• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış gebelik geçirdim, düşük yaptım bebeğim olur mu diyenler lütfen okuyun

slm busem nasıl oldun bhcg sıfırlandımı ben dün adet oldum galiba geçen perşembe 3,15 düşmüştü sanrım dün sıfırlandı ki hasta oldum ama çok yoğun kanamalı ve ağrılı geçiyor içim temizleniyo galiba seni merak ettim dk gidecektin en son

slm busem nasıl oldun bhcg sıfırlandımı ben dün adet oldum galiba geçen perşembe 3,15 düşmüştü sanrım dün sıfırlandı ki hasta k yoğun kanamalı ve ağrılı geçiyor içim temizleniyo galiba seni merak ettim dk gidecektin en son

slm canm benim beta 0 landı çok şükür üç hafta önce usg baktı dr tüpümde normala dönmüş temizlenmiş ti betada 0 dı darısı başına olsun bende adet oldum çok şükür darısı başına inşallah canm.

slm canm benim beta 0 landı çok şükür üç hafta önce usg baktı dr tüpümde normala dönmüş temizlenmiş ti betada 0 dı darısı başına olsun bende adet oldum çok şükür darısı başına inşallah canm.
Sevindim canım ya bende yarın baktirayim kan vereyim bakalım sıfirmi emin olayim dedim Rabbim bir daha yasatmasin

Arkadaşlar 6 gun geciktim goguslerim davul gibi oldu. Iste bu ay oldu dedim. Daha once dış gebelik gecirdigim icin bir korkuda vardi içimde ama bir kere yaşadın diye tekrar tekrar ayni durumu yasamayacaksin herhalde diye kendimi avutuyordum. Taki bu sabaha kadar ... uyuyordum siddetli bir bel ağrısı kasigimda batma hissiyle uyandim. Tuvalete gitmek bile istemedim ama mecburen gittim hayallerim yıkıldı. Bugun kandil rabbimde dilegim bizim gibi olan isteyipte kavusamayan herkese saglikla ve hayirlisiyla kavustursun. Hayirsiz bile olsa rabbim hayira cevirsin inşallah. Ol de rabbim olsun bizleri bebeklerimize kavustur.

Suprizzzzz....Ben yine hamileyim :) gecmisi okuduysaniz gecen ayin 7 sinde dusuk yapmistim dr kumyasal gebelik demisti.adet olmayi beklerken oglesine test yaptim ve cift cizgiyi gordum.hemen kanda baktirdim 3553 cikti..tabi dr kostum hemen ultrasonda 5 +3 cikti.hala nasil oluyo anlamis degilim.cumatesi kalp atisi icin cagirdi.hayirlisiyla duymayi diliyorum...hem korkuyorum,hem heycanliyim.bu arada hergun gobekten clexane igne vuruyorum.

hamile olduğun halde o iğneyi göbekten neden vuruldun?

hamile olduğun halde o iğneyi göbekten neden vuruldun?
merhaba ben cevap vereyim. arkadaşın vurulduğu iğne kan sulandırıcı olması lazım. bazı durumlarda annede kan pıhtılaşması gözleniyor. pıhtılaşma düşük yapmaya sebebtir. bu yüzden doktor kan sulandırıcı iğneyi hegün doğuma kadar kullanmasını söylüyor. yakın bir arkadaşımda 5 aylık hamile oda vuruluyor. doğuma kadar hergün vurunacak.

merhaba ben cevap vereyim. arkadaşın vurulduğu iğne kan sulandırıcı olması lazım. bazı durumlarda annede kan pıhtılaşması gözleniyor. pıhtılaşma düşük yapmaya sebebtir. bu yüzden doktor kan sulandırıcı iğneyi hegün doğuma kadar kullanmasını söylüyor. yakın bir arkadaşımda 5 aylık hamile oda vuruluyor. doğuma kadar hergün vurunacak.
hande_71 benim yerime cok guzel aciklamis durumu.kan pihtilasmasi dusuge neden olabiliyor,bu nedenle dr um bana bu igneyi verdi.27. Haftamdayim su an ve hala hergun vurmaya devam ediyorum.doguma kadar devam edicegimizi soyledi dr.

