhaba. Nasıl oldunuz.
Siz nasıl oldunuz?Merhaba. Nasıl oldunuz.