D&P açık parfüm kullananlar

Bu isteklerini parfümcüye gittiğinde söylersen yardımcı olurlar. Hepimizin zevki farklı. Mesela arkadaşının sana önerdikleri bence çok kötü kokular ama o seviyormuş demek ki. Sorunca kafa karışıyor. Gidip bizzat denemek en güzeli.

Ayy kuzum absolutely i ben de hic begenmiyorum. Hatta en sevmedigim parfumler arasinda kendisi. Cok rahatsiz edici bir kokusu var ya tahammul edemiyorum . Bihtere hic yakistiramadim :).. very olani bence daha guzel .
Absolutely e gore very olani daha guzel evet ama ben ikisindende hiicc memnun kalmadim beni cok rahatsiz ettiler fistikim :) beren saati de hic sevmem zaten
Yok kuzu bosver bu kokulari bence de yaklaşma hem piyasada bunlardan daha kaliteli parfumler var :))
Bugun dp den lacoste classic aldim. Misler gibi . Cok seviyorum bu kokuyu..
Benim mania bitince bende alıcam yenidenn bende çok seviyorum bu kokuyu

Son düzenleme:
Hypnotic
lancome
ephoria
hakkındaki fikirleriniz ne
Lancome un hangi kokusu acaba?
Euphoria ile hypnotic benim için yanına yaklaşılmaz kokular çok çok ağır ve rahatsız edici kokular.. Ben sana günlük olarak tek pıs la tüm gün miss gibi kokacağın bi parfüm söyliyim 212 sexy çok kalıcı olduğundan sadece bi pıs yeterli olur az sıkıp dozunu ayarlayabilirsen eğer yazın çokda severek kullanırsın bu kokuyu :)

Benim sevdiğim ya da sevmediğim parfümler seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Ayrıca şu alaycı bir üslubla mesaj yazmazsan sevinirim. En azından beni mesajımı alıntılama lütfen
bu kadar saldırgan olman ilginç gerçekten öncelikle, ben burada senin parfüm zevkine vesaire saldırmıyorum.. sonra herkesin kendine has bir üslubu vardır eğer bu üslup karşıdakine hakaret mahallinde ifadeler içermiyorsa kimsenin de başkasının üslübuna laf söylemeye hakkı yoktur(görüldüğü üzere gerektiği yerde ciddi de konuşabilirim).. ben sadece seninle normal bir şekilde muhabbet etmeye çalışmıştım ki hata etmişim ama merak etme bundan sonra seni alıntılamak değil yazdıklarını bile görmemek için engelliyorum..

Aayy oraya lancome yazmış. Ben direkt lancome görünce hypnose diye atladım. =D Büyük ihtimalle de odur herhalde.
Ama canım tatlı koku hiç sevmiyormuş. Yoksa 212 sexy önerilmez mi. Mükemmel kokuyor.

A engelleme yapabilio muyuz ? Çok güzelmiş .

Benimle muhabbetin deki üslubunu beğenmiyorum arkadaşım . Bunu da dile getirdim. Benim mesajımı alıntılamamanı istedim senden . Bunu saldırganlık olarak görüyorsan bişey diyemem . Neyse engelleme olayı varmış. Ne sen beni ne de ben senin mesajlarını görmeyiz olur biter.

Aayy oraya lancome yazmış. Ben direkt lancome görünce hypnose diye atladım. =D Büyük ihtimalle de odur herhalde.
Ama canım tatlı koku hiç sevmiyormuş. Yoksa 212 sexy önerilmez mi. Mükemmel kokuyor.
:))) 212 sexy çok da tatlı değil kuzu yaa öyle baymıyor rahatsız etmiyor insanı belkim sever dedim ne bileyim önerdim valla :)))

Öyle demeyin yaaa ben ephoria yı seviyorum hatta 2.kullanışım.
Sıkıntı şuki koku denediğimde hepsi karışıyo koku alamıyorum anca 1saat sonra ayırt edebiliyorum kokuları. Önerilenleri denemek daha kolay olur diye düşündüm. Gerçekten tatlı kokuya tahammül edemiyorum başkasında beğeniyorum ama kendimde bunaltıyo beni.
Mesela avonun tresella sını beğeniyorum tatlılık sıfır. Hala kokumu bulamadım koku benim için çok önemli imza gibi bişey

:))) 212 sexy çok da tatlı değil kuzu yaa öyle baymıyor rahatsız etmiyor insanı belkim sever dedim ne bileyim önerdim valla :)))

Evet hiç rahatsız etmiyor. Kokladıkça koklayasım geliyor benim de ama bilemedim ben de. Kendi denesin bakalım. =)

Evet sen de haklısın. Ne zaman parfüm baksam o an anlamıyorum nasıl olduğunu genelde.
O zaman shiseido zen dene bakalım bir de. Buna ilk koklayışta vurulmuştum. Dp çok iyi yapmış.
Bence coco mademoiselle'i de denemelisin. Bize de söyle beğenecek misin.
Hatta yeni koku denese insanlar da keşfetsek biraz. =/ Hep aynı isimler dönüyor.
Dpye bombshell gelse keşke. O da çok hoştur. Hatta orijinalini netten alıcam ben sanırım.
Buna da bak bence. 3 isim önerdim sana. Canlı ve ferah kokular bunlar.