Arkadaşlar herkese merhaba ben dün itibariyle düşük yapacağımı öğrendim tüp bebekle 2. Denememdi değerim yüksek ama ikiye katlamamıştı şimdi takipteyiz dış gebelik mi kimyasal mı diye ama benim merak ettiğim kimyasal ise yani kendim düşük yaparsam acaba ne kadar daha beklerim sanırım belli bir ara verir dr fikriniz varsa çok sevinirim

Arkadaslar ben gecen eylul ayinda dis gebelik yasadim . Ama doktor bilemedi dis gebelik oldugunu bana bebegin karninda õlmus dedi kurtaj yapti acilen.25 gun kanamam dewam etti.26. Gun ic kanama gecirerek olumden dondum sol tupum alindi.doktorum normal yollardan cocuk sahibi olmamin cok zor oldugunu soledi.gunlerce agladim.tedaviyi reddettim korktum. Ocak ayindada bel fitigindan ameliyat oldum .ondan sonra bebekten yana iyice umudum gitmisti.Ama simdi hic tedavisiz kendiliginden 8 haftalik hamileyim ve bebisim saglikli kalp atislarini da duydum demem o ki bu rahatsizligi yasayanlar umidinizi yitirmeyin allahin mucizesi bitmez.biz hic beklemiyorduk ama allaha sukur .dilerim hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusuruz

Arkadaslar ben gecen eylul ayinda dis gebelik yasadim . Ama doktor bilemedi dis gebelik oldugunu bana bebegin karninda õlmus dedi kurtaj yapti acilen.25 gun kanamam dewam etti.26. Gun ic kanama gecirerek olumden dondum sol tupum alindi.doktorum normal yollardan cocuk sahibi olmamin cok zor oldugunu soledi.gunlerce agladim.tedaviyi reddettim korktum. Ocak ayindada bel fitigindan ameliyat oldum .ondan sonra bebekten yana iyice umudum gitmisti.Ama simdi hic tedavisiz kendiliginden 8 haftalik hamileyim ve bebisim saglikli kalp atislarini da duydum demem o ki bu rahatsizligi yasayanlar umidinizi yitirmeyin allahin mucizesi bitmez.biz hic beklemiyorduk ama allaha sukur .dilerim hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusuruz
böyle haberler duymak çok güzelçookk . bazı sıkıntılar yaşamışsın.ancak ne kadar şanslısın ki tekrar hamile kalmışsın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. burdan dış gebelik sonrası çocuğum olmayacak diye üzülen (bir zamanlar benim gibi ) lere ümid veriyorsun. Allahım isteyen herkese nasip etsin. tebrik ederim

merhaba arkadaşlar ben ikinci yavrumu kucağıma aldım. ayın 16sında spinal sezeryanla dünyaya gözlerini açtı. öyle güzel ve öyle de zor birşey ki tekrar anne olmak. Rabbim bütün isteyenlere versin. dilerim kimsenin kucağı boş kalmasın. :21:

Ne güzel herkes mutlu sona ulaşıp bebislerine kavuşmuş.bende geçen yıl temmuz ayında dış gebelik geçirdim.ameliyatla sonlandırildi tüpüm alınmadı.8 ay korundum sonra 3. Ayda hamile kaldım mayis ayinin sonuydu öğrendiğimde sevinçle korkuyu bi arada yaşadım ama hersey güzel giderken keseyi görme günü randevum da doktor keseyi göremedi beta hcg ye tekrar baktı 2 kat 2kat artan degerim yavaşlamis ve o gün kanamam başladı düşük yaptım bu bebeğim de gitti :KK43: dış gebelik ameliyatımi yapan doktoruma neden böyle oluyo ne yapmalı diye gittim düşük sonrasi ve bu kez de doktor rahimde polip gördü 15 gün oldu ameliyatla yani histeroskopiyle polipi aldı.simdi kontrolum var yarın bakalım ne kadar korunma verecek artık bende anne olmak istiyorum :KK43:

