İsimleri neler canım?134,122,105,126
134-Chanel Chanceİsimleri neler canım?
Aa 122 hugo boss intense i ben de kullanıyorum numarasına hiç dikkat etmemiştim.. Armani she ve si yide beğeniyorum.. Chance zaten tartışılmaz.. 212 vipi hiic bilmiyorum Ama sexy olanı çok güzel. Eskiden çok sık kullanırdım :)134-Chanel Chance
122-Hugo Boss İntense
105-Armani She
126-CH 212 Vip
:)) kuzum cidden güzel parfümler bunlar iyi tavsiye vermiş arkadaş
gerçi 212 vip yerine 212 sexy i tercih ederim ben :)
Aa 122 hugo boss intense i ben de kullanıyorum numarasına hiç dikkat etmemiştim.. Armani she ve si yide beğeniyorum.. Chance zaten tartışılmaz.. 212 vipi hiic bilmiyorum Ama sexy olanı çok güzel. Eskiden çok sık kullanırdım :)
Teşekkür ederim Nurayım
Senide yavaş yavaş şekerli parfümlere çekiyoruz kuzum.. Bak beğenmeye başlıyorsun
212 sexy alıcam bende bu gidişle hep burnuma geliyor kokusu herkeste var evet ama burnuma gelen koku öyle dikkat çekici ki hiç rahatsız etmeyen miss gibi bi koku :)) bargelloda kini alıcam ben ordakini daha çok beğeniyorum :)) 212 vip denemiştim ama şuan hiç aklıma kalmadı nasıl tarif etsem bilemedim ama 212 sexy kadar akılda kalıcı bi yanı yok bence :))
Bargellodakini tavsiye ederim daha kalıcı ve daha iyi
evet dp de var bu koku ama grey_ciğiminde dediği gibi bargellodaki daha kalıcı :)
:))) 212 sexy de bana hiç şekerli gelmiyo fıstığım valla vanilya pudra şekeri var içinde ama öyle rahatsız edici bi tatlılık yok çok hoşş miss gibi bi koku bu yaa :))Senide yavaş yavaş şekerli parfümlere çekiyoruz kuzum.. Bak beğenmeye başlıyorsun
EveeeeT çooook güzel .. misler gbi.. dpden kullanıyorum bunu.. hatta orjinalini almayı düşünüyorum bu ay .. maaşımı alayımda =):))) 212 sexy de bana hiç şekerli gelmiyo fıstığım valla vanilya pudra şekeri var içinde ama öyle rahatsız edici bi tatlılık yok çok hoşş miss gibi bi koku bu yaa :))
orjinali alınır kesinlikle şişeside çok farklı kullanımı :))) ben bu kokuyu ilk bargellodan aldım sonra görümcem çok beğendi bayıldı kıyamadım verdim ona baya kullandı bu kokuyu :)) okulda herkese yengem aldı bana demiş canım yaaEveeeeT çooook güzel .. misler gbi.. dpden kullanıyorum bunu.. hatta orjinalini almayı düşünüyorum bu ay .. maaşımı alayımda =)
orjinali alınır kesinlikle şişeside çok farklı kullanımı :))) ben bu kokuyu ilk bargellodan aldım sonra görümcem çok beğendi bayıldı kıyamadım verdim ona baya kullandı bu kokuyu :)) okulda herkese yengem aldı bana demiş canım yaahala daha severek kullanır :))) bende alıcam ama yakındır :)) dp den de baktım bu kokuya ama bargellodaki bana daha güzel geliyor kuzum
Bence de kesin ondan lissamım .. benim de sevmediğim biri kullansa sevmem o parfümü ya itici gelir sıktığım an o aklıma geliröyle bı yazıyorsun ki meleem gıdıcem bunu kullanıcam yani the beat te de boyle yapmıştın ama tabı o 212 kadar ıddıalı değil..belkı benım 212 seksye antipatik yaklaşmam hıc sevmedıgım bır arkadasımın kullanıyor olmasıdır kızı bi görsen öldürürsün elimde değil onu hatırlatıyor
Orjinal alınacak parfüm listem şuandaorjinali alınır kesinlikle şişeside çok farklı kullanımı :))) ben bu kokuyu ilk bargellodan aldım sonra görümcem çok beğendi bayıldı kıyamadım verdim ona baya kullandı bu kokuyu :)) okulda herkese yengem aldı bana demiş canım yaahala daha severek kullanır :))) bende alıcam ama yakındır :)) dp den de baktım bu kokuya ama bargellodaki bana daha güzel geliyor kuzum