D&P - BARGELLO TAVSİYELERİNİZ YARDIM

adaa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
112
6
Arkadaşlar Merhaba,
Ben aşağıdaki parfümleri çok seviyorum ama artık orjinal parfüm almaya gücüm yetmior hala taksit ödüyorum :) Eğer aranızda açık parfüm kullanan varsa bana aşağıdaki parfümleri en iyi hangi açık parfümcü yapıyor yazarsanız minnetar olurum . Yeni parfüm önerilerine de açığım. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Diesel Loverdose
givenchy absolutely irresistible
Christina aguilera by night
escape collection
lacoste touch of pink
armani code bayan
Escada Sexy Graffiti
Armani She
Carolina Herrera 212 Sexy
chanel chance
christian dior addict
Cacharel Gloria
LANCÔME HYPNÔSE
burberry classic
naomi campbell(ÇİKOLOTA)

D&p açık parfümde orjinale benzerlik ve kalite olarak en iyisi loverdose ile aguilera by night varmı bilmiyorum ama geri kalan hepsi d&p de var.. Olmayanlarıda bargellodan bakabilirsin istersen ama orjinalleriyle pek bi alakası olmuyo bu markanın parfümleri..

Geçen sene bargellodan nina ricci - ricci ricci almıştım koku orjinalinin aynısıydı ve kalıcılığı çok iyiydi . Kaç kişi sordu o parfümümü hatırlamıyorum . Çok değişik bir parfüm ya hastasıyım .

134-Chanel Chance
122-Hugo Boss İntense
105-Armani She
126-CH 212 Vip

:)) kuzum cidden güzel parfümler bunlar iyi tavsiye vermiş arkadaş
gerçi 212 vip yerine 212 sexy i tercih ederim ben :)
Aa 122 hugo boss intense i ben de kullanıyorum numarasına hiç dikkat etmemiştim.. Armani she ve si yide beğeniyorum.. Chance zaten tartışılmaz.. 212 vipi hiic bilmiyorum Ama sexy olanı çok güzel. Eskiden çok sık kullanırdım :)
Teşekkür ederim Nurayım

212 sexy alıcam bende bu gidişle hep burnuma geliyor kokusu herkeste var evet ama burnuma gelen koku öyle dikkat çekici ki hiç rahatsız etmeyen miss gibi bi koku :)) bargelloda kini alıcam ben ordakini daha çok beğeniyorum :)) 212 vip denemiştim ama şuan hiç aklıma kalmadı nasıl tarif etsem bilemedim ama 212 sexy kadar akılda kalıcı bi yanı yok bence :))

Senide yavaş yavaş şekerli parfümlere çekiyoruz kuzum.. Bak beğenmeye başlıyorsun

Senide yavaş yavaş şekerli parfümlere çekiyoruz kuzum.. Bak beğenmeye başlıyorsun
:))) 212 sexy de bana hiç şekerli gelmiyo fıstığım valla vanilya pudra şekeri var içinde ama öyle rahatsız edici bi tatlılık yok çok hoşş miss gibi bi koku bu yaa :))

:))) 212 sexy de bana hiç şekerli gelmiyo fıstığım valla vanilya pudra şekeri var içinde ama öyle rahatsız edici bi tatlılık yok çok hoşş miss gibi bi koku bu yaa :))
EveeeeT çooook güzel .. misler gbi.. dpden kullanıyorum bunu.. hatta orjinalini almayı düşünüyorum bu ay .. maaşımı alayımda =)

EveeeeT çooook güzel .. misler gbi.. dpden kullanıyorum bunu.. hatta orjinalini almayı düşünüyorum bu ay .. maaşımı alayımda =)
orjinali alınır kesinlikle şişeside çok farklı kullanımı :))) ben bu kokuyu ilk bargellodan aldım sonra görümcem çok beğendi bayıldı kıyamadım verdim ona baya kullandı bu kokuyu :)) okulda herkese yengem aldı bana demiş canım yaa hala daha severek kullanır :))) bende alıcam ama yakındır :)) dp den de baktım bu kokuya ama bargellodaki bana daha güzel geliyor kuzum

öyle bı yazıyorsun ki meleem gıdıcem bunu kullanıcam yani the beat te de boyle yapmıştın ama tabı o 212 kadar ıddıalı değil..belkı benım 212 seksye antipatik yaklaşmam hıc sevmedıgım bır arkadasımın kullanıyor olmasıdır kızı bi görsen öldürürsün elimde değil onu hatırlatıyor

Bence de kesin ondan lissamım .. benim de sevmediğim biri kullansa sevmem o parfümü ya itici gelir sıktığım an o aklıma gelir

Orjinal alınacak parfüm listem şuanda
212 sexy
Givenchy Ange demon

Armani si 'yide düşünüyordum ama , o biraz askıda kalacak.. 212sexyi kesin almam lazım .. orjinali mükemmel kokuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…