D&P - BARGELLO TAVSİYELERİNİZ YARDIM

hihihi bilmem ben sevdiğim parfümleri karşı tarafa nasıl yansıtıyorum hiç farkında değilim valla
ama benimde sevdiğim bi parfümü sevmediğim bi kız kullansa bende soğurum o parfümden hemen çünkü koku insana güzel şeyler hissettirmeli kesinlikle.. kötü şeyleri hatırlatıyorsa eğer bana bende hiç sevmem o parfümü :))
Orjinal alınacak parfüm listem şuanda
212 sexy
Givenchy Ange demon

Armani si 'yide düşünüyordum ama , o biraz askıda kalacak.. 212sexyi kesin almam lazım .. orjinali mükemmel kokuyor..
ikiside mükemmel kokulardır fıstığımm bencede al mutlaka armani si de çok güzel evet de bana şuan yeni çıkan bütün parfümler aynı geliyor.. flowerbomb, la vie est bellei armani si.. bunlar aynı çizgide olan kokular tamam koklayınca çok güzel harika diyosun ama bisüre sonra sanki sıkılıcakmışsın gibi bi his uyandırıyor.. flowerbomb öyle oldu bende ilk başlarda bayıldım sonra sıkıldım gerçi hala beğeniyorum bu kokuları tek sıkıntısı uzun süre kullanıma gelmiyor bu parfümler 1 defalık alıp kullanılacak türden yetiyor insana yani :)

Bende de oluyor o nuraycım . Mesela la vie estbelleyi o kadar beğenerek aldım ki şimdide keşke almasaydım diyorum onun yerine daha güzel br parfüm alabilirdim.. Yine beğeniyorum ama sıkılıyorum kullandıkça ağır olduğu için olsa gerek

Aynen kuzum niye biliyomusun çünkü bu kokular şekerli tek düze olan kokular yani değişkenlik göstermiyor başından sonuna hep aynı kokuyor farklılık göstermiyor buda insanı sıkıyor :)) mesela 212 sexy çok başka değişkenlik gösteriyor ilk başta oryantal ağır gibi kokarken sonrasında böyle yüz pudrası gibi kremsi bi kokuya dönüşüyo :) değişkenlik gösteriyor hep aynı kokmuyor mesela :))

Çok güzel anlattın nuraycım.. Aynen öyle valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…