hihihi bilmem ben sevdiğim parfümleri karşı tarafa nasıl yansıtıyorum hiç farkında değilim vallaöyle bı yazıyorsun ki meleem gıdıcem bunu kullanıcam yani the beat te de boyle yapmıştın ama tabı o 212 kadar ıddıalı değil..belkı benım 212 seksye antipatik yaklaşmam hıc sevmedıgım bır arkadasımın kullanıyor olmasıdır kızı bi görsen öldürürsün elimde değil onu hatırlatıyor
ama benimde sevdiğim bi parfümü sevmediğim bi kız kullansa bende soğurum o parfümden hemen çünkü koku insana güzel şeyler hissettirmeli kesinlikle.. kötü şeyleri hatırlatıyorsa eğer bana bende hiç sevmem o parfümü :))
ikiside mükemmel kokulardır fıstığımm bencede al mutlaka armani si de çok güzel evet de bana şuan yeni çıkan bütün parfümler aynı geliyor.. flowerbomb, la vie est bellei armani si.. bunlar aynı çizgide olan kokular tamam koklayınca çok güzel harika diyosun ama bisüre sonra sanki sıkılıcakmışsın gibi bi his uyandırıyor.. flowerbomb öyle oldu bende ilk başlarda bayıldım sonra sıkıldım gerçi hala beğeniyorum bu kokuları tek sıkıntısı uzun süre kullanıma gelmiyor bu parfümler 1 defalık alıp kullanılacak türden yetiyor insana yani :)Orjinal alınacak parfüm listem şuanda
212 sexy
Givenchy Ange demon
Armani si 'yide düşünüyordum ama , o biraz askıda kalacak.. 212sexyi kesin almam lazım .. orjinali mükemmel kokuyor..