- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.441
Peki günlerce kalan kokular hangileri? Bir de gün içinde tazeliyor musunuz?bende cildime sıkmıyorum tesettürlüyüm zaten kıyafetime sıkabiliyorum o yuzden ama kokuyor yani günlerce kalıyor hatta kıyafetimde
hergün atzelerim ama böyle kazağımı cıkardım diyelim sepete atarım makinaya tacagım gun elime aldığımda hala parfum kokumu duyarım oyle canım bak benim kullandıklarım hıpnotıc posıon ve fouraway ama chanel chancede çok kalıcıPeki günlerce kalan kokular hangileri? Bir de gün içinde tazeliyor musunuz?
Peki günlerce kalan kokular hangileri? Bir de gün içinde tazeliyor musunuz?
Chance kullandım dp den, severim güzel, ama öyle etrafa yayıldığını hatırlamıyorum, sadece bana sarılanlar kokumu alıyordu.hergün atzelerim ama böyle kazağımı cıkardım diyelim sepete atarım makinaya tacagım gun elime aldığımda hala parfum kokumu duyarım oyle canım bak benim kullandıklarım hıpnotıc posıon ve fouraway ama chanel chancede çok kalıcı
Woww unutmazsam inşallah müsait bir vaktimde deneyeyim o zaman. En azından Samsara nın tarifini yapabilir misin?
Sağol canım yine de.tatlı çiçeksi olarak lanse ediliyor.
alt notası şu üst notası bu gibi şeyleri ben de pek bilmiyorum :)
Kızlar dp den Chopard Casmir almıştım. Ben kendim beğenmiştim ama etrafımdakiler hiç beğenmedi. Şimdiye kadar Lift ve Roberto Cavalli sıktığımda böyle kötü bir yorum almıştım, sonra hemen kullanmayı bıraktım ve fark ettim ki gerçekten de güzel değillermiş (tabi bu benim fikrim sevenlerine saygım sonsuz). Bir de Casmir için kötü yorum almış oldum . "Diğer kullandıkların çok daha güzel, bir daha kullanma bence sana yakışmamış" gibi yorumlar yaptılar. Ben de soğudum.
Galiba canım, hem de birkaç kişi söyledi güzel olmadığını. Hal böyle olunca kullanmak istemiyorum bende.casmir çok güzel bir koku bence de ama genel olarak beğenilmiyor sanırım. bence müthiş.
Merhaba arkadaslar
D&P nin orjinalini çok iyi yapmis, kalici, buram buram kokan basarili parfumlerinden onerir misiniz?
Tarz olarak, meyveli-ciceksi-tatlımsı-pudralı seviyorum :) hepsi ayrida olur birliktede olur
Canım @-Janna- David Walker İstanbul anadolu yakasında nerelerde var? Internette biraz baktım ama farklı farklı yazıyor, anlayamadım. Bir de sen hangi kokuları biliyorsun güzel ve kalıcı olan?David walker denedikten sonra d&p den bir daha parfüm almamaya karar verdim.. yıllardır ne şişelere özen gösteriyorlar ne tazeliğe. Birde son aldıklarım cok aşırı yağlı his bırakıyordu. D&p kendini yenilemeli artık.
Canım merhaba ben İstanbulda yaşamadığım için oradaki mağzazaları nerededir pek bilmiyorum. Ben tom ford black orchid ve jimmy choo denedim ikiside güzeldi. Ayrıca şişeleri de çok şık ve ambalajlı.Canım @-Janna- David Walker İstanbul anadolu yakasında nerelerde var? Internette biraz baktım ama farklı farklı yazıyor, anlayamadım. Bir de sen hangi kokuları biliyorsun güzel ve kalıcı olan?
Teşekkür ederim canım. Eğer denk gelirsem ben de David Walkera bakıcam mutlaka, olmadı internetten daha detaylı bir bakayım nerelerde varmış.Canım merhaba ben İstanbulda yaşamadığım için oradaki mağzazaları nerededir pek bilmiyorum. Ben tom ford black orchid ve jimmy choo denedim ikiside güzeldi. Ayrıca şişeleri de çok şık ve ambalajlı.
slm kızlar ,
ben şuana kadar hiç açık parfüm kullanmadım,
ama düşünüyorum çünkü heryerde görüyorum çok ucuz
acaba kullanalar anlatabilirmi,ne kullanıyorsunuz kalıcımı ,sıktığınızda soranlar oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?