• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik iğnesi

busrabal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
27
5
1
36
Haziran 15 de adet oldum 1 hafta sonra baktım şiddetli karin ağrılarım var eşim sürekli acile götürüyor serumun faydası yok tahliller temiz betaya bakmak aklımıza en son geldi sağlıksız gebelik 750 lerde olan beta 10 günde 3500 kere geldi kürtaj yaptılar beta yukselince dün iğne vurdular beni. Sorum bu iğne benim karnımı çok agritti şiddetle ağrım oldu sabah kadar ağzım zehir gibi ve midem bulandı küstüm ilaç mı böyle yapıyor doktor dedi ağrı olmasa daha iyi kanamada yok pecetede ilk defa bugün akıntı ve pembe kan vardı bu ağrılar beni mahvetti ağlıyorum sürekli böyle yaşayan var mı bazıları hiç ağrı yok diyor çok canım yanıyor 😥

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım bu dönemini hızlıca atlatırsın. Bende dış gebelik geçirdim iki doz iğneyle tam bir önce sıfırlandı şükür. Benim aşırı derecede kasık ağrım oldu ve sürekli kanamam vardı bazen leke şeklinde bazen yoğun. Bünyeye göre değişiklik gösteriyor bazılarında hiç kanama olmuyor. Ama ağrım çok oldu bazen dayanamayacak şekildeydi. Seni çok iyi anlıyorum ama geçecek bu günlerde.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım bu dönemini hızlıca atlatırsın. Bende dış gebelik geçirdim iki doz iğneyle tam bir önce sıfırlandı şükür. Benim aşırı derecede kasık ağrım oldu ve sürekli kanamam vardı bazen leke şeklinde bazen yoğun. Bünyeye göre değişiklik gösteriyor bazılarında hiç kanama olmuyor. Ama ağrım çok oldu bazen dayanamayacak şekildeydi. Seni çok iyi anlıyorum ama geçecek bu günlerde.
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olursunuz. Kanamaniz ne kadar oldu çok olması sakıncalı mı doktor aşırı olmadığı müddetçe sıkıntı yok dedi ama aşırıdan kastı ne bilemedim günde iki ped anormal mi sizce

Bu iğneden bana da vuruldu ben dış gebelik geçirmedim ama kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durduğu için. içeride pıhtı kaldığı için düşsün diye vuruldu 3 ay kanamam durmamıştı. Bende de biraz ağrı yapmıştı kanamam zaten vardı. Ama aşırı derece bı ağrı ve yan etki yapmadı ben de sadece iğneyi vururken aşırı ağrım olmuştu.

Back