Euphoriya benim burnumun diregini kiriyor valla :) asiri agir bir koku ciddi derece kalici ortama sinen uzunca bi sure kokusu kaybolmayan turden valla ben kaldiramiyorum bu tarz kokulari :) herkesin zevki cok farkli ben sana 212 sexy dedim ama begenebilirmisin ki hic bi fikrim yok euphoria yi sevdigine gore hafif gelicek bu koku sana bide lacoste klasik tavsiye edebilirim tatli bi koku degildir oyle basit cicek kokularindan da degildir cok temiz kremsi pudramsi miss gibi bi kokudur bunada bi bak istersen :) 212 sexy de pamuk seker varmis ama aklina oyle hicde bayram sekeri gibi kokan bi parfuum kokusu gelmesin yani bence cok hos bi kokudur 212 sexy :))

Canım euphoria kışlık bir koku.. Yaz için biraz ağırdır. Ben de pek haz etmiyorum..

Avon treselle yazlık bir parfüm.hoş bir kokusu var..

Tatlı kokuları beğenmiyorum yazmışsın. Ben de sana birkaç parfüm önereyim
Lacoste classic
Chanel chance
Kaşerel noa

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Zevkler tabiki çok farklı ama fikirleriniz tecrübeleriniz benim için çok değerli, laf olsun diye sormuyorum verilen her cevaba güveniyorum. Verdiğiniz isimleri not alıyorum hepsini deneyeceğim ama henüz dün euphoria ve paris hilton aldım. Onları biraz kullandıktan sonra deneyip alcam. Fazla durunca kokunun değiştiğini düşünüyorum. Başka bişey sorayım nefrey ettiğiniz kokular hangisi? Buarada bihterin parfümü diye bilinen bi parfüm vardı ismini hatırlayamıyorum çok güzel yorumlar yapılmış ama denemedim

Burada daha dün yazdım ben bihterin kokusunu. Adı absolutely irresistable. Başkasından aldığım koku çok iyiydi bu parfümde ama dpden alınca başıma ağrılar girdi. Çok fazla ağır geldi bana. Bir daha hiç işim olmaz bu kokuyla. Seveni çok ama.

Benim sevmediğim parfümler

HypnoticPoison
Gucci rush
Givenchy Absolute
Lolita lempicka ( L olan versiyonunu çok seviyorum ama. Dp de lolita lift diye geçeR. Ama çok tatlı bir koku sen beğenmezsin)
Dior parfümleri ( miss Dior hariç)
Angel, escada magnetism,
Chloe love ( bunu genelde çok beğenirler ama nedense ben hiç hoşlamıyorum.çok ağır geliyor kokusu)

Beğenmediğim parfümlerden birkaç tanesi bunlar. Tabi ki herkesin koku algısı çok farklı. Bu parfümlerin de müptelası olanlar var. Herkesin teninde her parfüm aynı da durmuyor hani. Yakışana da gidiyor. Ama dikkat ettiysen beğenmediğimi yazdığım parfümlerin hepsi ağır parfümler, baş ağrıtabilecek cinsten. Ben de hepsi mide bulantısı yaptı

Zamanında tatlı kokuların her versiyonunu kullandım. Hatta şu meşhur unicex çikolata kokusu varya onu bile... (Ben isim tutamıyorum aklımda ancak biyerde yazılı adını görürsem hah bu işte derim)
Tatlı kokulardaki sıkıntı şu bence esansı iyi yapılmadıysa geride ağır ve baygınlık veren bi koku bırakıyo. Tatlı kokuda kesinlikle kalite şart bana göre.
Söylediklerinizi dikkate alacağım. Yazdığınız kokuları gerçekten çok merak ediyorum. Umarım işte bu diyeceğim bi koku çıkar arayıştan kurtulurum. Bide baharatlı kokular hakkında hiç bi fikrim yok. Daha ağır baskın kokular olsa gerek

Benim sev-me-dik-lerim:

Chloe Love
Armani She
Gucci Rush
La Vie Est Belle
Givenchy Very Irresistable
Dior Hypnotic Poison
Dior Jadore
Dior Midnight Poison (Dior'un da çoğu kokusu kötü bence)
Lancome Hypnose
Chanel Chance
Chanel Allure
Escada Magnetism
Britney Spears Midnight Rose
Paco Rabanne Lady Million
Paco Rabanne Ultraviolet
Flowerbomb
Burberry'nin neredeyse tüm kokuları
Ysl Manifesto
Cacharel Lou Lou

Bunlar şu an aklıma gelenler.

Benim sevmediklerim de şöyle :)

*C.Dior Jadore
*C.Dior Hypnotic Poison. Pure Poison, Midnight Poison
*C.Dior Miss Dior
*C.Dior Addict
*Chloe Love
*Escada Magnetism
*Escada Collection
*Calvin Klein Euphoria
*Lolita Lempicka , Lift
*Givenchy absolutely , very irresistible
*Givenchy Hot Couture
*Narciso Rodriquez siyah olanı
*Bvlgari Omnia klasik
*Thiery Mugler Angel
*Chopard Wish
*Gucci Rush
*D&G Light Blue
*Guerlain Samsara
*Ellie Saab Le Parfum

Bende Diorun tüm kokularını sevmiyorum hepsi rahatsız edici ve itici kokular bence

Bahartlılarında çeşitleri var aslında keskin baharatlı olan euphoria çok ağır ve sen sevdiğini söylüyosun :) Onun dışında chance, 212 sexy, gucci envy me, lacoste klasik gibi kokularsa yumuşak baharatlı sıcak kokular diye geçiyor :)

Ben sadece elimdeki parfümü biliyorum kullandıklarımı unutuyorum. Arkadaşım cavallı kullanıyo orjinal ama fiyatına değmiyo bence. Zaranın parfümü var yine arkadaşta oda tam kış kokusu çok yoğun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…