Merhaba kızlar bebisleri olanlar için çok sevindim bende kışın dış gebelik geçirdiğimi paylasmistim bu ay 4 gün gecikmem oldu ve bugün kan tahlili yaptım bhcg 8.30 çıktı olması gerekenden çok çok az yinemi dış gebelik yasiyorum bilemiyorum tahlil sonucunu aldığımdan beri Ağlıyorum dua edin kızlar dış gebelik olmasın bu kez aynı şeyleri kaldiramam moralim cok bozuk eşimede birsey demedim daha dua edin kizlar

Büyük
Ne güzel herkes mutlu sona ulaşıp bebislerine kavuşmuş.bende geçen yıl temmuz ayında dış gebelik geçirdim.ameliyatla sonlandırildi tüpüm alınmadı.8 ay korundum sonra 3. Ayda hamile kaldım mayis ayinin sonuydu öğrendiğimde sevinçle korkuyu bi arada yaşadım ama hersey güzel giderken keseyi görme günü randevum da doktor keseyi göremedi beta hcg ye tekrar baktı 2 kat 2kat artan degerim yavaşlamis ve o gün kanamam başladı düşük yaptım bu bebeğim de gitti :KK43: dış gebelik ameliyatımi yapan doktoruma neden böyle oluyo ne yapmalı diye gittim düşük sonrasi ve bu kez de doktor rahimde polip gördü 15 gün oldu ameliyatla yani histeroskopiyle polipi aldı.simdi kontrolum var yarın bakalım ne kadar korunma verecek artık bende anne olmak istiyorum :KK43:
Büyük geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasin şuan bende çok kötüyüm yine düşük bir bhcg değeri bilemiyorum artık ne diyeceğimi ne dusunecegimi şaşırdım sağlıklı bir hamilelik yaşarız inşallah

Büyük

Büyük geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasin şuan bende çok kötüyüm yine düşük bir bhcg değeri bilemiyorum artık ne diyeceğimi ne dusunecegimi şaşırdım sağlıklı bir hamilelik yaşarız inşallah
Değerine hiç takılma önemli olan düzenli artması takipte kal ben dış gebelikten sonraki Hamilelikte 2 günde bir sürekli kan verdim hep beta hcg takibinde tuttu doktorum beni sende ihmal etme inşallah sağlıklı gebelik olur Rabbim yüzünü güldürür.bende 2. Gebelikte idrar testinde çift cizgiyi görünce korkudan aglamistim bizim sevincimiz doktor keseyi gösterdiğinde kalp atışı olunca olacak çünkü kese gününe kadar hastaneye her gittiğim gün acaba bugün degerim kaç çıkacak diye karnima ağrılar giriyodu heyecan ve korkudan.

Değerine hiç takılma önemli olan düzenli artması takipte kal ben dış gebelikten sonraki Hamilelikte 2 günde bir sürekli kan verdim hep beta hcg takibinde tuttu doktorum beni sende ihmal etme inşallah sağlıklı gebelik olur Rabbim yüzünü güldürür.bende 2. Gebelikte idrar testinde çift cizgiyi görünce korkudan aglamistim bizim sevincimiz doktor keseyi gösterdiğinde kalp atışı olunca olacak çünkü kese gününe kadar hastaneye her gittiğim gün acaba bugün degerim kaç çıkacak diye karnima ağrılar giriyodu heyecan ve korkudan.
Aynen yarın tekrar tahlil yaptıracam kaç cikacak acaba iki kat articakmi diye içim içimi yiyo şimdiden arkadaşlarım ikinci leri doğurdu birtanesi de hamileymis ikinciye haber verdi ne yalan soyleyeyim özendim sağlıklı hamileliker geciriyolar diye Rabbim bizede insallah yaşatır

Back